2:0 за алкохола
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Това 100% не е БМВ. Жалко за загиналите. Май няма никаква надежда поведението при шофиране да се подобрява... 

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Жалко за загиналите
Прав си Милко , но за за съжаление някои хора ползват главата си само като поставка за шапки .

///milko way написа:... като знаеш къде отиваш и как ще се замажеш----остави си колата у вас![]()
![]()
Прав си Милко , но за за съжаление някои хора ползват главата си само като поставка за шапки .

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
sonny написа:Това е положението, пиеш, не караш = оставаш живр пиеш, караш = винаги, някой страда.
ПС Колата е е36, не е е30
Как го видя ,че е 30 аз кола не виждам направо

EcLipSeR написа:sonny написа:Това е положението, пиеш, не караш = оставаш живр пиеш, караш = винаги, някой страда.
ПС Колата е е36, не е е30
Как го видя ,че е 30 аз кола не виждам направо![]()
,а те с колко са се движили?
Сигурно искаше да кажеш е36? Колата ясно се видя(поне аз я видях де), по БТВ бяло е36, както каза някой по-горе. Информацията наистина е изнесена грешно. "Всички били пияни".. да ама един като се напие прави глупости, друг спи а третия въобще не го хваща.. така че тъпо са се изразили. На всичкото отгоре и книжка е нямал(тай казаха по БТВ). Аз само веднъж съм карал пил преди много време, ама то верно акана си бях пиян. пътувах към друг град и се наложи да спа в канавката, късмет беше че нямаше на кой да се "доказвам" в колата та си карах като пич с 60-70, полузаспал и един отсреща на дълги ми обърка "навигацията"

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2