предно стъкло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
предно стъкло
Колеги, моля Ви за помощ.
С пукнато предно стъкло съм от днес, и трябва да го сменям
Зелено, с по тъмна лента от горе, дали мога да си намеря, къде да го търся и колко пари горе-долу...
Много Ви благодаря предварително...

С пукнато предно стъкло съм от днес, и трябва да го сменям

Зелено, с по тъмна лента от горе, дали мога да си намеря, къде да го търся и колко пари горе-долу...
Много Ви благодаря предварително...

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
За какво ти е да търсиш зеленото...
Търси си цяло стъкло то така си е оригинал или иди в автостъкла там ще ти поставят точно такова....
Търси си цяло стъкло то така си е оригинал или иди в автостъкла там ще ти поставят точно такова....
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Ти не искаш пари те трябва да изчислят според каското ти,но в другия случай е че стъклото се изплаща на 100%!Така че няма за какво да ти се правят на маймуни!Ако се налага искай фактура за да им го представиш!

- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Аз наскоро сменявах в кобра каското ми е към дзи и те ползва10%отстъпка Застрахователите ми казаха ако си го сменя веднага оттам дават картонче с цената на услугата и гаранция 1г След това им занеса картончето каквато е цената на него ти дават парите Но аз се забавих няколко дни и щетата ми беше излязла 135лв А тунираното оригинално стъкло струваше 170лв китайското 135лв с монтаж Аз все пак си зех оригинално и с отстъпка и някаква промоция ми стъпи на 150лв Та затова побързаи щтото и застрахователите са едни
Не всичко което лети се яде
Здравейте!
Връщам се пак в тази тема за да Ви се похваля, че съм с ново стъкло.
В събота сутринта го смених в Кобра. С работата и с 10 % отстъпка заради каското стъпи на 150 лв. Бях там сутринта в 8, те отварят в 9 и бях 3-ти
Още веднъж благодаря за мненията и съветите тук.
Хайде дано нямате нужда от тази информация, но все пак...
Връщам се пак в тази тема за да Ви се похваля, че съм с ново стъкло.
В събота сутринта го смених в Кобра. С работата и с 10 % отстъпка заради каското стъпи на 150 лв. Бях там сутринта в 8, те отварят в 9 и бях 3-ти

Още веднъж благодаря за мненията и съветите тук.
Хайде дано нямате нужда от тази информация, но все пак...
8 мнения
• Страница 1 от 1