Университет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 19 Юли 2008, 8:07

Ми, обидно ми е като съм учил няколко месеца по цели дни, вече 1 година пропуснах, 2-ра не мога. За кво раздадоха лесни тестове?
Имаше хора дето се хваляха, че научили теста за 20 мин, а си нямат и напредстава хабер кво пишат?! 10 мин след началото на изпита почнаха да излизат. Баси скапаната система, да не говоря за хората с надути оценки от соу-та. Тъпо ми е, щото бачкането няма край, а и се затъпява като не се развиваш, да не говоря и за всички жени в унито. :twisted:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 19 Юли 2008, 11:27

Е, някои не са като тебе и имат различна ценностна система. Като например колегата по-горе, който явно е wannabe мутра и си е въобразил, че ще щракне с пръсти и ще стане.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 19 Юли 2008, 12:23

deyan-enchev написа:
S1z3 написа:Аз подадох документи за ВИНСа и сигурно ще ме приемат,но имам и друга оферта от Военен Университет Велико Търново за специалност Национална Сигурност,та се чудя и аз къде да вляза...Иначе Варна просто няма толкова много жени и всичките са адски красиви(аде почти всички) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чай си поема дъх че не те разбрах :mhihi: . Значи си мислиш да ходиш в Велико търново в Военното училище (чак па университет да е...) щото в Варна нямало толкоз жени така ли... ае незнам колко "жени" ще намериш в тва Военно там, ама може и да има по яки от тебе, дето с мотика 5-чка си копат на нивата 5 часа безпроблемно и то от 12:00 до 17:00 в най якия пек. Ма в варна има жени ве, тук там прибягват, аз поне срещах навремето ся да не сте ги изпогазили с колите, аааа :mhihi: .
ПП. Аз съм проВарненско ориентиран не за друго ми щот там си изкарахме "вишштУ" не е зле тадява по тоз край.
В случая батенце твоето хранене беше излишно,защото заявих че във Варна има ужасно много жени.Апа и нещо гледам, че почна да се заяждаш за тфа,че съм от Ямбол..Как да е не мисля ти обърна внимание "градски батки" като теб съм ги виждал много,дето живеете в малко по-голям град и се мислите за "граждани",толкова относно твоя пост.В Варна е доста красиво, на мен лично градът повече ми допадна от Велико Търново но там ми се струва,че самата специалност (Национална сигурност) е по-добре отколкото индустриален мендижмънт в ВИНС-а.. :?:

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 19 Юли 2008, 13:39

...колегата с белия мерцедес, така като ти го чета поста, ти май изобщо нямаш нужда от висше или вишшо или каквото и да било друго образование или образУвание :lol:
ако търсиш парите- един съвет от мен- хвани се научи някой занаят - например плочкаджия, автомоньор, багерист- и ще имаш кинти за бяла 190-ка или нещо от сорта!
майтапа на страна, но е абсолютно вярно- по мое време имаше графа Донаборници- за да влезеш в спец Финанси в УНСС и си донаборник ти трябва 6,00 от дипломата по математика и БГ и 6,00 на изпита по математика(аз с това съм кандидатствал) 5,95 вече не ти върши работа! и изкарах аз тия оценки, спукаха ни от трудни изпити и накрая отиваш на работа прясно дипломирал се вишист в някоя банка и ти казват- заплата 600 лева! преди данъци! остават ти чисто 450, от които за обяд и път даваш още примерно 100 и си с едни 350 нето! в същото време твой връстник бачка като общ работник на някой строеж и е с 1000 лева нето....като ги сравниш цифрите става ясно как точно в БГ се цени труда и знанията

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 19 Юли 2008, 14:02

Говориш за минали времена, сега знаеш много добре колко взима един икономист, а и има тенденция да се увеличават заплатите, кадри яко липсват.;)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 19 Юли 2008, 15:33

