въпрос относно ел. стъкла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
въпрос относно ел. стъкла
Здравейте,
искам да попитам някой има ли идея възможно ли е на кола без ел. стъкла да и се сложат такива, и колко би струвала тази операция ?
Мерси предварително,
Михаил Великов
искам да попитам някой има ли идея възможно ли е на кола без ел. стъкла да и се сложат такива, и колко би струвала тази операция ?
Мерси предварително,
Михаил Великов
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- nthnl
- младши ентусиаст
-
..
колега не е трудно. намираш механизмите, две копчета и барче от ел.бмв и правим една инсталациика като вземем ток от един модул под таблото с един отделен бушон и готово. аз имах кола с правени и четирите ел. не е голяма философия
- BMW Addiction
- кандидат ентусиаст
-
Ами, ако може и аз да попитам същия въпрос (и аз се порових в търсачката, но нищо не намерих... надявам се някой да се смили и да ми каже нещо, за да не се налага и аз да се ровя часове да търся инфото).
Та, проблема е че горе долу си харесах една кола, но в 90-атата минута случайно забелях на една от снимките (след малко zoom) че ги няма бутоните до скоростния лост... та препрочитам обявата в Mobile и шок - наистина няма ел.стъкла ?!? Колата е с почти всичко, което може да има - борд, климатроник, ел.огледала, имобилайзер и т.н.... но без ел.стъкла... чак не мога да го повярвам още - гледах какви ли не тирилясници до момента (дори без климатици) и си бяха с ел.стъкла, а това не го разбирам...
Та, питането ми е - може ли да се сложат ел.стъкла и колко сложно е и естествено - колко струва ? Лесно ли става (майстори намират ли се) или ако е като със слагането на климатик (трудно и скъпо) - по-добре да не се занимавам ?
P.S. И ако изобщо може - дали ще стане като на нормалните БМВ-та (имам предвид бутоните да се от двете страни на скоростния) или ще се слагат другаде и ще се личи, че е добавяно допълнително ?
Колата е 318i, 4 врати, седан - ако има значение.
Благодаря предварително !
Та, проблема е че горе долу си харесах една кола, но в 90-атата минута случайно забелях на една от снимките (след малко zoom) че ги няма бутоните до скоростния лост... та препрочитам обявата в Mobile и шок - наистина няма ел.стъкла ?!? Колата е с почти всичко, което може да има - борд, климатроник, ел.огледала, имобилайзер и т.н.... но без ел.стъкла... чак не мога да го повярвам още - гледах какви ли не тирилясници до момента (дори без климатици) и си бяха с ел.стъкла, а това не го разбирам...
Та, питането ми е - може ли да се сложат ел.стъкла и колко сложно е и естествено - колко струва ? Лесно ли става (майстори намират ли се) или ако е като със слагането на климатик (трудно и скъпо) - по-добре да не се занимавам ?
P.S. И ако изобщо може - дали ще стане като на нормалните БМВ-та (имам предвид бутоните да се от двете страни на скоростния) или ще се слагат другаде и ще се личи, че е добавяно допълнително ?
Колата е 318i, 4 врати, седан - ако има значение.
Благодаря предварително !
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
намира6 миханизмите и готово само мерак и търпение трябват си4ку се постига то е ясно 4е никои ни6ту няма да ти каже тука
аз искам да питам обаче дали може лесно да се добави този конфорт модул които управлява стъклата и тн. дали някои има схема на на връзването на това чудо и тн? иначе не е трудно да се навържат без него..ама..
се и аматиорско и това е... като ти е отворен и шибедаха и 4 те стъкла е много голяма досада като спираш да затватяш .. пет копчета едно по едно.. много тъпо и дразнещо нещо

8 мнения
• Страница 1 от 1