За смъртта и защо се случва
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: За смъртта и защо се случва
LuBo1 написа:Някои може ли да ми даде точен отговор ?
Доста интересен въпрос.........
На едно място има един надпис "И ние бяхме като вас......" , а от другата страна на табелата пише "И вие ще дойдете при нас...... "

Смърта е нещо неизбежно..... рано или късно всички ще минем от там

Последна промяна Hito на 18 Юли 2008, 22:01, променена общо 1 път
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Интригуваща тема...
Смъртта е... преминаване на енергията на живото същество в друго измерение... и в друго състояние...
Случва се, защото... обратното броене е стигнало нулата.
В много случаи броенето не е по единици, а по десетици, по стотици, дори по хиляди... затова нечии енергии преминават в другите си измерения и състояния твърде рано (според нас) или тъкмо навреме (според Този, Който отброява...)
Но не ми е ясно защо толкова болка и тъга по преминалите оттатък изпитват тези, за които броенето още не е приключило...
Смъртта е... преминаване на енергията на живото същество в друго измерение... и в друго състояние...

Случва се, защото... обратното броене е стигнало нулата.

В много случаи броенето не е по единици, а по десетици, по стотици, дори по хиляди... затова нечии енергии преминават в другите си измерения и състояния твърде рано (според нас) или тъкмо навреме (според Този, Който отброява...)

Но не ми е ясно защо толкова болка и тъга по преминалите оттатък изпитват тези, за които броенето още не е приключило...

"... _ _ _ ..."
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
а.....нещо черни мисли са те налегнали
Всички натам сме се запътили, едни по рано ,други по късно........

Всички натам сме се запътили, едни по рано ,други по късно........

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Любчо ,това бате ти е най смислената тема в целия форум и дано да не е последната !
Конкретно на въпроса ти нямам отговор и се надявам да не получа конкретен такъв в скоро време
Конкретно на въпроса ти нямам отговор и се надявам да не получа конкретен такъв в скоро време

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
stozashto написа:Интригуваща тема...
Смъртта е... преминаване на енергията на живото същество в друго измерение... и в друго състояние...![]()
Случва се, защото... обратното броене е стигнало нулата.![]()
В много случаи броенето не е по единици, а по десетици, по стотици, дори по хиляди... затова нечии енергии преминават в другите си измерения и състояния твърде рано (според нас) или тъкмо навреме (според Този, Който отброява...)![]()
ние поп ли си имаме във форума или съм се заблодил

иначе и за мене е необяснимо,и не искам да си го обяснявам

Re: За смъртта и защо се случва
LuBo1 написа:Някои може ли да ми даде точен отговор ?
Предполагам най-точния би следвало да е, че нема да има място на планетата.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Да добавя и една мъдра според мен мисъл свързана със смъртта и страха от нея.
Не ме е страх от смъртта, а от ритането!
Хората на които е умирал човек в ръцете ще ме разберат какво имам предвид!
Не ме е страх от смъртта, а от ритането!
Хората на които е умирал човек в ръцете ще ме разберат какво имам предвид!

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
За смъртта и защо се случва ли?
Ами защото непрекъснато се раждат нови същества и ако старите не умират няма да остане нищо. Нито местообитание, нито храна, нито ресурси. И в един момент всичко ще "забие като win95" щото няма как да се мре, пък нищо няма да е останало. Гадно, ама е така. Освен да се напием по въпроса за друго не се сещам.
Не говоря за хората, а по принцип. Все пак хората за по малко от 0,00000000001% от живите и то само на тази планета!
П.С. спомнете си това заради което си струва да се живее, не това заради което ви се иска да не сте се раждали. Ето ви подсказка:Животът не е това, колко пъти ще поемеш въздух, а моментите в които ще ти секне дъха.
RESPECT
by t060
Ами защото непрекъснато се раждат нови същества и ако старите не умират няма да остане нищо. Нито местообитание, нито храна, нито ресурси. И в един момент всичко ще "забие като win95" щото няма как да се мре, пък нищо няма да е останало. Гадно, ама е така. Освен да се напием по въпроса за друго не се сещам.

Не говоря за хората, а по принцип. Все пак хората за по малко от 0,00000000001% от живите и то само на тази планета!
П.С. спомнете си това заради което си струва да се живее, не това заради което ви се иска да не сте се раждали. Ето ви подсказка:Животът не е това, колко пъти ще поемеш въздух, а моментите в които ще ти секне дъха.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
A какво е живота? Привилегия, или наказание?
Какво е смъртта? Край, или начало?
Какво е щастието? Да получаваш, или да даваш?
Какво е любовта? Защо се случва? Как така става, че срещаш човек, който нито познаваш, нито си виждал досега, а изведнъж обичаш повече от родителите си?
А какъв е смисълът на живота? Да израстеш физически, или психически? Да дадеш живот, да построиш къща, да посадиш дърво?
Къде е щастието? Защо се случва така, че хората цял живот преследват парите, и когато/ако станат богати, разбират, че всъщност парите не правят човека щастлив?
Много въпроси, без отговор. Това е живота
Бъдете пичове, независимо при какви обстоятелства. Истинският човек е такъв и в затвора, и във война, и на улицата, и... след смъртта си.
Какво е смъртта? Край, или начало?
Какво е щастието? Да получаваш, или да даваш?
Какво е любовта? Защо се случва? Как така става, че срещаш човек, който нито познаваш, нито си виждал досега, а изведнъж обичаш повече от родителите си?
А какъв е смисълът на живота? Да израстеш физически, или психически? Да дадеш живот, да построиш къща, да посадиш дърво?
Къде е щастието? Защо се случва така, че хората цял живот преследват парите, и когато/ако станат богати, разбират, че всъщност парите не правят човека щастлив?
Много въпроси, без отговор. Това е живота

Бъдете пичове, независимо при какви обстоятелства. Истинският човек е такъв и в затвора, и във война, и на улицата, и... след смъртта си.
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3