S1z3 написа:
deyan-enchev написа:
S1z3 написа:Аз подадох документи за ВИНСа и сигурно ще ме приемат,но имам и друга оферта от Военен Университет Велико Търново за специалност Национална Сигурност,та се чудя и аз къде да вляза...Иначе Варна просто няма толкова много жени и всичките са адски красиви(аде почти всички) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чай си поема дъх че не те разбрах :mhihi: . Значи си мислиш да ходиш в Велико търново в Военното училище (чак па университет да е...) щото в Варна нямало толкоз жени така ли... ае незнам колко "жени" ще намериш в тва Военно там, ама може и да има по яки от тебе, дето с мотика 5-чка си копат на нивата 5 часа безпроблемно и то от 12:00 до 17:00 в най якия пек. Ма в варна има жени ве, тук там прибягват, аз поне срещах навремето ся да не сте ги изпогазили с колите, аааа :mhihi: .
ПП. Аз съм проВарненско ориентиран не за друго ми щот там си изкарахме "вишштУ" не е зле тадява по тоз край.
В случая батенце твоето хранене беше излишно,защото заявих че във Варна има ужасно много жени.Апа и нещо гледам, че почна да се заяждаш за тфа,че съм от Ямбол..Как да е не мисля ти обърна внимание "градски батки" като теб съм ги виждал много,дето живеете в малко по-голям град и се мислите за "граждани",толкова относно твоя пост.В Варна е доста красиво, на мен лично градът повече ми допадна от Велико Търново но там ми се струва,че самата специалност (Национална сигурност) е по-добре отколкото индустриален мендижмънт в ВИНС-а.. :?:

а ся ква стана тя :mhihi: . Прочети си първо първия пост Батенце, удебеления ред моята личност го тълкува буквално, ма ти си имал предвид обратното. :mhihi: :mhihi: ззаеби. Инъче, кЪк тъй преценяте че ва храня задето си от Ямбол, и как па разбра че съм от големия град и тва ми е табу. Щото съм директно от центъра на вселената Нова загора/и малко от Стара Загора -> и хич не претендирам да съм от който и да е голям град. Така че тва за градските батки си го изтрии да не се обиждаме на Области :mhihi: .

acer написа:Говориш за минали времена, сега знаеш много добре колко взима един икономист, а и има тенденция да се увеличават заплатите, кадри яко липсват.;)

Абе не се тревожи ве човек, професии има много, почти всички ше ти осигурят прехраната. Въпроса е колко ти искаш да постигнеш, какъв искаш да станеш, какво ти се работи. Избора е в твои ръце нали така? Важното е да ти харесва работата ти не се опитвай насила да станеш такъв какъвто не искаш, ти самия на себе си няма да си полезен. Пари има навсякъде да , багерист, автомонтьор, програмист, лекар :mhihi: . Аз 5 работи съм сменил и най накрая тва което ми харесва а има точно нищо общо с образованието ми. Както рекох и преди, дипломата в най лошия случай просто ще ти отвори повечко вратички. ;) . И кое е по важно Стажа или Дипломата, ми понякога второто е клуча за първото и т.н. ;) , няма се плашиш не се тревожи. Грабни се ся ко няма да учкаш вишшшту тая години отиди по морето , земи поомачкай няколко каки по плажа, напълни ги с пясък, сетне зимата си седни на дупарата постави си цели и се бори за тях !!!
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 19 Юли 2008, 16:12

колега, какво стана? "ще идваш ли у винс-у за вишшо?"

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Юли 2008, 16:25

acer написа:Говориш за минали времена, сега знаеш много добре колко взима един икономист, а и има тенденция да се увеличават заплатите, кадри яко липсват.;)
Колко взима,че аз не знам... :confused: Сигурно пак една сервитйорка(без да омаломажавам нечии труд) взема повече... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 19 Юли 2008, 16:38

Като минат класиранията ще се похваля - евентуално.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 19 Юли 2008, 16:52

acer написа:Като минат класиранията ще се похваля - евентуално.
И аз тогава ще пиша :mhihi:
deyan-enchev Аде мир с собственици на Е30ки не искам да имам разногласия,ти не си ме разбрал аз не съм те разбрал,тфа е :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 19 Юли 2008, 19:19

колкото по-висок ценз имаш при равни други условия взимаш по-малко! в България комунистите и ушевите подлоги на властта на Тато направиха така, че интелектуалния труд да не се цени- нали помните - работническо-селско общество! докато не измрат четири поколения в БГ няма да се оправят нещата- за вишо нема место!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 20 Юли 2008, 22:58

И аз си подадох докИментите за икономическия във Варна и с целия си акъл писах първо всички редовни специалности и чак накрая задочно :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ще видием на 4 август какво шЪ става :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 20 Юли 2008, 23:47

С къв общ бал си? :) Просто ми е интресно, нищо лично. :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 21 Юли 2008, 0:12

25,76
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 21 Юли 2008, 0:32

Аа, ти си с език, браво.:)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата