615 години слава!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 17 Юли 2008, 18:07

Искам фланелка с ликът на дзерва и надпис
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Юли 2008, 18:12

someone написа:Едно мога да кажа: D3BEP е най-добрия провокатор, който някога съм виждал по форумите. Драсна един пост след дълго мълчание, и всички наскачахте да се храните взаимно...а човека 100% си седи някъде на хладно, забавлява се и ви се смее на "ентусиазма"...да не кажа на друго

:D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 17 Юли 2008, 18:14

не се карайте правете любов :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: ..

Мнение от ///peter » 17 Юли 2008, 18:14

SaSo написа:
bavareca_86 написа:
///peter написа:Ако питаш мен никакви чужди елементи нетрябва да управляват държавата... само Българи... ;)
единственото мнение до тук ;)

Приятелю недей повече, че отстрани незнаеш просто какъв си мазник ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Грозна гледка... Ше зема да замълча... Отношение към г-н Милко нямам лични...Имам отношение само към мазни хора които се мазнят на някой друг и подражават като пиявици...

Евала на ДЗВЕР за темата яко се получи... Ай сега някой админчо да се направи на такъв докато е време и я заключи че тука ше се изпотепат половината... И без пристрастия и такива... Мисля че не трябва да се толерира псувания и такива неща... Нищо лично..Просто смятам че правилата трябва да се спазват.... :winky:

SaSo написа:
horhef написа:
Кво лошо има в тва човека да потърси някои с които е карал 1?!!!!![

А няма нищо лошо просто казах, че не е от най страхотните истори. И даже ми беше смешно и пуснах малко майтап, обаче пича по горе реши, че трябва да съм млъквал, само не разбрах на какво основание точно той ще ми го казва.

Ми не познаваш човека който го е писал така че ставаш смешен... Човека е писал доста преди тебе в тоя форум така че не си ти човека който ще го иронизира... Щот отстрани изглежда леко смешно ...

:mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 17 Юли 2008, 18:16

"Това не ви е БКП и не сте 72 година"... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :ahah:
ditko1 Комунизма не е паплач(тоест не е човек), комунизма е една идеология в главите на някой хора и тя не се руши така както е мислил Хитлер. Студената война успя да разруши СССР само заради падане на цената на петрола... а Хитлер с млн жертви от всички страни не можа, не се прави така..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 17 Юли 2008, 18:23

rever видях най-големите (Русия), чак тъпите амерканци ще им правят съркофага на чернобил :mhihi:
Гледай истински престъпления....на голямата идеология....
До ден днешен не признават глупоста си и предсрочното откриване на 4 реактор. Ама нали трябва да са най-големите...за тях няма невъзможни неща..

http://vbox7.com/play:00734e79

жалко, че немога да намеря документалният филм във софия когато има митинг и изкарват народа, а наще управници се крият под сградата със чадъри и знаят какво става.... Голяма идеология голямо нещо.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юли 2008, 18:33

Абе несъм комунист, ама да знаеш, как ще се скрият с тея чадъри... :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 17 Юли 2008, 18:35

ДЗВЕР-че...свърши ли ти експирити-то на стария бан,та пак се развихри...засичах те да четеш от 1-2 седмици...днес си отново активен... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
welcome again :ok:
да видим до кога
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 17 Юли 2008, 18:37

///peter а хубаво ли е да знаеш за това и да не казваш на народа си защото слушаш "голямата идеология" ?
май си си точно такъв.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 17 Юли 2008, 18:45

[quote="ditko1"][/quote]

Оф стига с този чернобил ще кажеш че нарочно го взривили! При ядрен взрив дали ще си във хола или на терасата, разлика няма, дали ще те вали дъжда или ще пиеш вода от чешмата разлика няма. Ама не тази идеология си тества бомбите над Япония нали ?! Я кажи там колко жертви имаше помниш ли..

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юли 2008, 18:48

ditko1 написа:///peter а хубаво ли е да знаеш за това и да не казваш на народа си защото слушаш "голямата идеология" ?
май си си точно такъв.

Дитко, аре само да не ме определяш какъв съм ;)
Много ми е интересно ти ако беше лидер какво щеше да направиш? И да беше казал за ядрения взрив какво щеше да стане? Щеше да спасиш може би всички? Нямаше никой да е болен от лъчева болест толкова колкото и сега ли?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 17 Юли 2008, 18:50

"Докато Припият се евакуира и чернобил гори, СССР мълчи за аварията и необходимоста за предпазни мерки. По случай 1 май, трудещите излизат на ежегодни манифестаций. Под жарките лъчи на слънцето родители и деца махат на държавните ръководители, а радиацията превзема бавно телата им. Президентът Михаил Горбачов признава за аварията след 19 дни по късно."

Да живее идеологията, а това че са умря ли няколко хил. няма значение. Повечето са си намерили във какво са най-добри :mhihi:
http://vbox7.com/play:27d5512a
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 17 Юли 2008, 18:53

абе ДЗВЕР с това ГЯУРИ мисля че малко прекали,аз лично се чувствам обиден това не е турски форум.модераторите могат ли да следят реда във форума :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 17 Юли 2008, 18:53

///peter аз мисля, че е по добре да не се изкарават тогава хората, и след като им е казано е по друго. Всеки си прави сметка какво да предприеме. ТИ какво би предприел, как би искал да бъде ? както е ли ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 17 Юли 2008, 18:57

Човеко не четеш какво ти пиша... единствения шанс да не се облъчиш е да си във радиоактивен бункер, дали ще си във вас или пред вас, същия к*р... колкото ще се облъчиш във вас, толкова ще се облъчиш и ако си пред вас. За 100-те хиляди жертви и още толкова облъчени в Япония няма ли да кажеш нещо ?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата