опечален
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
опечален

в неделя в най- ненатовареното време , като си карах в дяяяяяясно , с детето и жената в колата ............мамка им и на пежата

Последна промяна mamintaiko на 18 Авг 2008, 13:42, променена общо 3 пъти
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Споко ако наистина си я оби4аш ще си я оправиш ако искаш драсни едно лс ще ти дам телефона на майстора който ми оправи 316-ката без да си ли4и 4е е удряна следкато едно ауди ми отнесе предницата.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
колега тия са за тепане бе мамкаим некадарна

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Знам, че ще ти прозвучи тъпо, колега, точно в този момент, ама най - важното е, че ти, жена ти и детето сте живи и здрави. Ламарини се купуват и се продават, парите за това се изкарват...а колата ще си я оправиш...не е трагично положението 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , добре че сте живи и здрави .... а както по горе един колега каза с паричките от застраховката ще си я направиш даже по хубава и от преди
. ( Знам че ние сме някакви странични хора и ти ги говориме "разни " тука ... ти си знаеш какво ти е ....). Но нали знаеш какво е казал нашия мъдър народ - "Всяко зло за добро " !!!

Здравейте,
както казаха колегите важното вие да сте живи и здрави другото е тенекия и се оправя. Най гадното е че трябва да се занимаваш с кат, застрохователи, намиране на части и т.н. За съжеление се случват такива неща баща ми сигурно е най кроткия шофьор който познавам но вече има 5,6 катастрофи все така на светофари от зад, последната с чисто новата си тойота(лошо му стана вече на човека
). Аз мога да те посъветвам(ако ще си правиш количката) само като купуваш части да внимаваш с тайвантски и други производители, защото в някои детайли имат разминаване с оригиналните. Опитай се да си купиш(или който ще я прави и купува частите) втова употреба от моргите оригинални здрави.
Поздрави и успех
както казаха колегите важното вие да сте живи и здрави другото е тенекия и се оправя. Най гадното е че трябва да се занимаваш с кат, застрохователи, намиране на части и т.н. За съжеление се случват такива неща баща ми сигурно е най кроткия шофьор който познавам но вече има 5,6 катастрофи все така на светофари от зад, последната с чисто новата си тойота(лошо му стана вече на човека

Поздрави и успех
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Много неприятно колега...но като гледам какво е станала отзад колицата си представям Пежото колко е било смазано...дано ти платят коректно застрахователите и да направиш бавареца още по красив
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2