2 въпроса относно Е34
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
2 въпроса относно Е34
1вия ми въпрос: Мисля да си слагам музика в смисъл имам ЦД сони хубаво имам и ЖБЛ говорител 15 инчов от щатите ми е внесен, както и да е и за усилвател ше намерим пари. Въпроса ми се състой в това не се ли раздрънкват пластмасите в купето от тея нонстоп вибрации? Щото повечето коли със силна музика в които съм влизал определено им дрънчат пластмасите и скърцат.. е верно, че са все фордове и голфове ама ми е интересно все пак да питам с Е34 как стоят нещата? И пречи ли тая силната музика на газовата ми бутилка в багажника?
2рия ми въпрос: Някой да знае за някаква алтернатива за затъмняване на задните прозорци .. като изключим ментешките фолиа дето се слагат?
Търсих и за завески/щори там някакви за Е34 ама трудна работа никъде не се намери такова нещо..
2рия ми въпрос: Някой да знае за някаква алтернатива за затъмняване на задните прозорци .. като изключим ментешките фолиа дето се слагат?
Търсих и за завески/щори там някакви за Е34 ама трудна работа никъде не се намери такова нещо..
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Ако не си забелязал, има супер малко пластмаса по Е34-ката.Почти вичко е кожа.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Музиката няма да пречи на газовата... за дрънкане-в купето няма, ама отвън освен дрънчене на ламарини, друго не се чува... Аз съм с Pioneer TSW307D4 и дрънчaт ламарини, майката си е*ало.
Относно затъмняването-преди бях чувал че някъде в Бургас ги затъмнявали, но нямам повече информация.
Относно затъмняването-преди бях чувал че някъде в Бургас ги затъмнявали, но нямам повече информация.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
мойта се раздрънча като сложих буфера и кожа да има и квото ще да има задната кора взе да дрънчи тва е положението
- justboy
- Олдскул фен
-
Незнам незнам чудя се. Оригиналната бива що годе за вътре. Ама аз съм фен на по-стабилния звук.. какъвто смятам, че ше има 15ка жбл :-)
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Трябва обаче да се знае , че това е автомобил, а не дискотека !!! Едно нормално CD(на което пише 4*45 или 4*50, а реално варират от 4*18 до 4*22) е напълно достатъчно с 4 говорителя по 20 - 30Вата(реални) ! Повече от това няма смисъл ! Вече ако говорим за мазохизъм или дискотеки, тогава нещата стават други !
Мое мнение ! Успех

Мое мнение ! Успех

- justboy
- Олдскул фен
-
Съгласен съм с мнението ти..
Обаче при така поставени неща май съм фен на дискотеките..
Апък Цд-то е sony cdx gt616 и с оригиналната музика не се обажда кофти.. ама друго си е да ти масажира гърба
Ама ако от това ще ми се раздрънка колата няма шанс да сложа.. такова нещо..
А относно въпроса ми с прозорците? Някой? Нещо?
Обаче при така поставени неща май съм фен на дискотеките..
Апък Цд-то е sony cdx gt616 и с оригиналната музика не се обажда кофти.. ама друго си е да ти масажира гърба

Ама ако от това ще ми се раздрънка колата няма шанс да сложа.. такова нещо..
А относно въпроса ми с прозорците? Някой? Нещо?
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Моето CD е хубаво, обаче съм с оригиналните говорители и ми идат малко слаби ! Мисля да си сложа по мощни и с по голям диаметър , ама чак пък буфери или тем подобни не ми трябват ! Аз съм си хайфист(тъй да се рече)
и държа на качественото стерео !!! Относно затъмняването на стъклата - един приятел си го прави със фолио обаче даде много пари - явно беше някакво качествено(не турско или китайско) и стана много добре, даже от начало не разбрах че е фолио докато не ми каза 

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Аз съм виждал как изкачат кори и пластмасови капачки. Не бих си го сложил с колата това. Не го препоръчвам.
Защо слагат на некви разбити щайги яките музики според ваз?
Сашо.
Защо слагат на некви разбити щайги яките музики според ваз?
Сашо.
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Привет. Първо отностно музиката. Както каза колегата Nasic в Е34 няма много пластмаса и като цяло колата е много здраво/добре изработена всичко е добре закрепено все пак е била висок клас за времето си. Също така всичко зависи от изработка на самата "туба" и нейното закрепване. Поразтърси в раздел Car audio video http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=13 ще намериш доста информация. И все пак ако след поставянето на тубата има нежелани вибраций винаги можеш сам да видиш къде какво дрънчи и да му измислиш по здраво закрепване но не посредством тиксо или тел, примерно в кората под задния прозорец. Можеш да я смениш с дървена по дебела качествено изработена и да помислиш за по здраво закрепване. Общо взето всичко се прави стига да имаш средства. Отностно задните прозорци и затъмняване... Аз лично все още не съм го направил но ще сваля стъклата от вратите ще ги затъмня сам и ще ги оставя вечно затворени.
И без това никога не ги отварям а при отваряне каквото и да е фолио се надрасква малко или много. Успех колега
Едит: Забравих да кажа че колата ми е с ел стъкла само от пред а за дръжките на задните врати си има специални тапи които не дразнят коляното

Едит: Забравих да кажа че колата ми е с ел стъкла само от пред а за дръжките на задните врати си има специални тапи които не дразнят коляното

- justboy
- Олдскул фен
-
Бях гледал на една А4ка комби с фейслифта затъмнение стъкла и изглеждаше мн добре ама такова фолио не съм намерил още..
Ако колегата pantzer3 може да помогне и да попита своя приятел бих му бил много благодарен..
А относно музиката и закрепването..
Имайки в предвид нежеланите ефекти.. може да се ориантирам както колегата pantzer3..
Ако колегата pantzer3 може да помогне и да попита своя приятел бих му бил много благодарен..
А относно музиката и закрепването..
Имайки в предвид нежеланите ефекти.. може да се ориантирам както колегата pantzer3..
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- justboy
- Олдскул фен
-
methanol написа:Силно подкрепям решението ти за музиката

Остана колегата да окаже съдеиствие с въпросното фолио.. Пък аз съм с 4 ел.. и редовно и 4те са ми отворени..
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Не мога да разбера, голфове ли карате или Е34. Абе хора, М50 е моторът със най-сексуален звук. Достатъчно е да си сложите един хубав накрайник и готово. Преди три години Роко ми сложи една тръба(накрайник от старо спортно гърне, ама истинско), без никакви дупки и решетки по нея(е, поиграхме си с дължината за да постигнем търсения ефект). И после повече от месец карах на свалени стъкла само за да слушам рева на 6-така(сега понякога също го правя). Особено на 2-ра с рязко напомпване на газта. Малиииииииииииииииииииииииииииии!!!
А вие тук сонита-монита, туби-муби! Ама като искате, правете си ги бре, после не се чудете като ви се смеят хората по светофарите. А и не забравяйте да карате на отворени прозорци(може и да махнете капака на багажника), така звуковият удар ще ви помага по-бързо да ускорявате.

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2