615 години слава!
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: ..
rever написа:bavareca_86 написа:а ти как реши 4е е албанец 4е не се сещам а
Ми какъв е ? Този ако е американец, аз съм испанец !? Да, да, знам ги аз тези американци... албанец с американско гражданство по-добре ли звучи.Познавам към 10-тина албанци и този ми напомня на един.
Всъщност какво значи американец?

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Кой излиза бе - около 30% е изборната активност на всички избори... верно има "мъртви души" в списъците, ама да са 5%, което пак е много според мен, останалите 60% са от тия дето ходят за гъби, риба, дюли, не гласуват, а после само реват колко са "лоши" управляващите... Не че в момента има голяма алтернатива на управление в БГ, но това е друга тема... айде оди гледай филмчето за Шипка, вместо да плещиш на турски, па било и на майтап...
Че кой мрънка аз съм доволен от положението и не се оплаквам!Единствено ме е яд че много от фремдовете вече са зад граница и не е толкова весело!
А за гласуването не съм гласувал никога и няма да гласувам,ти гласуваи избираи си който си искаш и се кефи!И на другите избори пак си гласуваи докато не разбереш че всички са еднакви имат общи фирми и ндсв и сдс и бсп си точат фондчетата ,а герб като цяло месните лидери от каде мислиш са пак от месните организации на сдс,бсп просто сега са си намерили нова ракета носител!
Просто истината е толернатност и работа а не оплакване иди виж малко свят върни се и друго ще говориш!
Без лоши чувства!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..........
Принципно бех решил да не пиша, за да не си мислят бедните пУмияри с пишки като молив, че ми през х** за детските им малоумия, ма като видях тва за НСО.....
Абе капутняк, как так ме изкара комплексиран селяк (работяга в НСО)...там 99% са точно талкива, единия процент не го броиме-виж само дъ босс и ще видиш 99-те процента, виж колегата BAYRON и ще видиш единия процент...нямам АМА НИЩО общо с НСО бе лайнарчета малки.........
"Да не стъпя накриво...."-що бе мишок, да не би да си с "връзки там..."-мноо си страшен, а защо не съм те видял досега на сбирки и никъде? Същото се отнася и за другите лайновози, които са велики пред клавиатурата ма не смеят да дойдат и на една сбирка.......
За последно, щото си имам доста по-приятни забавления- на майките си кажете довечера пак на същото място-тоя път Осман няма да ги ебе само в гъза, а ще изкарат и некое евро (за салат и ракия ачо....хехехех), на сестрите си-тоя път само ще духат на мангасарите, без ръкоблудства, а на вас лично и на цялата ви рода-ПИКАМ И СЕРА НА ВАС смешковци!!! Аре са ми пишете как и какво ше ми направите, какъв съм, откъде съм ит.н и т.н. нонсенс...Ма дали ме боли уя живи ли сте или не? А? А?

Абе капутняк, как так ме изкара комплексиран селяк (работяга в НСО)...там 99% са точно талкива, единия процент не го броиме-виж само дъ босс и ще видиш 99-те процента, виж колегата BAYRON и ще видиш единия процент...нямам АМА НИЩО общо с НСО бе лайнарчета малки.........
"Да не стъпя накриво...."-що бе мишок, да не би да си с "връзки там..."-мноо си страшен, а защо не съм те видял досега на сбирки и никъде? Същото се отнася и за другите лайновози, които са велики пред клавиатурата ма не смеят да дойдат и на една сбирка.......
За последно, щото си имам доста по-приятни забавления- на майките си кажете довечера пак на същото място-тоя път Осман няма да ги ебе само в гъза, а ще изкарат и некое евро (за салат и ракия ачо....хехехех), на сестрите си-тоя път само ще духат на мангасарите, без ръкоблудства, а на вас лично и на цялата ви рода-ПИКАМ И СЕРА НА ВАС смешковци!!! Аре са ми пишете как и какво ше ми направите, какъв съм, откъде съм ит.н и т.н. нонсенс...Ма дали ме боли уя живи ли сте или не? А? А?

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Гост
-
Nukem написа:Кой излиза бе - около 30% е изборната активност на всички избори... верно има "мъртви души" в списъците, ама да са 5%, което пак е много според мен, останалите 60% са от тия дето ходят за гъби, риба, дюли, не гласуват, а после само реват колко са "лоши" управляващите... Не че в момента има голяма алтернатива на управление в БГ, но това е друга тема... айде оди гледай филмчето за Шипка, вместо да плещиш на турски, па било и на майтап...
Че кой мрънка аз съм доволен от положението и не се оплаквам!Единствено ме е яд че много от фремдовете вече са зад граница и не е толкова весело!
А за гласуването не съм гласувал никога и няма да гласувам,ти гласуваи избираи си който си искаш и се кефи!И на другите избори пак си гласуваи докато не разбереш че всички са еднакви имат общи фирми и ндсв и сдс и бсп си точат фондчетата ,а герб като цяло месните лидери от каде мислиш са пак от месните организации на сдс,бсп просто сега са си намерили нова ракета носител!
Просто истината е толернатност и работа а не оплакване иди виж малко свят върни се и друго ще говориш!
Без лоши чувства!
Абе става дума да нема чалми в управлението на България бе...нищо не си разбрал... пак не гласувай...

Във властта винаги ще е така, въпроса е да не се намесват фесовете, а това може да се избегне само като гласуват повече хора, за да може те да са по-малък процент... абе направо кажи къде "по света" си одил, да знам на какъв език да ти го обясня, че на БГ гледам нищо не отпорваш...
///peter написа:Всъщност какво значи американец?
Кръстоска между англичанин и негър, резултата събираме с жълтурко и получаваме, американец.

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
лайнар аре да спреш аrever написа:///peter написа:Всъщност какво значи американец?
Кръстоска между англичанин и негър, резултата събираме с жълтурко и получаваме, американец.![]()
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: ..........
Мухахаха какво комплексирано копеленце си ти милчоо 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
аз ли?///peter написа:Мухахаха какво комплексирано копеленце си ти
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bavareca_86 написа:аз ли?///peter написа:Мухахаха какво комплексирано копеленце си ти
Батко ти милчо, ти не си ми интересен, не се обесняваш колко си по-по най

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
rever написа:Ми какви са бе а ?????????? Индианци, жълти, негри и бели, ЕТО ТОВА Е АМЕРИКА!!! Лайнар е ония миризлив албанец дето псува... аз мислиш че не мога да псувам ли ? Ако искаш да дай да пробваме да се убедиш ?
Аре нема нужда да падаш на нивото на милчо

Абе няма ли някой да сипе качествено с големия черпак ами само седите тука и се замервате с марулки...
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
абе направо кажи къде "по света" си одил, да знам на какъв език да ти го обясня, че на БГ гледам нищо не отпорваш...
Mи в Америка съм живял така че можеш да ми го обясниш на Английски!
А иначе ти разбрах тезата ,но според теб като Турците са 500 000 от 5 000 000 не трябва ли според теб да са представени в парламента???Нали за това е демокрацията,това че в момента са преяли с власт и играят прекалено голяма роля е друг въпрос и не е правилно разбира се!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
заповядай на збирка за псувните,казах 4е не искам да се карам с когото и да е било,ма ако си някой бабаитrever написа:Ми какви са бе а ?????????? Индианци, жълти, негри и бели, ЕТО ТОВА Е АМЕРИКА!!! Лайнар е ония миризлив албанец дето псува... аз мислиш че не мога да псувам ли ? Ако искаш да дай да пробваме да се убедиш ?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band