Форума на Алфа Ромео
Модератор: Общи модератори
Форума на Алфа Ромео все още не е вьзстановен.Желаещите могат да ползват чата http://clubalfaromeo.walker-bg.info/
Alfa Romeo 156 Vseki si umira ot bolesta!!!
- pacho_kardana
- Потребител
-
Благодаря за лоялността на колегите от бмв форума надявам се да се оправи по скоро нашият форум.Благодяря за любезността!
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
pacho_kardana написа:Благодаря за лоялността на колегите от бмв форума надявам се да се оправи по скоро нашият форум.Благодяря за любезността!
сега видях темата и съм потресен,как може такова нещо ...

снощи говорих със моя добър приятел drigata от алфа форума и той нещо спомена,че няма форум но тъй като обсъждахме важни неща,аз въобще не обърнах внимание на това и чак сега асимилирах нещата
обикновенно схващам по бързо

аз също имам регистрация във вашия форум,ника ми е gorskia макар че не съм писъл отдавна там поради една лека конфронтация м/у мен и някои "светила"от вашия форум
само за информация гореспоменатата конфронтация е следствие на един спор на тема Boxer vs. TS

както каза по горе един колега ".... харесвам бмв но предпочитам алфа ..." a аз ще кажа и може да бъде потвърдено от хора които ме познават ,че харесвам алфа ,кефя се на бмв-то, ама май си предпочитам стария опел

надявам се скоро форума ви да бъде възтановен

dobo-is написа:pacho_kardana написа:Благодаря за лоялността на колегите от бмв форума надявам се да се оправи по скоро нашият форум.Благодяря за любезността!
сега видях темата и съм потресен,как може такова нещо ...![]()
снощи говорих със моя добър приятел drigata от алфа форума и той нещо спомена,че няма форум но тъй като обсъждахме важни неща,аз въобще не обърнах внимание на това и чак сега асимилирах нещата
обикновенно схващам по бързо![]()
аз също имам регистрация във вашия форум,ника ми е gorskia макар че не съм писъл отдавна там поради една лека конфронтация м/у мен и някои "светила"от вашия форум
само за информация гореспоменатата конфронтация е следствие на един спор на тема Boxer vs. TSа не както биха предположили някои Alfa Romeo vs. BMW - който спор за мен ще е най големата глупост
![]()
както каза по горе един колега ".... харесвам бмв но предпочитам алфа ..." a аз ще кажа и може да бъде потвърдено от хора които ме познават ,че харесвам алфа ,кефя се на бмв-то, ама май си предпочитам стария опелама все пак си каркам бмв-то
![]()
надявам се скоро форума ви да бъде възтановен
И ние се надяваме в най-скоро време да е на линия!

ALFA 145 JUNIOR
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Надявам се че нашите модератори ще ви разрешат да направите малко
оф-топ във нашия форум докато оправят вашия. Не че правим услага на вас за да ни я върнете после, а просто до момента се проявява разбиране от наша страна.
Надявам се че тази тема може да послужи за напред как може да си помагаме взаимно а не да се дъвчеме като улични псета коя марка е по добраи некви други глупости!!!
п.с. Направи Добро, не чакай да ти се връща.
оф-топ във нашия форум докато оправят вашия. Не че правим услага на вас за да ни я върнете после, а просто до момента се проявява разбиране от наша страна.
Надявам се че тази тема може да послужи за напред как може да си помагаме взаимно а не да се дъвчеме като улични псета коя марка е по добраи некви други глупости!!!

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
Tenata написа:Надявам се че нашите модератори ще ви разрешат да направите малко
Евала на колегите от форума на БМВ. Благодаря за това, че сте съпричастни с мъката ни и за разбирането

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ами имате пълна свобода да си пишете в тази тема и в "Извън темата", както и във "Foreign users"
, но разбира се без да става лудница 

- RoMeO_156_GTA
- Потребител
-
- Кара: BMW E61 530xi '08
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
RoMeO_156_GTA написа:Един временен форум , докато нещата се нормализират![]()
http://clubalfaromeo-bg.com/index.php
Тебе Алфистите трява да те позлатят

Tenata написа:Надявам се че нашите модератори ще ви разрешат да направите малко
Еиии разбирасе, че трябва да си помагаме преди всичко сме хора и любители на автомобилите, обединява ни една кауза!

ALFA 145 JUNIOR
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
RoMeO_156_GTA написа:Един временен форум , докато нещата се нормализират![]()
http://clubalfaromeo-bg.com/index.php
Много добре ,представям си какво е без форум,все едно къща нямате ;(