Обороти играят само на бензин !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Обороти играят само на бензин !
Колеги пак пускам тема щот се видях в чудо!
Ходих на дигностика - казаха всичко е 6ца, няма грешки от компа.
На газ ми работи чудесно, има ряз, поддържа обороти, двигателя "мърка".
На бензин върви само кат я настъпя - равномерно, добре подава, има мощност, ОБАЧЕ кат пусна педала, тръгва да гасне или пърпори!
Чистих моторчето на празния ход до блясък, смених въздушен филтър, свещи, проверяваха ми дебитомера, всичко бил ОК, да ама не
А сега накъде ?
Ходих на дигностика - казаха всичко е 6ца, няма грешки от компа.
На газ ми работи чудесно, има ряз, поддържа обороти, двигателя "мърка".
На бензин върви само кат я настъпя - равномерно, добре подава, има мощност, ОБАЧЕ кат пусна педала, тръгва да гасне или пърпори!
Чистих моторчето на празния ход до блясък, смених въздушен филтър, свещи, проверяваха ми дебитомера, всичко бил ОК, да ама не
А сега накъде ?
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
ми маи само ламбда сондата остана да прожериш но а диагностиката е трябвало да покаже ако е била тя... а след като отпуснаш педала и исчакаш малко оправя ли се...в смисъл нормализира ли се работата на двигателя... покараи я малко на бензин и виж да ли ше се промени ...
- МЕЧО
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 - 323CI
- Мечтае да кара: M3
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Няма да е ламбда.Аз съмнявам да не са ти запушени инжекторите .Купи си някоя присадка дето се сипва в бензина, за прочистване, или по добрия и по скъп вариант е да ги чистиш на ултразвук.Май беше по 15 лв. на инжектор.Ма ко питаш мен пробвай първо с присадка и ако има подобрение тогава.А е добре да смениш и горивен филтър ако не си 

Не се оправя след отпускане на педала - опитва се да стабилизира оборотите към 500 или гасне... Тва стана след като наводних двигателя с бензин от късо, помпата се беше включила на изгасена кола и течеше бензин отвсякъде. Извадих свещитем искарах бензина подсуших, оправи се но с епояви тоя проблем.
На газ работи и на празен ход идеално, ама на бензин гасне
Съмнявам се за зи ама как така изведнъж ?!
На газ работи и на празен ход идеално, ама на бензин гасне
Съмнявам се за зи ама как така изведнъж ?!
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
при това положение колегите са много прави вземи няква добавка не са скапи сипи я и виж ,наи вероятно е запушен инженктор... но мисля че добавката ще реши проблема...ако пак не ,наи добре ултразвук наистина....ама при некои читав щот има такива дет ти зимат парата ма не си правят труда да ги свалат дори... наи добре е докато ти чистят да си там и да гледаш кво прави...
- МЕЧО
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 - 323CI
- Мечтае да кара: M3
Дано да се оправи! Аз преди години карах Голф 2 на газ и редовно имах проблем с дюзите,при положение ,че винаги палех на бензин.
Добавките имат най голям ефект при каране на дълги разстояния.
Успех
Добавките имат най голям ефект при каране на дълги разстояния.
Успех

powerpz написа:Мите, ти пак зацикляш като с акумулаторите с презапасаКАзах ти че няма да споря с теб още тогава
![]()
Ако тва филтърче е запушено при малък дебит (празен ход) няма да пуска бенз, а само кат я настъпя, както си и става... Не ми се спори, уморен съм, просто искам машината да върви...
Правилно

Като се наспиш помисли пак и сам ще "загрееш" къде грешиш

Леки сънища

ПП Не забравяй ,че магистралата е винаги под налягане и горивото постоянно циркулира

0898578595
mityooo написа:powerpz написа:Мите, ти пак зацикляш като с акумулаторите с презапасаКАзах ти че няма да споря с теб още тогава
![]()
Ако тва филтърче е запушено при малък дебит (празен ход) няма да пуска бенз, а само кат я настъпя, както си и става... Не ми се спори, уморен съм, просто искам машината да върви...
ПравилноНЕ спори никога с мен
![]()
![]()
Като се наспиш помисли пак и сам ще "загрееш" къде грешиш
Леки сънища
ПП Не забравяй ,че магистралата е винаги под налягане и горивото постоянно циркулираВсе си мисля ,че ще има гориво колкото да "цръцне" при празен ход . Явно дюзите се ебават при малките "дози" гориво.
Начи слушай ме пич, нещо незнам ама се държиш като пубер, незнам на колко си години. Това е форум - аз съм задал тема(въпрос, молба за помощ) за нещо, с което немога да се справя. Давам предположения и насочвам колегите, за да могат да ми дадат по-точни съвети. Ти се хвърляш и почваш да казваш, че никой нищо неразбира !!!

