Финансовите възможности на ромите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Финансовите възможности на ромите

Мнение от Akyosev » 25 Юли 2008, 0:27

Не знам дали имате наблюдения над тая сган, но днес за мое нещастие ми се наложи да работя на ЕКО-то до "гетото" на Двореца на децата :bcry: . Към края един РОМ (облечен видимо в скъпи дрешки) дойде в бензиностанцията в компанията на още един от "братството" и нещо наредиха далаверите. Извадиха се един пачки и т.н. , това са глупости и нямат значение в случая. Та същността беше, че ме питаха колко струва лаптопа, на който правим промоциите с моята колежка. Въпросното устройство не е лошо и с touch screen, та не е от евтините и аз му обяснявам, че най-вероятно е към 1500-2000лв и трябва бая да го пазя и оня ми заявява - "АБЕ, БРАТЧЕД, ЧЕ ТОВА 1500 лв ПАРИ ЛИ СА ЗА ТЕБ, БРЕ ?. :shock: :shock: :shock:
Мисля, че след като за тия гадове 1500лв са никакви пари няма оправия тая страна. :dummy:
Сигурно е излишен спам тая тема, ама просто можеш да се въздържиш при такива изказвания.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 25 Юли 2008, 1:07

Хаха,братчед що не му каза като 1500 лв. са никакви пари да му го дадеш за 15 000 лв.... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 25 Юли 2008, 1:19

наистина малко кофти е кога видиш бляк пийпъл с дебелата пачка,лошата миризма,макар и скъпия парфюм,развалената реч и коефициента на полезно действие на мозъка клонящ към нулето...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 25 Юли 2008, 1:51

Да не забравяме, че същия получава помощи от държавата и краде с обеснението, че няма пари!

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 25 Юли 2008, 1:52

t060 написа:Да не забравяме, че същия получава помощи от държавата и краде с обеснението, че няма пари!

RESPECT

by t060

Това е истината,без доказване! ;)

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 25 Юли 2008, 2:13

дай снимки на колежката :mhihi: :mhihi:
еби им мамата на циганите :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 25 Юли 2008, 2:16

Сите роми на стадиона и аз отсреща :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от cucko » 25 Юли 2008, 2:18

bavareca_86 написа:дай снимки на колежката :mhihi: :mhihi:
еби им мамата на циганите :mhihi:

Ти пак ли сваляш... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 25 Юли 2008, 6:50

Е как няма да имат бе?! На входа на София в ония бараки горе ITV Partner...аз в нас нямам такова, тия циганьори мършави ще имат. В болницата аз ще плащам, циганите са безплатно....майката циганка ще вземе детски веднага, българката трябва да чака :help: :help:
И да си говорим и да не си говорим, никой нищо не може да направи, защото Европа ги защитава тая паплач, а в същото време нарочно ги държи в Б-я, за да не ходят натам. И сега, циганьорите ще получат нови жилища, нова училища, нова детски градини......а за българите училище не е строено сигурно от 30 години насам :kuku: :wtf:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 25 Юли 2008, 7:04

Понеже работя в пазаржик почти всяко лято , има един циганин които излелат ли нови модели плазми или лсд-та , двд , веднага му звънат и ги купува. Момчетата казаха че живеел в къща , като знам кво купи явно голяма - 1 50инча , 1 46 , за спалните газара си зе 36 и не знам за каде още едно лсд 19 инча. Понеже според него климатиците му били стари - на 2 години ( тогава като ги е купувал са били наи добрите) реши и тях да смени - панасоник от малаизия наи го обичал :mhihi: :mhihi: (пак наи скъпите) забоде си и 2 двд-та по 500 лева парчето и за 2 бона пералня :mhihi: :mhihi: иначе не прилича на нищо , с един анцук , идва със сина му - голям ланец и златен телефон :mhihi: :mhihi: а и за 500 лева касетофон си купи :mhihi: това всичко го взе преди седмица - 10 дена. Винаги плаща всичко в кеш и не иска отстъпка единственния кусур му е че си мирише на циганин. А кажете ми от каде може да има тоя толкова пара :mhihi:
It`s party time !

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 25 Юли 2008, 9:03

Да не забравяме, че всички монополисти в сферата на услугите и държавни фирми трупат загуби благодарение на такива заможни брадчеди. Кой плаща тези загуби?! Нищо против цигани, роми и т.н. Нека си плащат първо сметките и тогава да вадят пачки!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 25 Юли 2008, 9:55

има мангали с много пари обаче повечето са си па толкова прости и гмусни. Един ден се прибирам към вкъщи и ме догонва някъв фрилендър, почна да ме засича и на светофара гледам мангал с мангалка. Ония сваля прозореца и ми вика "Ланеца ми струва колкото твоето БМВ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 25 Юли 2008, 10:13

вие за кандараши да сте чували :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 25 Юли 2008, 10:22

Е то зависи кви са циганите. Аз съм бил на циганска сватба в читав
ресторант имаше някъде към 500 роми и подаръците започнаха с
мезонетче, Х5 за младоженеца и троика за булката (тия двата бяха от един човек),
кон (за които по късно разбрах че бил доста по скъп от хикса). Понеже обявяваха подаръците и тези под 500 евро бяха
освиркани :mhihi: . А да и злато ..... ама много. Така че зависи кви са циганите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 25 Юли 2008, 10:45

Вие пък все едно падате от небето. Има много богати цигани в България. Занимават се предимно с проституция, фалшив алкохол, кражби на цветни метали, кражби... Има цели фамилии, които се изхранват само с джебчийство, като за самите джебчии дали остава и 1/3 от откраднатото не знам... Че и ходят на „гурбет“ в ЕС вече.
Въобще те са един паразит, който нито плаща данъци, нито ток, вода, или каквото и да било, но когато става дума за това да си търсят правата, са първи на улицата с колове и ножове.
Държавата ни ги гали и толерира само и единствено заради това, че въпросния цигански елит контролира всички останали цигани, и за „управниците“ ни разполагат с електорат, на който за когото му покажеш (и платиш), за него ще гласува.
За циганина златото е най-ценното нещо. Всеки циганин си къта злато, дори и тези, дето нямат нищо друго, пак няма да си продадат златото.

Следваща

Назад към Извън Темата