Дали да е комби ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- MITKO F1fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525xi N53 април 2008
Дали да е комби ???
Здравейте колеги. В събота гледахме с бащами едно 318 тдс комби 1999 год. Колата е внос от Италия много запазена,двигателя работи добре в смисал няма димни завеси, няма излишни шумове и тракания. Обаче комби не е ли малко тежко купе за тоя двигател ? 90% съм се навил,вие какъв савет ще ми дадете?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ами да ти кажа аз имам 316 туринг, не е чак толкова мудно, но ако сравним по ширина, дължина, височина и комфорт, туринга няма равен между другите Е36-ци 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Аз като търсих мойта даже неисках да е с 4 врати.Ако си младо момче като мен
по добре си земи бензиново двуврато.Тези четиривратите особенно пък комбито са ми малко пенсионерски коли, по скоро за баща ми, а не за мен.Като поолегна малко можеби тогава ама засега не
На теб ако ти е влезнала под кожата и ти харесва колата, не би трябвало да ти пука за мнението на другите, все пак ти си я копуваш и ти ше си я караш така, че ти решаваш.Аз просто ти изказах моето лично мнение с което не ангажирам никой.Има много колеги дето пък се кефят повече на туринга. Най важното е обаче колата да е читава.Ти решаваш 

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
е36 98 тдс комби
колега аз съм с е36 98 тдс комби и сум много доволен и също е италянка и моята.първоначално и аз бях малко резервиран,но е много по-удобно и широко
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Nikito_nn написа:Аз като търсих мойта даже неисках да е с 4 врати.Ако си младо момче като менпо добре си земи бензиново двуврато.Тези четиривратите особенно пък комбито са ми малко пенсионерски коли, по скоро за баща ми, а не за мен.Като поолегна малко можеби тогава ама засега не
На теб ако ти е влезнала под кожата и ти харесва колата, не би трябвало да ти пука за мнението на другите, все пак ти си я копуваш и ти ше си я караш така, че ти решаваш.Аз просто ти изказах моето лично мнение с което не ангажирам никой.Има много колеги дето пък се кефят повече на туринга. Най важното е обаче колата да е читава.Ти решаваш
Пример : Дилян Пенчев ,така че всичко е от нагласата

Колега ако според теб тази кола е за теб вземай я ,не забравяй че тази кола ще е караш ти.Недей да гледаш какво се говори ако на теб ти харесва е вземи!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
///MapTo написа:И сега какво излиза...че младежите с четириврати сме преебани,а?![]()

П.П.Едно е сигурно каквото и да е ще е БМВ

Съжалявам ако съм обидил някой, май наистина не се бях изразил правилно.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: е36 98 тдс комби
onicks написа:..и аз бях малко резервиран,но е много по-удобно и широко
от кое е по- широко

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Мисля си ,че комби по можеш да намериш запазено(по принцип) защото се карат за семейни коли и от по улегнали хора.Докато купетата са повече карани от млади хора и ще са повече ръчкани си мисля но може да е само теория.Както писах и в друга тема, имам комби, карал съм купе и седан и не намирам никаква разлика като динамика и възприятие между трите.А и е 36 комби е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРАСИВА КОЛА никое комби от друга марка не ми е харесвало.Навремето бях противник на комбитата но това беше докато си купих БМВ комби ,отсега нататък само БМВ комби.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2