angel eyes
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
angel eyes
колеги има ли някой от варна който може да ми го монтира ще си платя 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
ccfl от колегата алексбмв знам долу горе как колега но ме е страх да не объркам нещо знам че трафчетата се слагат вътре във фара и че очичките са отвън на стъклото но как се хващат и така нататък...
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Приятел, не съм я правил тая операция досега и не се нагърбвам, ама е тва мисля че ще ти помогнеhttp://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=101948Всички казват че е много лесно ма незнам.Иначе тук е доста добре обяснено и по нататък ако си зема, мисля сам да се пробвам 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
аз монтирах моите с много интерес и страшен кеф след като светнаха
чак ми се иска и твойте да монтирам но съм далеч... дано по скоро ги сложиш ! адски кеф е
иначе ринговете са теи направени че могат да не се лепят с нищо, просто се поставят и се натискат със кръглите стъкла... супер лесно е

Твоите рингове купува ли ги или си гиправил?Kambe написа:аз монтирах моите с много интерес и страшен кеф след като светнахачак ми се иска и твойте да монтирам но съм далеч... дано по скоро ги сложиш ! адски кеф е
иначе ринговете са теи направени че могат да не се лепят с нищо, просто се поставят и се натискат със кръглите стъкла... супер лесно е
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
купих ги от Alexbmw, пича ми ги прати за 1 ден буквално и веднага се заех с монтажа, а той ми помагаше по телефона 

7 мнения
• Страница 1 от 1