Тема за администрирането на форума...
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Тема за администрирането на форума...
Здравейте драги читатели,
отново нашия приятел ДЗВЕР-а беше баннат, да будеше теми с безспирни разговори между потребителите, но за сметка на това караше хората да мислят, всеки изразяваше мнението си, свободно...
Защо го баннахте Асенчо?? Асенчо, защо не баннвате Милчо например, малко ли майки "изпонаеба"?
Защо така някой потребителчета защитавате, а други които не са посмяли даже да кажат една обидна дума са out?
Какъв е тоя клуб и какви са тея правила които имате?
Моля тази тема не я местете в админския форум, където няма да я види никой, нека тук потребителите я четат... За да видят що за администрация е това, някой могът да обиждат България и потребителите тук, без проблем, други не... Още повече бан без предупреждение, без даже да си извършил нещо против "правилата" на форума, та даже и ЛС-тата човек не може да си запази, мишешка ви работа....
Брао Асенчо, сега може пак да се скриеш там където се скри няколкото пъти в които ти писах и ти не отговори нищо...

отново нашия приятел ДЗВЕР-а беше баннат, да будеше теми с безспирни разговори между потребителите, но за сметка на това караше хората да мислят, всеки изразяваше мнението си, свободно...
Защо го баннахте Асенчо?? Асенчо, защо не баннвате Милчо например, малко ли майки "изпонаеба"?
Защо така някой потребителчета защитавате, а други които не са посмяли даже да кажат една обидна дума са out?
Моля тази тема не я местете в админския форум, където няма да я види никой, нека тук потребителите я четат... За да видят що за администрация е това, някой могът да обиждат България и потребителите тук, без проблем, други не... Още повече бан без предупреждение, без даже да си извършил нещо против "правилата" на форума, та даже и ЛС-тата човек не може да си запази, мишешка ви работа....
Брао Асенчо, сега може пак да се скриеш там където се скри няколкото пъти в които ти писах и ти не отговори нищо...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- .....................
- Потребител
-
Питаш защо са ме баннали, ами явно във форума има поне един администратор, схванал истинската идея на темата от снощи.
Друг е въпроса, че 100% го е изопачил и вероятно са му помогнали на Милко ефенди евнусите, или адвокатите.
И трети е въпроса, че вместо да си завре главата някъде от срам, наказва мене. Пак.
Бат Асене, кво ше каеш брат?
Да ви копирам ли личните? Тези, в които сте "големи патриоти"? Тези, в които вие искате равенство във форума и взаимно уважение, а когато аз ви ги поисках публично, седя като мишка и се намеси да ме баннеш?
Не мога да ви ги копирам, нали. Изтрихте ги... Ех, съдба.
А на едно лайно отключвате темите. Нали сте много стари бре? Да не сте за пенсия вече? Я ми кажи кат четеш форума от толкоз отдавна от коя година този публикува една и съща простотия на една и съща дата и винаги става едно и също, макар и с различни участници, винаги той псува наред и винаги не го наказвате, та взехте и да му отключвате темите.
Да не би да го боядисва скъпичко някой от вас? Или да го претапицира?
ПП. Как мишешки ще свърши темата казах на няколко човека още преди втория си пост. В нищичко не сбърках, нито в това как ще я заключите, нито че ще ме баннете тихомълком. Ясно ми е кой как действа и колко пари чини в действителност. Можеш и сега да си седиш на топло зад бюрото. Немам нужда от вашият форум
За 10% отстъпка и 60 стинки на десетилека са много.
Друг е въпроса, че 100% го е изопачил и вероятно са му помогнали на Милко ефенди евнусите, или адвокатите.
И трети е въпроса, че вместо да си завре главата някъде от срам, наказва мене. Пак.
Да ви копирам ли личните? Тези, в които сте "големи патриоти"? Тези, в които вие искате равенство във форума и взаимно уважение, а когато аз ви ги поисках публично, седя като мишка и се намеси да ме баннеш?
А на едно лайно отключвате темите. Нали сте много стари бре? Да не сте за пенсия вече? Я ми кажи кат четеш форума от толкоз отдавна от коя година този публикува една и съща простотия на една и съща дата и винаги става едно и също, макар и с различни участници, винаги той псува наред и винаги не го наказвате, та взехте и да му отключвате темите.
ПП. Как мишешки ще свърши темата казах на няколко човека още преди втория си пост. В нищичко не сбърках, нито в това как ще я заключите, нито че ще ме баннете тихомълком. Ясно ми е кой как действа и колко пари чини в действителност. Можеш и сега да си седиш на топло зад бюрото. Немам нужда от вашият форум

