Kakvo 6te kajete za moita slu4ka?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
ati написа:аз мисля,че калибрата ще си вземе поука и предлагам да не го обсъждаме вечеPEACE
eee kakvo si4ki se nahvurlihte vurhu men interesen mi e toia
forum,zashtoto shte nau4a pove4e neshta za BMW vremeto shte
pokaje po natatuk moje da si vzema niakoe BMW

- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Calibra16V написа:po natatuk moje da si vzema niakoe BMW
НЯМА ДЯ СЪЖАЛЯВАШ ПОВЯРВАЙ ...
BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW BMW

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Calibra16V написа:ati написа:аз мисля,че калибрата ще си вземе поука и предлагам да не го обсъждаме вечеPEACE
eee kakvo si4ki se nahvurlihte vurhu men interesen mi e toia
forum,zashtoto shte nau4a pove4e neshta za BMW vremeto shte
pokaje po natatuk moje da si vzema niakoe BMW
с това исках да се спре обсъждането ти в форум,който е предвиден за страхотни истории,т.е в случая действах в твоя полза

Abe kfi gi govorite???
Abe hora , kakvi sa tiq izcepki ot tipa na "mercedes i koli li praveli?"???
emi verno e 4e 124/230 i 190 sa slabi4ki serii , no izkazvaniq ot tipa "mercedes e mudna kola" zvu4i kato "ma tfoq sladoled e pove4e ot moqqq..."Gluposti.
Sto da sa smotani koli ,a? Onq Begal s Bavariqta si edi kuv si mercedes , pa tfa , pa onova. Emi az ot skoro karam E500 chochone i da vi kaja oste ne me begala bevaria. Ne 4e nqma takava koqto da me bega , no pone oste az ne sum q srestnal po ulicite. Ne kazvam 4e BMW ne e kola. Samiqt az do predi 7 meseca imah e36 318is.
Mnogo dobra be6e kolicata! Oba4e Nqkoi ot vas prenebregvat MB prekaleno mnogo i me navejdat na misulta 4e qvno ne sa se ka4vali na ne6to po mo6tno ot 190....
I az susto mnogo haresvam bmw ,no , trea da se suglasite 4e ne ste suvsem pravi....
emi verno e 4e 124/230 i 190 sa slabi4ki serii , no izkazvaniq ot tipa "mercedes e mudna kola" zvu4i kato "ma tfoq sladoled e pove4e ot moqqq..."Gluposti.
Sto da sa smotani koli ,a? Onq Begal s Bavariqta si edi kuv si mercedes , pa tfa , pa onova. Emi az ot skoro karam E500 chochone i da vi kaja oste ne me begala bevaria. Ne 4e nqma takava koqto da me bega , no pone oste az ne sum q srestnal po ulicite. Ne kazvam 4e BMW ne e kola. Samiqt az do predi 7 meseca imah e36 318is.
Mnogo dobra be6e kolicata! Oba4e Nqkoi ot vas prenebregvat MB prekaleno mnogo i me navejdat na misulta 4e qvno ne sa se ka4vali na ne6to po mo6tno ot 190....
I az susto mnogo haresvam bmw ,no , trea da se suglasite 4e ne ste suvsem pravi....
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
KAMIKADZE написа:Xexe ami ne si kazal v koi grad i po koi ulici minava6

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
:)
az s Taq jultata ludnica ne iskam da se begam.
Tukmo sam se nadul sega , nalqh si malko samo4ustvie tiq dni i ne iskam da me zatap po toq na4in:)
Neznam kak vurvi taq kola , samo dokolkoto vijdam qvno e s e34 M5 motor... I na tfa kupence...Se otlojime gonkata za neopredelena data:)
M/u drugoto nqkoi da mi kaje 850I za kolko uskorqva 0-100 ,80-160 [motor 5.5 mai be6e taq za koqto pitam]
Tukmo sam se nadul sega , nalqh si malko samo4ustvie tiq dni i ne iskam da me zatap po toq na4in:)
Neznam kak vurvi taq kola , samo dokolkoto vijdam qvno e s e34 M5 motor... I na tfa kupence...Se otlojime gonkata za neopredelena data:)
M/u drugoto nqkoi da mi kaje 850I za kolko uskorqva 0-100 ,80-160 [motor 5.5 mai be6e taq za koqto pitam]
- RAFF
- младши ентусиаст
-
Re: :)
Viktor написа:az s Taq jultata ludnica ne iskam da se begam.
това за което питаш е 850csi и е 5576см3, 380 к.с. , от 0-100-6,0 сек.
ако смяташ да се гониш с него, откажи се.не казвам че твоето чичоне не варви , но това е направо самолет.
Ne be pitam , samo , tuka pri nas ima 2 takiva . Za ednoto kazaha 4e e nevuzmojno da go bega6. I dvete s 5.5 motor, no az se durpah s drugoto.
zna4i pone moita e avtomat , neznam BMW-to kfo e , no na 1 i 2 me drupna muni4ko...no shto avtomata vkara 3 go izravnih i pri vkarvane na 4etvutra ve4e bqh s polovinata kola pred nego.. kato e s 60hp i 500cc po mo6tno ot mene zashto me drupna samo nà 1 i 2 i to imai predvid 4e prednite mu gumi bqha na nivoto na farovete mi, ne me e drupnal koi znae kolko...
zna4i pone moita e avtomat , neznam BMW-to kfo e , no na 1 i 2 me drupna muni4ko...no shto avtomata vkara 3 go izravnih i pri vkarvane na 4etvutra ve4e bqh s polovinata kola pred nego.. kato e s 60hp i 500cc po mo6tno ot mene zashto me drupna samo nà 1 i 2 i to imai predvid 4e prednite mu gumi bqha na nivoto na farovete mi, ne me e drupnal koi znae kolko...
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
KAMIKADZE написа:EEEEEEEE ne se ligavq -basi ko misli6 4e na men ne mi e gadno li - nikoi ne iska da se goni s men
EE, ti pak sega, ami to njama smisal.....
za gonki nai dobre da se obyrnesh kym VVS - ako imat njakoi samolet...
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3