Я си кажете... какво сте извършили дето...
Модератор: Общи модератори
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Возил съм две 10-12 годишни лапета по бански и мокри на service door-а (държащи се от външната страна) на ice cream truck с 40 мили/час по голям булевард в околностите на Филаделфия.
Със същия ice cream truck съм побеждавал toyota supra на магистрала пак във Фила.
Излизал съм с колата без да направя нито една светофарна гонка с никой,..веднъж два пъти за 7 години зад волана
Със същия ice cream truck съм побеждавал toyota supra на магистрала пак във Фила.
Излизал съм с колата без да направя нито една светофарна гонка с никой,..веднъж два пъти за 7 години зад волана

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
Прясно! преди няколко дни, се возим с един приятел по околомръсното и му викам спри да пикая, ония не та не.... аз се издразних, изправих се през джама.... и можете да се сетите какво направих......
не е много хитро защото при 80км/ч ...... ефекта е ДИСПЕРСИЯ..... но не беше моя колата
Както и един по стар случай... возя си се в трамвая .... подобаващо на нищо не приличащ .... ПИЯН... за щастие от тия чешките.... и точно минаваме лъвов мост.... а на мен вече ми се пикае зверски... дръпнах вратата тя взе че се отвори.... и аз веднага се възползвах от отвора, добре че не минаха коли
не е много хитро защото при 80км/ч ...... ефекта е ДИСПЕРСИЯ..... но не беше моя колата

Както и един по стар случай... возя си се в трамвая .... подобаващо на нищо не приличащ .... ПИЯН... за щастие от тия чешките.... и точно минаваме лъвов мост.... а на мен вече ми се пикае зверски... дръпнах вратата тя взе че се отвори.... и аз веднага се възползвах от отвора, добре че не минаха коли

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили

обичам да пироманствам

също обичам да пия по градинките и да правя мизерии
един приятел беше много ядосан на една бивша негова и една нощ след 5-тата бира и сложихме бетонно блокче 10х10х40см подпряно на външната врата която се отваря навън. Резултатът - целия блок се събуди в 7:30.
залагали сме запалено говно пред вратата на апартамент в 3:30 сутринта и звъннахме на вратата. така разбрахме с брат ми колко бързо можем да бягаме и че ако крещиш от прозореца м-у етажите ехото се чува надалеч.
като гръмна челопечене бях в дружба 2-4 - станах, излязох по пишка на балкона, прокълнах всички които бяха по балконите и тия дето гърмяха толкова рано, затворих дограмата и си легнах да е*ба пак.
странното беше че след 2-рото "п**ка му майчина (лелина) всички почнаха да гледат мен.
Ходил съм с 3 едновременно и никоя не разбра за другата през всичките 4 месеца. Това да са от различни квартали и да са различни като цяло е голяма екстра.
Правил съм секс през зимата при -5* навън в една градинка - не е като да не става, само желание трябва.
Като малък съм летял със Ан-26 доста пъти (тате в армията а на сина му не му се ходи на детска градина). Всяка сутрин се тръшках че не искам да ходя на детска градина а в поделението в Доброславци.
Пилотирал съм Злин-50 но с инструктор. доста яко усещане е когато земята се приближава с 300км/ч към теб.
ако се сетя за още ще допиша...

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Викам и аз да споделя нещо
Някой карал ли е мотор ЕТZ в 5-6 следобяд почти припаднал, в момента в който съм седнал отзад - веднага съм заспал прав на седалката, за доста дълъг път. Имаше тогава много rakia trinken
Но това не си го спомням
На дискотека на морето - пак припаднал на едни шезлонги на плажа в 5-6 сутринта, няква охрана са ми мерили пулса...
Ааа, ходил съм на автостоп от Априлци, от некъв връх в стара планина да отида на рожден ден в некво кръчме в софия на неква марула, което е незнам колко км но беше цяла вечност. И след 1 час се прибрах че 'онази' се разсърди че много съм бързал със свалянето
Нема такива жени...

Някой карал ли е мотор ЕТZ в 5-6 следобяд почти припаднал, в момента в който съм седнал отзад - веднага съм заспал прав на седалката, за доста дълъг път. Имаше тогава много rakia trinken

На дискотека на морето - пак припаднал на едни шезлонги на плажа в 5-6 сутринта, няква охрана са ми мерили пулса...

Ааа, ходил съм на автостоп от Априлци, от некъв връх в стара планина да отида на рожден ден в некво кръчме в софия на неква марула, което е незнам колко км но беше цяла вечност. И след 1 час се прибрах че 'онази' се разсърди че много съм бързал със свалянето

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Карал съм слжебната Вектра на баща ми с 11 говеда вътре. Общо бяхме 12 с мен - 2ма в багажника, 1 на тавана (главата му беше в купето през шибидаха да не му духа), 3ма на предните седалки и 6 отзад. Беше клекнала на копеле. Като слезнахме се чу едно оооо.
-Бил съм в хоме присън близо 5 месеца, изучавайки тонове география и с оценка 6.00 няма да бъда приет във винса, понеже ми е ниска оценката по мат и раздадоха тестовете от тяхната книжка ->има 3429348763 6-ци.
-Крил съм се в шкаф с един авер от 2 нахални жени.
-Целвал съм патрулка с яйце, по погрешка, голямо бягане падна.

-Крил съм се в шкаф с един авер от 2 нахални жени.

-Целвал съм патрулка с яйце, по погрешка, голямо бягане падна.

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
след единия си рейс ( работя на кораби):
1. 13 месеца не бях стъпвал на суша
2. след кофти гориво - трябваше да сменим 9 горивни помпи на двигателя - 1 та отнема 12 часа не спах 82 часа и тогава припаднах в/у двигателя
3. бил съм в подводница , под водата
4. борил съм се 3 часа с 72кг риба тон на малдивските острови
5. като се върнах от 13 те месеца рейс 3 дена и 3 нощи ядох и пих без да спя
Толкоз от мене
2. след кофти гориво - трябваше да сменим 9 горивни помпи на двигателя - 1 та отнема 12 часа не спах 82 часа и тогава припаднах в/у двигателя
Толкоз от мене

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
kapitanat написа:след единия си рейс ( работя на кораби):
Толкоз от мене
Т'ва да ти кажа си е ненормална работа ...

M - The most powerful letter in the world
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
последното и най-скорошно нещо... гониха ме куките с трабанта около 5-6 километра из околностите на варна след като минах покрай тях със 120км без гърне и с надута музика..

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
uricatoli написа:последното и най-скорошно нещо... гониха ме куките с трабанта около 5-6 километра из околностите на варна след като минах покрай тях със 120км без гърне и с надута музика..![]()
![]()

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
BESSNIA написа:Stanchev написа:сега се сетих в 8-ми клас изипах 30 пакета мая в тоалетните на партера в училище![]()
съответно на другия ден не учихме, а гомнарката "отводняваше"
това и аз съм го правил ма на една бабичка в селския кенеф, дето ми взе футболната топка щото сме ритали на улицата
Мда и аз съм го правил това в един кефеф външен които стоеше точно на метър и педесе от улицата,отворихме(с един приятел) вратата и я застопорихме да стои широко отворена,представетеси на другата сутрин ква беше улицата