купих си оригинално CD-за Е46 но?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d / e46, вече не...
Мечтае да кара: BMW 5

Мнение от bafi » 22 Юли 2008, 19:36

а аз да питам....тези с MP3 фабрично ли са така или са самоделки на някои техничарчета? Никъде /в eBay/ не видах на CD-то да има надпис mp3! :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 22 Юли 2008, 22:08

Има си ги и фабрични, ама са бая кът!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 540 ///M-paket 2003

Мнение от lubenti » 25 Юли 2008, 14:10

Значи колеги днес престигна и вече го сложих сд-то :mhihi: Всичко си е супер,няма кодове няма простотии,абв всичко е ток и жица ;)
Тотал цена с транспорт монтаж и тн. 500лв
Много или малко е това не знам ,но вече не ми боде очите тъпата касетка :mhihi: Ако иска някои мога да му съдеиствам да си докара някое сд :!: Само да ви предопреда че кутията в която ми седеше сд-то беше на пастет,цяло чудо че е оцеляо вътре и то благодарение на това че моя приятел които ми го изпрати предвидливо беше сложил малки надути пликчета навсякъде около музиката и благодарение на тях се е запазило невредимо :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от _Daniel » 27 Юли 2008, 12:34

lubenti написа:Значи колеги днес престигна и вече го сложих сд-то :mhihi: Всичко си е супер,няма кодове няма простотии,абв всичко е ток и жица ;)
Много или малко е това не знам ,но вече не ми боде очите тъпата касетка :mhihi: Ако иска някои мога да му съдеиствам да си докара някое сд :!: Само да ви предопреда че кутията в която ми седеше сд-то беше на пастет,цяло чудо че е оцеляо вътре и то благодарение на това че моя приятел които ми го изпрати предвидливо беше сложил малки надути пликчета навсякъде около музиката и благодарение на тях се е запазило невредимо :winky:

Здрасти.... аз в момента се колебая дали да си купя системата за която бяха споменали в една друга тема към която може да се сложи IPOD или flash memory .... или и аз да направя като теб и да се купя оригиално CD+MP3 и да изхвърля гадният касетофон :)
Ще съм благодарен ако може да ми покажеш от къде и как мога да си купя ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 540 ///M-paket 2003

Мнение от lubenti » 28 Юли 2008, 9:36

_Daniel написа:
lubenti написа:Значи колеги днес престигна и вече го сложих сд-то :mhihi: Всичко си е супер,няма кодове няма простотии,абв всичко е ток и жица ;)

Здрасти.... аз в момента се колебая дали да си купя системата за която бяха споменали в една друга тема към която може да се сложи IPOD или flash memory .... или и аз да направя като теб и да се купя оригиално CD+MP3 и да изхвърля гадният касетофон :)
Ще съм благодарен ако може да ми покажеш от къде и как мога да си купя ?

Еми избора си е твои,ако ме питаш направо хвърли гадния касетофон.
Иначе за купуването аз лично го взех от еbay,Но и там с мп3 формат са кът ;) или ако ги има са много скъпи.Всичко е дебнене и ако има късмет по търговете можеш и бързо да го вземеш. Виж обикновено сд -по лесно се взима,но не си милси че са за безпари. Играят като луди за тези сд-та ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Бясно
Мечтае да кара: по добри пътища
Детайли за колата: Е61, 525D

Мнение от Zlatex » 28 Юли 2008, 23:18

В ebay.com е истината.разликата в цената между камор и там е 100% че и повече.

Предишна

Назад към E46