Как се изложихме в Европа... Дайте по един подпис...
Модератор: Общи модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Hard написа:Сърбия предаде Радован Караджич а ние......................слушаме лъжите на нашите политици
Тоя трябва няколко медала да отнесе

Де и при нас да имаше такива националисти

Ама курец само гъзолизци и крадци

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз съм на мнение че скоро може да се появят надписи по митниците - "Последният да спре лампата и да затвори вратата"
иначе това което виждам е че хората не са узрели достатъчно за силово сваляне на правителството и парламента. Всеки се оплаква но малко хора правят нещо.
иначе това което виждам е че хората не са узрели достатъчно за силово сваляне на правителството и парламента. Всеки се оплаква но малко хора правят нещо.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Може би ако правиме протест трябва да е поне една седмица, хората да видят, че има серйозни хора и да се присъединят, защото ако се съберем 1-2 дена няма да има време хората да разберат и да се присъединят.
Да гласуваме: http://www.vbox7.com/play:4a90c08e
Малееееее... Аве как ги изпуснахме тия в парламента ве?
Малееееее... Аве как ги изпуснахме тия в парламента ве?
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
офтопик
Знам, че все някой ще извади големия черпак, за да ме нахрани обилно, но все пак:
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID= ... 61&Level=1
Обърнете внимание на шестия и седмия куплет...мисля, че ако сега Ботев трябваше да напише отново същото стихотворение, щеше да го озаглави "Във форумите", а не "В механата"...
Всеки пише какви ли не призиви, но не повече от 1% от всички ще излязат на какъвто и да е протест.
И преди да започнете да ме храните, обърнете внимание на това, че не вземам никакво отношение по темата...по същество постът ми е офтопик
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID= ... 61&Level=1
Обърнете внимание на шестия и седмия куплет...мисля, че ако сега Ботев трябваше да напише отново същото стихотворение, щеше да го озаглави "Във форумите", а не "В механата"...
Всеки пише какви ли не призиви, но не повече от 1% от всички ще излязат на какъвто и да е протест.
И преди да започнете да ме храните, обърнете внимание на това, че не вземам никакво отношение по темата...по същество постът ми е офтопик

- ditko1
- старши ентусиаст
-
Са аз имам една идея, щото иначе само ще си пишеме тука и след няколко дена тая тема ше иде в кереча...
Дайте да напраиме нещо като подписка, ама да се записват само хора които са сигурни че ще дойдат пред парламента за когато и да се организираме. Тая подписка ще намериме начин да я дадеме на опозицията ако трябва на всички партии, които са в опозиция и те ще знаят, че могат да разчитат на наща подкрепа по всяко време. Това ще е един вид сигнал че не мнозинството в парламента винаги е решаващо а мнозинството на улицата...
Ако има съгласни да пишат и да видиме как точно ще я направиме тая подписка, че малко не съм в час с тия програмистки истории. Мога да предоставя хостинг и домейн за да я качиме онлайн.
Айде давайте идеи и да действаме...
Ето сега тъкмо слушам новините и партиите вече се надигат заедно срещу правителството. Вота на недоверие ще се гласува към края на месеца и е хубаво до тогава да имаме някакви резултати. Може вота да не успее ама ще си имат всички едно на ум че вече се надигаме и ако треа ше ги мачкаме.
Айде не сме малко тука, можеме да направиме много неща.
Дайте да напраиме нещо като подписка, ама да се записват само хора които са сигурни че ще дойдат пред парламента за когато и да се организираме. Тая подписка ще намериме начин да я дадеме на опозицията ако трябва на всички партии, които са в опозиция и те ще знаят, че могат да разчитат на наща подкрепа по всяко време. Това ще е един вид сигнал че не мнозинството в парламента винаги е решаващо а мнозинството на улицата...
Ако има съгласни да пишат и да видиме как точно ще я направиме тая подписка, че малко не съм в час с тия програмистки истории. Мога да предоставя хостинг и домейн за да я качиме онлайн.
Айде давайте идеи и да действаме...
Ето сега тъкмо слушам новините и партиите вече се надигат заедно срещу правителството. Вота на недоверие ще се гласува към края на месеца и е хубаво до тогава да имаме някакви резултати. Може вота да не успее ама ще си имат всички едно на ум че вече се надигаме и ако треа ше ги мачкаме.
Айде не сме малко тука, можеме да направиме много неща.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
Като за начало да пуснеме в по големите форуми, Инфо за протеста и след това да отидем на живо. Иначе ако се събере 100 човека нищо не правим. И още една истина за фирмата която преброява гласовете е на БСП, пълна със тяхни членове.
http://www.vbox7.com/play:dc79f4b0
http://www.vbox7.com/play:dc79f4b0
Идеята е първо да направиме списък с "готовите за бой" де'т се вика.
Тогава ще разпространяваме и ще видиш как списъка ще нарасте. Съгурен съм че ще събереме хиляди имена. Едва ли има доволен в България от управлението на тия изруди, така че колкото повече го разпространиме толкова повече хора ще станеме...
Тогава ще разпространяваме и ще видиш как списъка ще нарасте. Съгурен съм че ще събереме хиляди имена. Едва ли има доволен в България от управлението на тия изруди, така че колкото повече го разпространиме толкова повече хора ще станеме...
айде да се събираме и да ги палимja написа:bobi_maxo написа:
Ще се поведеме ние, брат ама тоя път ше трябва да е по-зверско. Само с две разбити врати и няколко стъкла няма да се мине...

- ditko1
- старши ентусиаст
-
който може да изготви анкета да каже и да я пуснеме във всички форуми.. От вън неможем да спрем Русия или САЩ да ни трескат, но поне от вътре да се запазим като хора. Още имаме предимство пред турците, защото те не учат и повечето са общи работници, и немогат кой знае колко да повлияят на обществото, но ще се променят нещата и тогава и от вътре ще ни кецат.
Колкото по бързо се изготви накетата толкова повече време ще има да се съберем. Който разбира от такива работи нека да направи нещо по въпросът.
Колкото по бързо се изготви накетата толкова повече време ще има да се съберем. Който разбира от такива работи нека да направи нещо по въпросът.
Момчета, не че нещо ама колко от вас пишещите поне гледаха протеста по ТВ-то? А, колко го видяха на улицата? А, дали някой от вас беше? Даже някой убеждавахте другите че си губят времето, оправдавахте се че сте на работа или някакво друго оправдание!
Първо се убедете в своята убеденост и желание да направите нещо, да не стане като в стиха писан от Ботев и постнат от someone, преспете тая нощ и утре като се събудите решете!
До сега не отидох само на последния протест, и ако има пак ще отида!!!
Първо се убедете в своята убеденост и желание да направите нещо, да не стане като в стиха писан от Ботев и постнат от someone, преспете тая нощ и утре като се събудите решете!
До сега не отидох само на последния протест, и ако има пак ще отида!!!
ja написа:Какво значение има това кой къде е бил.
Са който не е ходил на протеста за цените на горивата няма право да протестира срещу правителството ли?
Не, просто пак няма да отидете!!!
Ще има мнения от рода: ''Видях ви от прозореца." или "Гледах ви по БТВ-то, страшна колона ей!", и още "Щях, ама съм на работа и как да кажа на шефа, нали ще ме уволни?!"
п.п.: нямам нищо против пак да се направи нещо, и пак ще направя така че да дойда, но не сме единни!