615 години слава!
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аве баварец, не следвай кумира милчо, че той така си ги бръщолеви, ма да не излезне някоя черна нинджа 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
единственото мнение до тук///peter написа:Ако питаш мен никакви чужди елементи нетрябва да управляват държавата... само Българи...

http://youtube.com/watch?v=dCXsvqpMTCI
Албанец ти беше ли на на парада ?
След турчина най-много мразя албанеца... 
Албанец ти беше ли на на парада ?

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
абе дзвер пак разбуни духовете дееба

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: ..
bavareca_86 написа:абе дзвер пак разбуни духовете дееба![]()
Идеята е да видиш как милко (ах ма какво US име) псува, а админчето мишкари, аре бе няма ли правила в тоя ф орум, защо се разрешава да ни псуват?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Едно мога да кажа: D3BEP е най-добрия провокатор, който някога съм виждал по форумите. Драсна един пост след дълго мълчание, и всички наскачахте да се храните взаимно...а човека 100% си седи някъде на хладно, забавлява се и ви се смее на "ентусиазма"...да не кажа на друго
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: ..
bavareca_86 написа:единственото мнение до тук///peter написа:Ако питаш мен никакви чужди елементи нетрябва да управляват държавата... само Българи...
Приятелю недей повече, че отстрани незнаеш просто какъв си мазник ...

Евала на ДЗВЕР за темата яко се получи... Ай сега някой админчо да се направи на такъв докато е време и я заключи че тука ше се изпотепат половината... И без пристрастия и такива... Мисля че не трябва да се толерира псувания и такива неща... Нищо лично..Просто смятам че правилата трябва да се спазват....

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Само не ми е ясно що още никой не е споменал комунистите muhihihihi
тая паплач трябва да се заличи от лицето на земята (както казава Хитлер)

Евала му правя на изказването на Волен Сидеров

http://vbox7.com/play:f5aae605
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
O, Милко ефенди, о, слънце на пустинята!
Безмерно се радва сърцето ми о, сихди, че ми писа да топлиш душата ми и мастилото ти се лее като злато. О радост! Ощастие! О танци! Цялото ми племе се събра около писмото ти, трудно го прочетохме, о мой ефенди, още по - трудно го разбрахме, но много му се радвахме. Пишеш, че си приел името Осман. О, слава на Аллаха! Единствено тоз бисер липсваше в короната ти и всевишният те е дарил и с него. Плача, че е станало в мое отсъствие!
До онзи гяурин, дето обиди Милко ефенди, че бил от НСО! Пезевенк! Кучка ти е майка!
Милко ефенди беше воин от НСО, чуваш ли гяур, и то воин какъвто ти никога няма да бъдеш!!! Ще търчиш подир коня му и ще му лъскаш налъмите!
Милко го изхвърлиха от НСО обаче мръсните гяури, шейтани долни, защото не можаха да изтраят неговият блясък, звездата на моят сихди. Те искаха посредствен мютесариф, а не храбър военачалник като моят сихди!
Затова Милко ефенди отиде в най - великата армия отвъд океана, където също достигна най - високи върхове и го провъзгласиха за Емир преди да се откаже!
Милко ефенди!
Капка роса на сърцето ми!
Не се сърди на неграмотните булгаристанци. Те не са достойни да опитат даже крайчето на камшика ти! Ати балак, ефенди, да не остане следа от огорчението в твоята душа, защото тогава никое кътче на света няма да е достойно да те успокоява. Ти си учен, свещен алим и не можеш да си позволиш да влизаш в спор с неуки глупаци, които лаят като кучета подир керван камили!
Гяури,
Ще ви удостоя с почит, което не сте мечтали.
Ако я приемете, вашата нещастна дупка ще разцъфне и ще размирише хубаво като гюл или хашиш.
ПРЕДЛАГАМ МИЛКО ЕФЕНДИ ЗА ГЛАВЕН ВЕЗИР НА ФОРУМА!
Също и веднага да му се назначат двама евнуси!
За единият евнух аз имам идея кой е, той е агресивен и добре ще падне в категорията.
Другият ще дойде при мене лазейки по черджето и аз ще го изпитам денонощно на сурите и аятите от Корана преди да преценя дали е достоен да се приближи на метър от моя сихди. По тоя начин вие хем ще се извините на Милко Ефенди за обидата, която му нанесохте, хем и вашата кочина ще бъде озарена от слънчев лъч най - сетне!
Ел ваил лак, гяури!
Лягам да спя и докато стана да сте ушили на моят ефенди чалма с бисер!
Безмерно се радва сърцето ми о, сихди, че ми писа да топлиш душата ми и мастилото ти се лее като злато. О радост! Ощастие! О танци! Цялото ми племе се събра около писмото ти, трудно го прочетохме, о мой ефенди, още по - трудно го разбрахме, но много му се радвахме. Пишеш, че си приел името Осман. О, слава на Аллаха! Единствено тоз бисер липсваше в короната ти и всевишният те е дарил и с него. Плача, че е станало в мое отсъствие!
До онзи гяурин, дето обиди Милко ефенди, че бил от НСО! Пезевенк! Кучка ти е майка!
Милко ефенди беше воин от НСО, чуваш ли гяур, и то воин какъвто ти никога няма да бъдеш!!! Ще търчиш подир коня му и ще му лъскаш налъмите!
Милко го изхвърлиха от НСО обаче мръсните гяури, шейтани долни, защото не можаха да изтраят неговият блясък, звездата на моят сихди. Те искаха посредствен мютесариф, а не храбър военачалник като моят сихди!
Затова Милко ефенди отиде в най - великата армия отвъд океана, където също достигна най - високи върхове и го провъзгласиха за Емир преди да се откаже!
Милко ефенди!
Капка роса на сърцето ми!
Не се сърди на неграмотните булгаристанци. Те не са достойни да опитат даже крайчето на камшика ти! Ати балак, ефенди, да не остане следа от огорчението в твоята душа, защото тогава никое кътче на света няма да е достойно да те успокоява. Ти си учен, свещен алим и не можеш да си позволиш да влизаш в спор с неуки глупаци, които лаят като кучета подир керван камили!
Гяури,
Ще ви удостоя с почит, което не сте мечтали.
Ако я приемете, вашата нещастна дупка ще разцъфне и ще размирише хубаво като гюл или хашиш.
ПРЕДЛАГАМ МИЛКО ЕФЕНДИ ЗА ГЛАВЕН ВЕЗИР НА ФОРУМА!
Също и веднага да му се назначат двама евнуси!
За единият евнух аз имам идея кой е, той е агресивен и добре ще падне в категорията.
Другият ще дойде при мене лазейки по черджето и аз ще го изпитам денонощно на сурите и аятите от Корана преди да преценя дали е достоен да се приближи на метър от моя сихди. По тоя начин вие хем ще се извините на Милко Ефенди за обидата, която му нанесохте, хем и вашата кочина ще бъде озарена от слънчев лъч най - сетне!
Ел ваил лак, гяури!
Лягам да спя и докато стана да сте ушили на моят ефенди чалма с бисер!
Последна промяна D3BEP на 17 Юли 2008, 18:14, променена общо 2 пъти