Съвет за предното и задното стъкло.
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- multi76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34, Е39
Съвет за предното и задното стъкло.
Здравейте! Бихте ли дали съвет как да закрепя лайсните на предното и задното стъкло. Напоследък почнаха да излизат като мият колата с пароструйка. Отдоло има някакви бели пласмаси, дали се сменят и можели да е от тях.
Благодаря предварително за съветите.
Благодаря предварително за съветите.
Обичам да си карам BMW-то 

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
със щипки е най-добре, но ще ти се върже над 50 лв. на стъкло(ако трябва да смеяш всичките). Аз преди да счупя предното стъкло сложих двустранна лепенка и нещата заспаха(залепваш парченца само там където е щипката, не по цялата лайсна). После ДЗИ ми платиха смяната и ми дремеше колко струват щипките. Но отзад съм още с двустранната лепенка. От онази дебелата, порестата. Да не сложиш обикновена, скоч лепенка!

- multi76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34, Е39
nikol78 написа:или си купи щипки или с силикон
Можеш ли да ме насочиш къде в Пловдив мога да ги купя тези щипки. И дали само те се вадят и ли цялото стъкло.

Обичам да си карам BMW-то 

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
multi76 написа:nikol78 написа:или си купи щипки или с силикон
Можеш ли да ме насочиш къде в Пловдив мога да ги купя тези щипки. И дали само те се вадят и ли цялото стъкло.
Данаил Николаев - Авто Зона (100м след Ofis1Superstore) при стъкларите Кобра и Мустанг !
Успех!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
5 мнения
• Страница 1 от 1