Смяна на маслото на скоростната кутия и диференциала
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Смяна на маслото на скоростната кутия и диференциала
Доста теми изчетах, но не намерих точен отговор и затова пускам нова тема.
Разбрах че трябвало да има лепенка и от нея мога да видя какво масло да сложа. На моята обаче никъде не видях лепенка. Къде трябва да е тая лепенка по принцип ? Отдолу, отстрани, около пробката или някъде другаде ???
Ако няма лепенка какво масло да сложа ? Колата ми е БМВ 318и (115 к.с.) 1993г. Кутията ми е ръчна. Нямам климатик (в една тема някой каза че имало значение).
Ако някой може да ми каже къде да я търся тая лепенка, че не ми се занимава да си мия цялата кутия (много е мръсна) или да ми каже какви масла да налея на скоростната кутия и на диференциала (не знам дали са еднакви или не).
Благодаря предварително!
Разбрах че трябвало да има лепенка и от нея мога да видя какво масло да сложа. На моята обаче никъде не видях лепенка. Къде трябва да е тая лепенка по принцип ? Отдолу, отстрани, около пробката или някъде другаде ???
Ако няма лепенка какво масло да сложа ? Колата ми е БМВ 318и (115 к.с.) 1993г. Кутията ми е ръчна. Нямам климатик (в една тема някой каза че имало значение).
Ако някой може да ми каже къде да я търся тая лепенка, че не ми се занимава да си мия цялата кутия (много е мръсна) или да ми каже какви масла да налея на скоростната кутия и на диференциала (не знам дали са еднакви или не).
Благодаря предварително!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
еми така първо май си объркал раздела
въпроса ти е по-скоро за е36 подворум но както и да е.
при мен лепенката ми е на капака на кутията за бущоните и си пише за двг,ръчни и автоматични скорости,диференциал и хидравлика и още нещо май имаше но не съм сигурен
ако не забрава ще опитам да ти изкарам мобил какви масла предлагат за твоита кола

при мен лепенката ми е на капака на кутията за бущоните и си пише за двг,ръчни и автоматични скорости,диференциал и хидравлика и още нещо май имаше но не съм сигурен

ако не забрава ще опитам да ти изкарам мобил какви масла предлагат за твоита кола

- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Наистина съм объркал раздела на темата. Съжалявам. Моля някой модератор да я премести ако може.
Погледнах за лепенка и на капака на бушоните, но и там няма
Някой друг има ли идея от къде мога да разбера какво масло да налея ?
Погледнах за лепенка и на капака на бушоните, но и там няма

Някой друг има ли идея от къде мога да разбера какво масло да налея ?
3 мнения
• Страница 1 от 1