Форума на Алфа Ромео
Модератор: Общи модератори
- Trustworthy
- Потребител
-
tds написа:Trustworthy написа:tds написа:Само не знам защо на GT 3.2 му викате GTA
Не, че ние сме си го кръстили така, ами просто така си и пише на колатаВсички 3.2 двигатели носят със себе си и GTA наименованието, без значение дали е на 147, 156, ГТ и т.н. и се асоциира както с конкретния двигател, така и със особености по купето - брони, джанти, фарове....
За 147 и 156 съм съгласен, но GT, Brera, 159 не се водят GTA дори и да са 3.2.
GT ползва абсолютно същия двигател като 147 и 156. При брера и 159 нещата се променят леко и 3.2 версиите (260 коня) в началото са и задължително 4х4, което традиционно се означава с Q4.
Но все пак да отдадем заслуженото и на тъмната страна, че там 2.4 мджетовете на брера и 159 са с по 200 / 210 коня и същото 4х4 задвижване и нещата направо клонят към лудница

146 1.9 JTD
tds написа:Trustworthy написа:tds написа:Само не знам защо на GT 3.2 му викате GTA
Не, че ние сме си го кръстили така, ами просто така си и пише на колатаВсички 3.2 двигатели носят със себе си и GTA наименованието, без значение дали е на 147, 156, ГТ и т.н. и се асоциира както с конкретния двигател, така и със особености по купето - брони, джанти, фарове....
Така е колега - прав си , не се води ГТА

E21- Ex,145 1.8 TС - Ех;156 SW 2,4 JTD- Ex
164 Super 2.0 ТС;155 - 2.5 V6 12v;GTV 3.0 V6 24v
164 Super 2.0 ТС;155 - 2.5 V6 12v;GTV 3.0 V6 24v
- Trustworthy
- Потребител
-
ne0. написа:Тръстуърти...
300+ много сила има при теб ааааа. кога ще те пробвам с бравото ????
Стар човек съм аз, нали знаеш, не е добре да се подигравате младите с нас - възрастните

146 1.9 JTD
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
е има си админски форуми,ако не знаеш!!Asen_X написа:Преместих темата в тази секция и промених заглавието за да не стане объркване.
Пуснете ми едно ЛС когато си оправите форума за да заключа темата![]()
П.С. Няма да е лошо да направим една среща на администраторите от всички български автомобилни форуми за да обменим опит и да видим как може да намалим риска от такива неприятни случки.

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Новини
-
EBEEMVACIA написа:е има си админски форуми,ако не знаеш!!Asen_X написа:Преместих темата в тази секция и промених заглавието за да не стане объркване.
П.С. Няма да е лошо да направим една среща на администраторите от всички български автомобилни форуми за да обменим опит и да видим как може да намалим риска от такива неприятни случки.
А дали не се изказа неподготвен, а?

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
л
!!Asen_X написа:EBEEMVACIA написа:е има си админски форуми,ако не знаеш!!Asen_X написа:Преместих темата в тази секция и промених заглавието за да не стане объркване.
А дали не се изказа неподготвен, а?

щом на теб ти обясняват 4е админите си имат форум,положението е траги4но

vas2308 написа:tds написа:Trustworthy написа:tds написа:Само не знам защо на GT 3.2 му викате GTA
Така е колега - прав си , не се води ГТАИма 156 ГТА и 147 ГТА иначе и ГТ и 166(3,2 същия мотор ама 241 коня) , Брера , 159 макар да има 3,2 не са ГТА
Вярно,че не се води GTA ама и аз така го копирах от колегата както ги е подредил Wink Но какво значение има как се води важното е, че са резачки! Laughing
ALFA 145 JUNIOR
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Какво става бе хора, ао бях аз вече да съм извляъл админа на съвъра дори на морето да беше. Тва е много несериозно толкова време да нямата форум... Не, че ние сме на 6, но поддръжката ви е скапана явно.

- Trustworthy
- Потребител
-
spechelist написа:...А тези 300+ коня под капака на жтд-то ....
Я пак се загледай в текстчето

146 1.9 JTD
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
viky написа:t060
ще ни запознаеш![]()
![]()
То русо и рижо гладно нема. Ако има фанелка: "I used to be blonde..." или

ще искам да взема една за подарък.

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Абе, като се замисля...като оставим цялата гадост покрай хакването на сайта, за мен лично добрата страна на проблемите на Алфа форума са, че се заформя много образователна темичка тук...иначе едва ли щях да се заровя в алфа-форума да чета за детелинки и JTD-та...просто досега възприемах Алфи-те като хубав дизайн и нещо с което от време на време се позаяждам по магистралите без след това да ми се сече или запушва пътя и да ми се правят тъпи голфаджийски номера и жестове...
P.S. Да живее дружбата между нашите два народа!
(тук следват бурни ръкопляскания и спонтанни подвиквания "Ура!" и "Да живей!")
P.S. Да живее дружбата между нашите два народа!

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
vas2308 написа:tds написа:Trustworthy написа:tds написа:Само не знам защо на GT 3.2 му викате GTA
Така е колега - прав си , не се води ГТАИма 156 ГТА и 147 ГТА иначе и ГТ и 166(3,2 същия мотор ама 241 коня) , Брера , 159 макар да има 3,2 не са ГТА
На Алфа 147 GTA слагат освен 3.2 и 3.7 с 328hp разработка на АутоДелта...