Форума на Алфа Ромео
Модератор: Общи модератори
- RoMeO_156_GTA
- Потребител
-
- Кара: BMW E61 530xi '08
Ее че трябва ли да избирам между дизели
Мисля че съм млад още за дизелмен
така че някой Twin Spark с развален вариатор ме устройва
http://www.alfaromeo.bg/?go=info&p=gt ето и цените на ГТ-то

http://www.alfaromeo.bg/?go=info&p=gt ето и цените на ГТ-то

Nasko_77 написа:Алфа Ромео GT coupego4et0o написа:Абе я да ви питам аз така и така сте тук тая алфа какъв модел е и какви пари върви горе долу![]()
[/img]
1.8 TS 140 hp.
1.9 JTD 16V M-jet 150 hp.
2.0i 16V JTS 165hp.
3.2 V6 24V GTA 240hp.
Цената е според двигател и обурудване разбира се, но ориентировъчно... нека някой друг да каже. Аз не съм сигурен.
Алфа Ромео GT coupe
1.8 TS 140 hp.- 48360лв.
1.9 JTD 16V M-jet 150 hp. - 52884лв.
2.0i 16V JTS 165hp.- 56747
3.2 V6 24V GTA 240hp. над 70000лв. ако не се лъжа
Toва са цени за нови модели със базово и средно oборудване.
Инак на старо 1.9 JTD 16V M-jet върви някъде от порядака на 10000 евро и нагоре, зависи от модела и неговото поддържане.

Инак колата е уникално яка Cool можеби защото съм и пристрастен muhihihihi
ALFA 145 JUNIOR
t060 написа:К'во става с алфа форума, няма ли да го пускат вече? Айде че това моето ще си намери една и няма да има къде да задава въпроси от типа на: "Къде се сипва течността за чистачките, колата е 156 1.6 туин спарк?"
Сега сериозно, скоро ще трябва да казвате, че не ги разбирам тия италиански коли, пък тя се е запалила за една много сериозно.
RESPECT
by t060
Като застанеш пред колата и отвориш капака се пада отляво, точно над левия горен ъгъл на казанчето с охладителна течност трябва да забележиш една синя капачка - отваряш и сипваш.
- Новини
-
Преместих темата в тази секция и промених заглавието за да не стане объркване.
Пуснете ми едно ЛС когато си оправите форума за да заключа темата
П.С. Няма да е лошо да направим една среща на администраторите от всички български автомобилни форуми за да обменим опит и да видим как може да намалим риска от такива неприятни случки.
Пуснете ми едно ЛС когато си оправите форума за да заключа темата

П.С. Няма да е лошо да направим една среща на администраторите от всички български автомобилни форуми за да обменим опит и да видим как може да намалим риска от такива неприятни случки.

- Trustworthy
- Потребител
-
tds написа:Само не знам защо на GT 3.2 му викате GTA
Не, че ние сме си го кръстили така, ами просто така си и пише на колата

146 1.9 JTD
Абе нека да си седят тука колегите и без това нещо скука беше. Сега е джумборе тука малко. Чета и се радвам. Горд се чувствам, че Ромеовците са решили да се преселят при нас за малко, цунки.
"Леле, а аз за малко да си хвърля лаптоп-а през прозореца. Цъкам цъкам на линка за Алфа Ромео и ми излиза БМВ." Ей това ме изкърти
Викам си на акъла - лошо няма, де и в магазина така да беше..
пс. Аре колеги дано да ви оправят форума, ако не е още. Той един backup се възвръща за някакви минути..
"Леле, а аз за малко да си хвърля лаптоп-а през прозореца. Цъкам цъкам на линка за Алфа Ромео и ми излиза БМВ." Ей това ме изкърти

пс. Аре колеги дано да ви оправят форума, ако не е още. Той един backup се възвръща за някакви минути..
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Trustworthy
- Потребител
-
ja написа:Той проблема явно е по-голям. Дано го оправят скоро.
Ако не, почвайте да гледате раздел Продава
Аз вече на външни оферти се прехвърлих

146 1.9 JTD
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Мен нещо само това сребристото купенце горе ми харесва от Алфите..
Другите нещо предниците ... 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
Trustworthy написа:tds написа:Само не знам защо на GT 3.2 му викате GTA
Не, че ние сме си го кръстили така, ами просто така си и пише на колатаВсички 3.2 двигатели носят със себе си и GTA наименованието, без значение дали е на 147, 156, ГТ и т.н. и се асоциира както с конкретния двигател, така и със особености по купето - брони, джанти, фарове....
За 147 и 156 съм съгласен, но GT, Brera, 159 не се водят GTA дори и да са 3.2.