328ci въпрос
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- tunerA4
- Потребител
-
- Кара: 156 2.4jtd
328ci въпрос
Здравейте.
Понеже скоро си продадох А4-ката и съм се насо4ил към Е46 имам един въпрос към един малко по специален модел-328ci ..
Въпросната кола която гледах днес е на познат и при пари в кеш може да ми свали 2-3хил лв,по принцип е 20 000лв,но е без акциз!
Зна4и,говорихме с 4овека 4е има една врътка да се кара със италиански номера до ноември месец когато "можело" или "вероятно" щял да падне акциза...даже той самия кара 7ма серия 730d с италиански номера от 7месеца и казва 4е няма проблеми....
Колата я има в мобиле за 20 000лв,ако някой си направи труда и да я погледне и да ми каже дали си струва,дори и за 17 000лв да се вкарвам във филми...
Ина4е като цяло колата ми хареса доста,изкара ме от релсите на нормалното,така да се каже,мисля за нея постоянно
Има 18 цолови джанти,които смятам да заменя за 17ки като я взема.
Има светъл кожен салон,ел.пакет,ел.седалки,бордови,ксенон и вси4ки останали екстри..
HELP
Понеже скоро си продадох А4-ката и съм се насо4ил към Е46 имам един въпрос към един малко по специален модел-328ci ..
Въпросната кола която гледах днес е на познат и при пари в кеш може да ми свали 2-3хил лв,по принцип е 20 000лв,но е без акциз!
Зна4и,говорихме с 4овека 4е има една врътка да се кара със италиански номера до ноември месец когато "можело" или "вероятно" щял да падне акциза...даже той самия кара 7ма серия 730d с италиански номера от 7месеца и казва 4е няма проблеми....
Колата я има в мобиле за 20 000лв,ако някой си направи труда и да я погледне и да ми каже дали си струва,дори и за 17 000лв да се вкарвам във филми...
Ина4е като цяло колата ми хареса доста,изкара ме от релсите на нормалното,така да се каже,мисля за нея постоянно

Има 18 цолови джанти,които смятам да заменя за 17ки като я взема.
Има светъл кожен салон,ел.пакет,ел.седалки,бордови,ксенон и вси4ки останали екстри..
HELP
За да е по лесно ако не се лъжа трябва да става въпрос за тази машинка (ако мога да я нарека машинка тъй като си е цяло машинище
)
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
Колата има вид и лично мен ме радва освен това че е преди фейса. Има колеги които имат такива машини и предполагам че те могат да ти дадът повече инфо относно тоя мАтор.
Иначе не се надявай че акциза ще падне. Поне в близко бъдеще няма да е

http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
Колата има вид и лично мен ме радва освен това че е преди фейса. Има колеги които имат такива машини и предполагам че те могат да ти дадът повече инфо относно тоя мАтор.
Иначе не се надявай че акциза ще падне. Поне в близко бъдеще няма да е

- tunerA4
- Потребител
-
Да същото е,тея джанти реплика ли са ?!?
Гледам 4е има в мобилето още едно на 22 000лв от сливен,с платен акциз,нови гуми и е минало преглед....малко се разколебавам,освен ако тоя пи4 не я даде за 17 000лв ...
А защо се съмняваш 4е скоро ще падне акциза,има доста спорове по темата.
разхода 10/100 средно,ще го преглътна заради удоволствието,само да не е пове4е
Гледам 4е има в мобилето още едно на 22 000лв от сливен,с платен акциз,нови гуми и е минало преглед....малко се разколебавам,освен ако тоя пи4 не я даде за 17 000лв ...
А защо се съмняваш 4е скоро ще падне акциза,има доста спорове по темата.
разхода 10/100 средно,ще го преглътна заради удоволствието,само да не е пове4е

10 разход ... Де да знам как да стане това. Ако така ти е казал пича ... не му вярвай
Едва ли с тази машинка ще имаш среден разход под 12
Обаче и вървежа ще плаши дет се вика
Едното за сметка на другото
А за акциза ... и на мен ми казват от 2-3 год. че няма да има, ама пак си го има, така че не се надявай на това 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
за 20 000 няма кво да му мислиш .. .разхода на тая кола е смешен за вървенето и 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- tunerA4
- Потребител
-
и за марка може да се каже
а колко гори двулитровия ванус
m52b20
4увам цифри от порядъка на 8-9 среден разход
днеска мисля по натрезво и явно 4е няма да се хвърлям на акцизната италиянка
ама много ми се кара е46 купе
а колко гори двулитровия ванус
m52b20
4увам цифри от порядъка на 8-9 среден разход
днеска мисля по натрезво и явно 4е няма да се хвърлям на акцизната италиянка
ама много ми се кара е46 купе

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
euroto написа:да да 8/9 гори ако я караш с много малко газ и не вдигаш повече от 70 и то на 5та ... под 12/13 в града забрави да падне
за градското съм съгласен, но на извън градско баш си харчи 8/9 и то не с 70 а с 170

няколко пъти съм я засичал по-кротко 120-130 8.5 по-яко по магистралишен 160-180 9.4 (с доливане не по борд щото послъгва)
досега за около 7 к километра ср. разход ми е 10.5

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ае стига говорили глупости и обръщали темата към колко ви харчат колите ... има си такава тема ...
само човек, който е карал такава зае колко харчи и това е 15 както и да го гледаш ...
само човек, който е карал такава зае колко харчи и това е 15 както и да го гледаш ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
K_Ilkov написа:euroto написа:да да 8/9 гори ако я караш с много малко газ и не вдигаш повече от 70 и то на 5та ... под 12/13 в града забрави да падне
за градското съм съгласен, но на извън градско баш си харчи 8/9 и то не с 70 а с 170![]()
няколко пъти съм я засичал по-кротко 120-130 8.5 по-яко по магистралишен 160-180 9.4 (с доливане не по борд щото послъгва)
досега за около 7 к километра ср. разход ми е 10.5

Дори за последните 320 км от които 280 на клима само в София в момента на борд ми показва 10.1

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Аз карам 328Ci и средния ми разход (градско извън градско) е 11,
ако не се лъжа, защото тука го измерват по малко по различен начин.
Макс 2 човека се возят, колата е с 18ки ( 255 и 235 гуми), което
има знчение за разхода.Сменил съм свещите и бензиновия
филтър скоро, преди това харчеше малко повече.
Като цяло съм доволен от колата. Единственото нещо,
на което трябва да се обърне ГОЛЯМО внимание е прочутото
"чукане отзад".
ако не се лъжа, защото тука го измерват по малко по различен начин.
Макс 2 човека се возят, колата е с 18ки ( 255 и 235 гуми), което
има знчение за разхода.Сменил съм свещите и бензиновия
филтър скоро, преди това харчеше малко повече.
Като цяло съм доволен от колата. Единственото нещо,
на което трябва да се обърне ГОЛЯМО внимание е прочутото
"чукане отзад".

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2