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
На ДЗВЕР-а и вчера му казах (на лични, така че ако вече са изтрити може и да не го е получил) - бива го да разпалва неудобни дискусии. Само че се получава, че някой може да псува наред и да обявява всички за "булгаристански мишоци" и това да не впечатлява по никакъв начин админите на BMW Club BULGARIA, а когато някой каже на Sub Zero - млади човече, бих могъл да ви бъда баща - изведнъж е нарушил всички норни на добрия вкус и получава бан.
Често не съм съгласен с начина, по-който Д3ВЕРА си отстоява позицията, но за Too Cool спора обикновено се свежда до отправяне на лични обиди. Няма лошо - всеки според възможностите, но двойните стандартии на админите не им правят чест.
Често не съм съгласен с начина, по-който Д3ВЕРА си отстоява позицията, но за Too Cool спора обикновено се свежда до отправяне на лични обиди. Няма лошо - всеки според възможностите, но двойните стандартии на админите не им правят чест.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
X-citer написа:Това е частен форум! На който не му харесва да си ебава капаците!
Да де, тука е тънката лайсна - уж е частен форум, ма и уж е форум на всички BMW ентусиасти, които всъщност правят този форум това, което е... а не "частните му собственици"...
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Има зададени конкретни въпроси и за да не става пак 11 страници тема, както стана вчера, заключвам, а когато се появи Асен или някой друг от администраторите, ще отключи, ако прецени да ви отговаря.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз го баннах, а не "Асенчо"... Не съм длъжен да давам обяснения на който и да било, но случаят му е разискван достатъчно дълго в модераторския форум. Банът не е вечен, ако човекът има проблем със запазването на Л.С.-тата си ми напишете едно на мен и ще решим проблема. Никой не трие Л.С.-тата на хората
Но имайте предвид, че Лично Съобщение означава, че е лично и неправилно и некоректно да се пуска без разрешението на другата страна 

Последна промяна Иво на 19 Юли 2008, 1:39, променена общо 3 пъти

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Mollov написа:X-citer написа:Това е частен форум! На който не му харесва да си ебава капаците!
Да де, тука е тънката лайсна - уж е частен форум, ма и уж е форум на всички BMW ентусиасти, които всъщност правят този форум това, което е... а не "частните му собственици"...
Частните му собственици са направили форума максимално удобен за Вас феновете. И на тези "собственици" никой не им дава заплати, за да ви трият и четат глупостите и комплексарските кавги. Не е лесно да си админситратор във форум с такава активност... Както вече казах наказанието е от мен и не е вечено, а по целия случай, както обичат да казват от МВР се води разследване. Хората са казали, убийй гкупака с мълчание. В чуждестранните форуми теми, в които са писани глупости никой не драсва и ред. И след 30мин. глупавата тема е потънала надолу. Но тук няма такова нещо... Ако някой има проблем ще му отговоря на Л.С. След 2 дена съм в Поморие, имам телефона на ДЗВЕРА, ще седнем на по бира и ще видим какво може да се измисли. Но аз не мешам личните отношения с тези във форума. Всъщност се е случвало, но понякога решеноята се взимат трудно, а често след това се оказват погрешни... Ще поживеем, ще видим

- Новини
-
Re: Тема за администрирането на форума...
///peter написа:Здравейте драги читатели,![]()
Не съм слагал повторно наказание на потребителя с ник ДЗВЕР.
Съмнявам се да имаш доблеста сега да се извиниш, така че просто ми направи услугата да не пускаш повторно подобни теми.
Никой не е длъжен да ти търпи глупостите, а ако смяташ, че ще те оставя да ми се катериш на главата, грешиш.
П.С. Не съм ти чел ЛС-то, затова не си получил отговор.
- Новини
-
..................... написа:Питаш защо са ме баннали, ами явно във форума има поне един администратор, схванал истинската идея на темата от снощи.
ПП. Как мишешки ще свърши темата казах на няколко човека още преди втория си пост. В нищичко не сбърках, нито в това как ще я заключите, нито че ще ме баннете тихомълком. Ясно ми е кой как действа и колко пари чини в действителност. Можеш и сега да си седиш на топло зад бюрото. Немам нужда от вашият форумЗа 10% отстъпка и 60 стинки на десетилека са много.
Съжалявам, че ще разочаровам както теб, така и съподвижниците ти, но с Милко не си пиша ЛС-та. Ако искам да му кажа нещо, ще му се обадя по телефона или ще изляза да пия бира с него. Ако искаш ела да ни снимаш и после пускай теми с това, което ще роди очевидно болния ти мозък.
След като не ти пука за форума, не ми е ясно какво още правиш тук? Дойде да защитиш нещастните и невинни потребители от администраторската тирания ли?
Порастни

13 мнения
• Страница 1 от 1