Космонавт призна за контакти с извънземни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Космонавт призна за контакти с извънземни!

Мнение от ka4i » 25 Юли 2008, 9:57

Извънземни няколко пъти са влизали в контакт с хора, но правителството крие истината за това вече 60 години, твърди д-р Едгар Мичъл - 6-тият астронавт, стъпвал на Луната.

Доктор Едгар Мичъл, астронавт от кораба Apollo 14, заяви, че по време на своята работа в НАСА е разбрал за много визити на НЛО на Земята, но всяка една от тях старателно се скривала.

Мичъл, който ще навърши 78 години през септември, заяви в интервю за радио Kerrang!, че служители на НАСА, които са имали контакт с извънземни, ги описват като „малки странни хора". Оказва се, че извънземните не се отличавали от традиционната представа за тях: малко тяло, но големи очи и глава.

Притеснително, нашите технологии „са далеч по-прости от техните" и „ако те бяха настроени враждебно, вече щяхме да сме загинали", твърди той.

Доктор Мичъл, заедно с командира на Apollo 14 Алън Шепард, държи рекорда за най-дълга разходка по Луната - 9 часа и 17 минути, поставен по време на мисията им през 1971 г.

"Имах щастието да се докосна да фактите, че нашата планета е посещавана от извънземни, и че НЛО е реалност", заявява Мичъл.

„През последните 60 години нашето правителство старателно крие това, но постепенно част от информацията изплува на бял свят и достигна до част от нас."

"Бях близък с военните и разузнаването, хора които знаят, че под повърхността на това, което знае обществото, лежи истината - да, ние сме посещавани от извънземни. Четейки вестниците напоследък, подозирам, че това продължава да се случва".

Според доктора инцидентът Розуел е истина и подобни посещения на извънземни продължават да са обект на разследвания.

"Истината вече излиза наяве. Мисля, че сме близо до истинско признание за случилото се и някои сериозни организации се движат в тази насока".

Представители на НАСА побързаха да опровергаят казаното от Мичъл. Официалният говорител на организацията заяви, че: „НАСА не преследва НЛО. НАСА не участва в прикриване на извънземни на тази планета или където и да е било във Вселената. Доктор Мичъл е велик американец, но по този въпрос ние не споделяме еднакви мнения."

Едгар Мичъл притежава докторска степен по астронавтика и аеронавтика от Масачузетския технологичен университет, едно от най-престижните висши училища в света.

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1349069559
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 25 Юли 2008, 10:14

ае аз ставам тая сътрин отварям форума и гледам как снощи на някой "звездите са йм говорили" и взех да се притеснявам да не ми проговорат и на мене :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 25 Юли 2008, 10:38

бла бла бла има ли смисъл да се пускат такива глупости във форума?!?!
И кво зелените човечета го отвлекли на марс за анална проба ли?
И като си решил да си дигаш рейтинга у форумО поне пускай новини от днес.бг - поне някой може да се заинтересува...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 25 Юли 2008, 10:53

Мдамммм космонавт като си "признае" за контакт с извънземни става новина...а някой обикновен човечец като си "признае" за същото и всички му се смеят и го мислят за луд :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 25 Юли 2008, 11:19

те тези от наса не са ли астронавти?
космонавти са само братушките :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 25 Юли 2008, 11:22

i want to believe :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 25 Юли 2008, 11:42

2advanced написа:бла бла бла има ли смисъл да се пускат такива глупости във форума?!?!
И като си решил да си дигаш рейтинга у форумО поне пускай новини от днес.бг - поне някой може да се заинтересува...

Аз ми мисля /разбирай опитвам се/, че подфорум "Извън темата" е за теми, които не са свързани с колите ни.Имам впредвид продава,купува, въпроси свързани с техническата поддръжка на определен модел,наши историй,материали свързани със самата марка и т.н. и т.н. Дали са глупости, не знам.За сега това е само твое мнение, но ако и останалите кажат, че е глупост явно е .
Относно аналните проби отиваме в 18+.
Относно реитинга ми-ти добре ли си?Боли ме палчето на средния крак за рейтинга ми.Пускам неща които за ме заинтересовали и съм сметнал, че може би ще представляват интерес и на някой друг.Рейтинга ми не ме интересува.Не съм тук за това.
И не разбрех, защо точно от dnes.bg трябва да пускам каквото и да било?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 25 Юли 2008, 13:10

2advanced написа:бла бла бла има ли смисъл да се пускат такива глупости във форума?!?!

И после който е с мнения над 1000 може да пуска СМС-и на номера на Асен Х, и да спечели оптичен М-пакет за своята люБима :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 25 Юли 2008, 13:21

Хайде бегай от тук с тези зелени човечета те и при мене идват осбенно засилено присъствие наблюдавам след полунощ петък или събота по баровете в Пловдив единиа се казва Jameson-чо а другиа е Dimple-чо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 25 Юли 2008, 13:26

ма тръпчинков, не е грам зелен :winky:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 25 Юли 2008, 15:26

не им се връзвай на киселяците :)
на мен новината ми беше интересна, ако има развитие по темата ще се радвам да ни ъпдейтнеш

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 25 Юли 2008, 15:37

Fking написа:не им се връзвай на киселяците :)
на мен новината ми беше интересна, ако има развитие по темата ще се радвам да ни ъпдейтнеш

Абсолютно, и аз ще чакам продължението :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 25 Юли 2008, 16:01

Абе скоро ще излиза нов филм за Х-files, и некои хора са превъзбудени :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 25 Юли 2008, 16:26

То има извънземни на Земята. Някой са приели вече човешки образ и отдавна са сред нас.

Не ви ли се е струвал някой нереално странен?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 25 Юли 2008, 16:33

аз сам е**л извънземно мнооо е яко :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата