denso v/s ngk
Модератор: bum_bum
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ku4eto
-
-
- Кара: Audi TT quattro 225++HP
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Карал съм и с двете и да тикажа честно НЖК каточели са малко по добри.Пък и оригиналните свещи на колата са НЖК така че според мен е по добрият избор 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Какво означава доста по скъпи, доколкото помня разликата е към лев и нещо за свещ, ако това е много по скъпоtokata2 написа:Малко по-добри , доста по-скъпи ! Аз съм за Денсо

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
Nikito_nn написа:Карал съм и с двете и да тикажа честно НЖК каточели са малко по добри.Пък и оригиналните свещи на колата са НЖК така че според мен е по добрият избор
а ти как прецени коя е по добра , на каква кола си ги карал?
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
tonkata написа:Nikito_nn написа:Карал съм и с двете и да тикажа честно НЖК каточели са малко по добри.Пък и оригиналните свещи на колата са НЖК така че според мен е по добрият избор
а ти как прецени коя е по добра , на каква кола си ги карал?
И двете съм ги карал на мойто БМВ
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
За паленето наистина ми се струва че пали малко по лесно. Как да ти кажа то си е до осещане, аз преди бях с Денсо обаче ги махнах и сложих нжк и поне според мен мотора работи каточели подобре.Поне аз тъка го осещам и ако си копувам пак, пак ше си зема НЖК.Не съм казал че Денсо не са добри, колата и с тях вървеше, но въпросът е кои са ПО-ДОБРИ и мое лично мнение е че НЖК са по добри, поне аз тъка си осещам колата.Ако има още някой който е карал и с двете, нека и той да каже. 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Незнам какви са тия космически суми ама преди време едно момче от форума продаваше чисто нови НЖК с емблемата на БМВ оригиналните свещи с които колата излиза от завода и им искаше около 50-55 лв.Мойте Нжк ми излязоха 52 лв.=4х13лв. едната.
Като гледам си с дизел да не са подгряващи свещи?
Като гледам си с дизел да не са подгряващи свещи?
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
На пазара най-много ментета продават Бош и Шампион.Тия дето се продаваха във форума 100% не са ментета, пък и Денсото дето си го бях купил преди, ги бях зел за 47 и нещо.Става дума за 4 свещи.Незнам кви са тия твойте
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
tokata2 написа:Сега съм с Дизел , до скоро бях с понапомпан Туйн Спарк . Цената която ти казвам е за 4 големи и 4 малки свещи . А ти сигурен ли си , че свещите с който си карал са истински ? Защото в момента на пазара най-много ментета се предлагат именно на НЖК .
на туин спарка свещите винаги са скъпи, щото не са обикновенни, не заблуждавай другите.
иначе обикновенна свещ за бмв М50 да кажем на дензо и на нгк разлика в цената почти няма, все са 10-12 лв за брой по магазините.

Stanchev написа:tokata2 написа:Сега съм с Дизел , до скоро бях с понапомпан Туйн Спарк . Цената която ти казвам е за 4 големи и 4 малки свещи . А ти сигурен ли си , че свещите с който си карал са истински ? Защото в момента на пазара най-много ментета се предлагат именно на НЖК .
на туин спарка свещите винаги са скъпи, щото не са обикновенни, не заблуждавай другите.
иначе обикновенна свещ за бмв М50 да кажем на дензо и на нгк разлика в цената почти няма, все са 10-12 лв за брой по магазините.
иридиевата свещ едва ли е по 10-12лв.ама айде

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
sabi1984 написа:Stanchev написа:tokata2 написа:Сега съм с Дизел , до скоро бях с понапомпан Туйн Спарк . Цената която ти казвам е за 4 големи и 4 малки свещи . А ти сигурен ли си , че свещите с който си карал са истински ? Защото в момента на пазара най-много ментета се предлагат именно на НЖК .
иридиевата свещ едва ли е по 10-12лв.ама айде
ти или не четеш или не искаш да разбереш
Twin Spark на Alfa Romeo РАБОТИ ЕДИНСТВЕНО И САМО със скъпи свещи

другото съм го болднал

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2