стар - нов бъбрек и въпроси за крушки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
стар - нов бъбрек и въпроси за крушки
...
Последна промяна bmw28 на 03 Апр 2014, 11:35, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
може ама трябва такъв бъбрек, който е широк, но е за старата маска
вадиш пепелника и в задната дясна май беше част е крушката с едно полвин метрово пластмасово тяло
успех с намирането на такава
за парното не знам
вадиш пепелника и в задната дясна май беше част е крушката с едно полвин метрово пластмасово тяло

за парното не знам

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
маската ако не държиш да е оригинал - по симеон излиза 100лв маската и бъбреците...
фаровете ти са без лупи именно,защото колата ти е '96 - оттогава вкарват фарове с цокъл Н7,които са без лупи
фаровете ти са без лупи именно,защото колата ти е '96 - оттогава вкарват фарове с цокъл Н7,които са без лупи

- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Първо сваляш фаровете и мигачите за да можеш по спокойно да работиш Запомни на кво положение са ти врътките на фаровете за да не ги разцентроваш Сваляш пласмасовата кора пред радиатора Отвиваш болчетет който държат механизама за отваряне на капака Пред радиатора отвътре има по две от всяка страна Махаш подкалника отпред и там има по две от всяка страна Може да има още някое но не се сещам като я сваляш то ще покаже А защо маската ти е със големите бъбреци За да сложиш по малките бъбреци трябва да смениш и маската Мигачите отвътрешната страна са захванати със щипка кам фара
Не всичко което лети се яде
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Ти мигачите можеш да ги смениш и без да махаш фара!
Както каза колегата има една щипка отзаде..само трябва да я притиснеш внимателно и да изкараш мигача напред....
А крушката на копчето за фаровете се сменя като свалиш цялата духалка
т.е. точно под нея има един винт които трябва да го развиеш и после дърпаш цялата духалка напред и ще видиш пътя му на осветлението(отзад на ключа)..намира се в една дълга тръбичка която е затворена като капаче и ти трябва да отвориш това капаче и точно там ти е крушката..
А за панела би трябвало да дръпнеш 3-те копчета напред и на две от трях трябва да има по 1 винт които трябва да развиеш но гледай дали има нещо друго за сваляне...(пиша така понеже аз съм свалял моето но климатроник с врътките)и ще видиш крушка/и (мисля си че може и да са 2)
За пепелниците-отваряш капачето,махаш пепелника,отдолу има да развиваш 2 винта и ще видиш къде ти е крушката!
Успех!
Както каза колегата има една щипка отзаде..само трябва да я притиснеш внимателно и да изкараш мигача напред....
А крушката на копчето за фаровете се сменя като свалиш цялата духалка
т.е. точно под нея има един винт които трябва да го развиеш и после дърпаш цялата духалка напред и ще видиш пътя му на осветлението(отзад на ключа)..намира се в една дълга тръбичка която е затворена като капаче и ти трябва да отвориш това капаче и точно там ти е крушката..
А за панела би трябвало да дръпнеш 3-те копчета напред и на две от трях трябва да има по 1 винт които трябва да развиеш но гледай дали има нещо друго за сваляне...(пиша така понеже аз съм свалял моето но климатроник с врътките)и ще видиш крушка/и (мисля си че може и да са 2)
За пепелниците-отваряш капачето,махаш пепелника,отдолу има да развиваш 2 винта и ще видиш къде ти е крушката!
Успех!

- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
!
Гледам те колегите ти отговориха на повечето въпроси! Аз мога да ти кажа за пепелника! Значи отваряш пепелника и сваляш пластмасата , под нея има един болт в средата се пада(болта е *)като го свалиш , целия пеплник излиза на горе и там ще видиш лампичката,издърпваш я нагоре и слагаш новата! После пак пепелника , болта , пластмасата!
Аз тази процедура я правих преди седмица,крушките ги взех за 0.80лв/бр. Philips
!
Аз тази процедура я правих преди седмица,крушките ги взех за 0.80лв/бр. Philips

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Да знаеш,че не е задължително да са изгорели тия крушчици.И на мен не ми светеха на запалката и на пепелника,но като стигнах до тях се оказа,че просто не контактуват добре.Позачистих ги и ги понаместих и си светнаха. 

9 мнения
• Страница 1 от 1