Радари около тунела на Люлин??
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
С моя километраж отчита 1 към 1, първия път като минах показа 78 и се размига в червено, от там викам си бре кво стана тва скороста ли ми засече и поглеждам километража подминава тъкмо 80. После излязох и направих обратен че да мина пак и осъзнах истината
На снимката дето показва 48, стрелката на километража почти беше допряла чертичката за 50. Иначе по борд и по ГПС ми е отчитало до 12 км по-малко от това на скоростомера, зависи от скоростта 

.
Някои написа,че му е отчело 130??????как като цифрите са 2??
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: .
jorofaceoff написа:Някои написа,че му е отчело 130??????как като цифрите са 2??
В загледай се и ше видиш,че отпред има място за единица.Явно отчита до 199км/ч максимално...Ако някой мине с над 200км/ч дали ще се напука като радара в "Такси"

8.32
- baricade
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8T 4x4
- Мечтае да кара: RS6
Re: .
PIONEER написа:jorofaceoff написа:Някои написа,че му е отчело 130??????как като цифрите са 2??
В загледай се и ше видиш,че отпред има място за единица.Явно отчита до 199км/ч максимално...Ако някой мине с над 200км/ч дали ще се напука като радара в "Такси"
ахахах това беше добро
при мен отчете също толкова колкото беше на километраж
2001 Audi A6 Avant 1.8T AWT quattro w/ K04, 181whp tuned by kelesha (TST Racing)
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Абе явно много стряска, това, щото днес една девойка на входа на тунела така наби кучките пред мен, явно в момента, в който видя с колко кара, че без малко да има "целувка с гъза на непозната (кола)"...
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Има едно такова и зад южния на не знам как се казва булеварда. Един път минах с колелото (бях сам) и показа 28

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
След 100 почва да изперква и не показва...или поне се мъчи да изчисли дълго време
Абе хубаво е да се кара нормално...то не стига, че там в люлин и с коне трябва да се съобразяваш....а и като ги има всякакви дет спират впезапно.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Stanislav написа:((:BuKcu:)) написа:След 100 почва да изперква и не показва...или поне се мъчи да изчисли дълго време![]()
Абе хубаво е да се кара нормално...то не стига, че там в люлин и с коне трябва да се съобразяваш....а и като ги има всякакви дет спират впезапно.
![]()
кое е смешното де...кажи и аз да се посмея

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2