тъся работник за офис -софия
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
на таа обявена колосална цифра и 1ца да и туриш, и 5 дена да е работата, а през седмицта аот 2 до 4 да е почивка, пак трудно ша са фане некой. Бах му майката, има хора де ги вадат тия пари на ден бре, това е подигравка, макар, че някой селяк студент ше с ефане, щото мама и тати нисат боб и ракиика и то друго му не треа на човеко, ама Софиянец, ако се фане на таа работа, треа да го отлъчат и от окръга бре. Просто не е реално, бахти, 350лв за цял месец, ми то човек да иде доработното масто, не му мърдат поне 2лв, да изпие днес две кафета с две вафли са 2лв, да яде някъде, че то най-мизерния сандвич е 2.50 ве, станаха 6.50х25, станаха 162.5. ми то до 350 са 187.5. Това са 10 хляба и 10 кила кашкавал бре, да не говорим за тока, водата, телефона, и поне 100 грама мисо в месеца
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M

а ако сменя два или три вида транспорт отиване и връщане ... малеее яко пачка! Човеко ти ги правиш милионери ве ей

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е имало опция за повече-демек към 380лв тря се събират.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Escape написа:pavlin_e30 написа:е имало опция за повече-демек към 380лв тря се събират.
И то забележи "опция" за увеличение... ей тея най ги обичам. Казваш на работника "има опция" и после 1 година КУР и няма никой. Щото все пак е опция, никой нищо не е обещавал
Че то е така ве, една година и вдигат заплатата с 50лв (облагаеми)

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Има една приказка!
За всеки влак си има пътник!
Така че мисля, че не трябва да плюем в темата на човека!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Баси
При нас чистачката взима 450 за по 2 часа 5 пъти седмично и реве, че малко и се плаща и иска допълнително $$ да изчисти прозорците.

При нас чистачката взима 450 за по 2 часа 5 пъти седмично и реве, че малко и се плаща и иска допълнително $$ да изчисти прозорците.
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Баце ако искаш някой да натиска пауър бутона на компа и да си ходи става но за тея пари направо хвърляш смях навсякъде

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

sonny написа:на таа обявена колосална цифра и 1ца да и туриш, и 5 дена да е работата, а през седмицта аот 2 до 4 да е почивка, пак трудно ша са фане некой. Бах му майката, има хора де ги вадат тия пари на ден бре, това е подигравка, макар, че някой селяк студент ше с ефане, щото мама и тати нисат боб и ракиика и то друго му не треа на човеко, ама Софиянец, ако се фане на таа работа, треа да го отлъчат и от окръга бре. Просто не е реално, бахти, 350лв за цял месец, ми то човек да иде доработното масто, не му мърдат поне 2лв, да изпие днес две кафета с две вафли са 2лв, да яде някъде, че то най-мизерния сандвич е 2.50 ве, станаха 6.50х25, станаха 162.5. ми то до 350 са 187.5. Това са 10 хляба и 10 кила кашкавал бре, да не говорим за тока, водата, телефона, и поне 100 грама мисо в месеца
Да не говориме че и наем плащат некой:) В София е скъпо под 200 евра квартирите са с обща баня...
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
bum_bum написа:Баси![]()
Ехеее колега къде живееш ти? В Манхатън.

Или си намерил най алчната чистачка или е някой 20 годишна сексбомба дето само се води чистачка.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Има една приказка!

Селяни има бол все някой ще клъвне,ако ставаше въпрос не за Лозенец а за Студенски щяха да се натискат даже

Само една забележка имам към КИМ обявата не е за тука а по-добре във весник ''Лична драма''!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3