виж какво си написал на друга тема -
mityooo написа:Не знам кое ви е тънко и кое ви е дебело .Определено се вижда ,че никой от вас не може да разтълкува кое какво значи в този надпис : 10W-40 А3 по ACEA или SC по API ,но това не ви пречи акъл да давате Exclamation Wink
Винаги съм казвал : Пичове сте ДА!
тука не е място за дкоазване брато, нещо са ти криви арзбиранията. тука даваш съвет или пускаш питане или просто четеш научаваш нещо или си чешеш крастата. Но при хора дето им пуши главта от некой проблем, да почнеш да им триеш сол на главата -

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
Като го оправиш би ли споделил от какво е,тъй като и при мен е така-на газ нямам проблем,но на бензин работи като трактор или трабант-бумти отзад,върви,но няма тяга и това стана изведнъж.Газовата е от 3 месеца.
Чакай малко
Питаш за проблема си - отговарям ти с въпрос дето иска малко да помислиш и да видиш каде грешиш в твърдението си . Нападки и обиди къде видя
Казах ти и моето предположение за проблема ти . Какво още искаш и защо ми "рипаш" въобще
Дал съм ти насока помисли и върху нея .Като не можеш проблема си е лично твой .
И 100 чужди мнения да събереш ,ако не можеш да ги "предъвчеш",съпоставиш с твоя проблем и да стигнеш до верния отговор няма смисъл да питаш
Държал съм се като пубер ,а ти какво очакваш ? Да им го "предъвча" и да им го "изплюя " на готово
Тук половината са "зяпнали" като кукувиче в чуждо гнездо и чакат на готово някой да им "сипе" с черпак направо в устата (главата) . Едни го правят за да пестят пари ,други от любов към "спорта"-лошо няма ,но за жалост болшинството са толкова невежи, неуки и най вече толкова мнителни ,че за тях не може да се намери "достоен" майстор дето да им пипа 15 годишния им таралясник. Доверие никуму нямат -те са просто най "великите " и с най ценните екземпляри на марката
На тях ли да помагам и най вече как
Верно ли е написаното от мен или не
Понеже е верно как да го перифразирам за да не се чувства никой засегнат
Понеже това е технически форум ,а не место за размисли , страсти и свободни съчинения спирам с моите писания
Личните нападки на ЛС ,ако обичаш
Понеже те подтискам, повече няма да пиша в твои теми.Само ми отговори на ЛС на онзи мой въпрос в кое има повече енергия в кофата с топла вода или в акумулатора
.
Сбогом
ПП Ето ти още един "сладур" : http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=102317
Казваш му къде е проблема ,а той продължава панта да си купува :
Живота ме научи ,че на българина е по лесно да му вземеш от колкото да му дадеш
Но явно съм много тъп щом продължавам да се мъча

Дал съм ти насока помисли и върху нея .Като не можеш проблема си е лично твой .
И 100 чужди мнения да събереш ,ако не можеш да ги "предъвчеш",съпоставиш с твоя проблем и да стигнеш до верния отговор няма смисъл да питаш

Държал съм се като пубер ,а ти какво очакваш ? Да им го "предъвча" и да им го "изплюя " на готово

Верно ли е написаното от мен или не

Понеже това е технически форум ,а не место за размисли , страсти и свободни съчинения спирам с моите писания

Личните нападки на ЛС ,ако обичаш

Понеже те подтискам, повече няма да пиша в твои теми.Само ми отговори на ЛС на онзи мой въпрос в кое има повече енергия в кофата с топла вода или в акумулатора

Сбогом

ПП Ето ти още един "сладур" : http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=102317
Казваш му къде е проблема ,а той продължава панта да си купува :
boywalking написа:25 Юли 2008, 18:33
а поне някаква ориентировъчна цена за пантата, нова и на старо ??? да знам приблизително за какви пари говориме,... за 10 или 200лв
Живота ме научи ,че на българина е по лесно да му вземеш от колкото да му дадеш

0898578595
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2