Икариам.Бг
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
NStorm написа:И как точно да си направя кръчма бе, деба? Най-важната постройка![]()
Ех... и аз се регнах.

За кръчмата, направи "Академия" и после ръгаш вътре и давай на "проучи икономика" или нещо от сорта. Първо е "Складиране" после,"Скрипец", "Богатство" и... "Преса за вино".

Някой може ли да каже, защо ми пада щастието какво искат мамцата им... забелязах, че колкото повече ми расте населението - пропорционално с това ми пада щастието, дигнах там... какво дигнах не знам ама и щастието се дигна, но продължава да пада, нема ли начин да спре, да пада.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Щастието зависи от виното което даваш в кръчмата. След време ще можеш да построиш музеи и от него пак ти се вдига щастието. Щастието е равно на броя на хората - (количеството вино + Музея) = щастие -/+
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Очаква се скоро да пуснат и сървър Бета, което е перфектно за начинаещи.. за да може сега който се е регнал да разучи играта и като пуснат новия сървър да е в челните позиции 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Хайде заповядайте в съюза на форума [BMW] BMW Club BG
първите двама влезли получават ранговете дипломат и министър на вътрешните работи

първите двама влезли получават ранговете дипломат и министър на вътрешните работи

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2