възможно ли е да нямам филътър на климатика слаган е в итали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- aleksandur12
- Потребител
-
възможно ли е да нямам филътър на климатика слаган е в итали
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Възможно е.
Аз съм с Diavia и все още не съм разбрал къде е ако има. Лошото е, че ще се налага да сваля цялото табло, понеже ми се струва, че нещо нямам дебит като хората.
Свалял съм жабката, половината табло... отпред почти цялата съм разглобил, но няма филтър.
Ако бачка като хората, да не ти пука
Карай смело!
Аз съм с Diavia и все още не съм разбрал къде е ако има. Лошото е, че ще се налага да сваля цялото табло, понеже ми се струва, че нещо нямам дебит като хората.
Свалял съм жабката, половината табло... отпред почти цялата съм разглобил, но няма филтър.
Ако бачка като хората, да не ти пука

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Мойта бившата беше такава имаше климатик без филтър и това на 100% щото съм разглабял до мозъка на костите ама нема 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
ivan. написа:Филтър има ,сигурен съм.диавия ако не се бъркам е 6-степенен
като смениш филтъра на 2-ра ще ти прави същата стуя.
Махни кората отдясно и гледай за капаче ,силикона да не те плаши
Гледайки профила на колегата забелязвам 92'ра 318 и съм убеден просто че има едно единствено копче он/офф и че филтър НЯМА !!
Иване, дай малко инфо моля те.
Не знам колко степенен е. Имам степени от 0 до 4 (което са 5 степени на духалките)
Нямам дебит и като е спрян климатика
(т.е. като е пуснат на топло, пак духа така). Но е нормално да е един филтър за цялата система.
Другото което ми прави впечатление. Другата ми кола няма клима и няма филтър. Съответно по вентилациите има прах. На тази обаче няма. Днес карах с отворени клапи зад един камион и грам прахоляк не се появи.
Къде казваш отдясно. Аз гледах там, където са на компакт принципно филтрите, но там е преправено, за да се сложат клапите, които спират външния въздух.
Видях, че е преправяно цялата вътрешна част на таблото, но просто акъла не ми побира къде може да е скрит този филтър.
Не знам колко степенен е. Имам степени от 0 до 4 (което са 5 степени на духалките)
Нямам дебит и като е спрян климатика

Другото което ми прави впечатление. Другата ми кола няма клима и няма филтър. Съответно по вентилациите има прах. На тази обаче няма. Днес карах с отворени клапи зад един камион и грам прахоляк не се появи.
Къде казваш отдясно. Аз гледах там, където са на компакт принципно филтрите, но там е преправено, за да се сложат клапите, които спират външния въздух.
Видях, че е преправяно цялата вътрешна част на таблото, но просто акъла не ми побира къде може да е скрит този филтър.
- aleksandur12
- Потребител
-
извинявам се,климатроник е ходих при майстор и свали жабката гледа в ляво към конзолата и каза,че е възможно щом е слаган в италия да няма филтър,възможно ли е.
721109
Колега като си взех колата ходих при един доста добър маистор... сменими маслото алде балде стандартните неща и му викам виж ми климатроника не е този с врътките а с дисплея и тои вика баси де ти е филтъра вика некви други спецове дет само с тва се занимават и те гледат и накрая установиха че няма филтър .... така че според мен е възможно да няма
- aleksandur12
- Потребител
-
мерси,колега утре щте провера дали евантоално не е отпред при чистачките,но ми казаха,че само на конпакт са отпред.
721109
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
При мен е малко странно,като купих колата онзи ми показа смененият филтър на климатроника с врътките е.Един цял ден разглабях жабката,даже отвивах капачката с еврейските звезди ама само медни тръби видях.А този който ми е в багажника е правоъгълен,точно както си трябва да е.И аз съм със същата кола и година като при теб.И сега имам ли филтър или не 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
aleksandur12 написа:мерси,колега утре щте провера дали евантоално не е отпред при чистачките,но ми казаха,че само на конпакт са отпред.
Да, отпред под чистачките. Ако и ти си с Диавиа, снимай моля те как изглежда при теб под чистачките. Ако имаш 2 метални клапи като хриле, които затварят там, вероятно си със същия климатик като моя и можем да ги изнамерим (като разглобя цялото табло и му е*а майката...)

- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
я дайте малко снимков матриял за тези клапи отпред , 4е и аз имам един проблем с тия допълнително слагани климатици.......
и ми е мн интерсно примерно като са слагали изпарителя вътре в таблото нали обикновената кутия за парното няма място за самия изпарител на климатика? ?

и ми е мн интерсно примерно като са слагали изпарителя вътре в таблото нали обикновената кутия за парното няма място за самия изпарител на климатика? ?

таблото свалял ли си ? къде са го тикнали тоя изпарител на обикновената кутияIcco® написа:Мойта бившата беше такава имаше климатик без филтър и това на 100% щото съм разглабял до мозъка на костите ама нема

По въпроса към Icco.
Мога да снимам къде е сложен изпарителя на обикновения блок утре, понеже ще си играя по централното и ще бутам модулите. Тикнат е вътре в таблото на пътя на въздуха. Но не ми идва наум къде може да е филтъра. Свалял съм почти цялото табло. При мен таблото е преправяно. Аз мислех да сложа истинско климатично, но ще ми отвори прекалено много работа, а нямам нерви и време. Ако имам филтър, е възможно да е до клапите горе под стъклото, но там няма достъп с нормални инструменти (т.е. с никакви... не знам какво точно трябва да разбутам) Много неща...
Ако си с Компакт, ще ти снимам и клапите отпред, едва ли на седан са ги сложили пак там обаче.
Мога да снимам къде е сложен изпарителя на обикновения блок утре, понеже ще си играя по централното и ще бутам модулите. Тикнат е вътре в таблото на пътя на въздуха. Но не ми идва наум къде може да е филтъра. Свалял съм почти цялото табло. При мен таблото е преправяно. Аз мислех да сложа истинско климатично, но ще ми отвори прекалено много работа, а нямам нерви и време. Ако имам филтър, е възможно да е до клапите горе под стъклото, но там няма достъп с нормални инструменти (т.е. с никакви... не знам какво точно трябва да разбутам) Много неща...
Ако си с Компакт, ще ти снимам и клапите отпред, едва ли на седан са ги сложили пак там обаче.
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3