ксенон
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
ксенон
колеги от около 8-9м. имам ксенон 6000к.
имам едно наблюдение в което не съм сигурен и за това споделям тук да си кажете и вие своето мнение,а иманно струва ми се че с течение на времето цветовата гама на кружките се е променила по точно струва ми се че светят по слабо и по-бледо от преди
някой ще каже че просто съм свикнал с ксенона и за това така ми се струва,но не е само от това.наскоро спрях до един приятел дето скоро си сложи ксенон също на 6000к включихме фаровете и неговия светеше доста по добре от моя по-силно и по-синкаво,бе моя направо си бледнееше,вярно че колите си бяха различни съответно и фаровете ама все пак.
та ще съм благодарен ако някой сподели дали има такива наблюдения от ксенона си
имам едно наблюдение в което не съм сигурен и за това споделям тук да си кажете и вие своето мнение,а иманно струва ми се че с течение на времето цветовата гама на кружките се е променила по точно струва ми се че светят по слабо и по-бледо от преди

някой ще каже че просто съм свикнал с ксенона и за това така ми се струва,но не е само от това.наскоро спрях до един приятел дето скоро си сложи ксенон също на 6000к включихме фаровете и неговия светеше доста по добре от моя по-силно и по-синкаво,бе моя направо си бледнееше,вярно че колите си бяха различни съответно и фаровете ама все пак.
та ще съм благодарен ако някой сподели дали има такива наблюдения от ксенона си

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
с течение на времето ще свети все по- синьо и все по- слабо. т.е. с изхабяването на крушката се повишават келвините, но 1 година е прекалено кратък срок, дори и за много ментелив ксенон.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
кажи каква марка е тоя ксенон да знаем да не си купуваме такъв 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
може и да си прав
Е щом ти забелязваш някаква разлика значи има нещо

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
7 мнения
• Страница 1 от 1