615 години слава!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 17 Юли 2008, 12:44

ДЗВЕР,мисля че найстина не беше това начина ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 17 Юли 2008, 13:05

Прави сте колеги може да съм се изказал неподготвен, но единственото нещо което мразя повече от циганите са турците... сори че изказването не беше на място, и че може би (да не кажа 100%) не съм прочел детайлно поста на колегата обаче феските простотии не ги харесвам. Cool

Е пич нещо крайно се изказваш сигурно си по-млад още,аз имам приятели турци и мога да ти кажа че никога не са ме подвели за разлика от много българи!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 17 Юли 2008, 13:07

може ли да видим предисторията на този спор за да влезем напълно в час и да заемем няква позиция... до колкото успях да разбера Toо Cool е турчин и явно е oбидил българите и за това ДЗВЕРА така го напада...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Юли 2008, 13:10

мен пък ме кефи чувството за хумор на дзвера и тънката ирония за някои от форума :mhihi: алах акбар и на теб :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anakreon » 17 Юли 2008, 13:13

Nukem написа:
Прави сте колеги може да съм се изказал неподготвен, но единственото нещо което мразя повече от циганите са турците... сори че изказването не беше на място, и че може би (да не кажа 100%) не съм прочел детайлно поста на колегата обаче феските простотии не ги харесвам. Cool

Е пич нещо крайно се изказваш сигурно си по-млад още,аз имам приятели турци и мога да ти кажа че никога не са ме подвели за разлика от много българи!

Батка просто съм живял в такъв район около 5години (момчилград). И вярвай ми може да има и готини хора турци, но като населението в града е 70% турци, ти излизаш на кафе и слушаш само %&$#%$&#%&%$&#% хич не е приятно, там българите са малцинство не турците. Аз не се опитвам да налагам мнението си на някого, то си е мое и си го запазвам.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 17 Юли 2008, 13:13

muhihihihi алах акбар и на теб muhihihihi muhihihihi

Да ви кажа има нещо вярно в това,едно приятелче беше сложило 100 еуро на турците сега на европеиското и разпана едно килимче в посока мека и се моли цял следобиад и при както каза коментатора ''2:0 е един много коварен резултат'' :mhihi: :mhihi: ,Турците изравниха 2:2 и биха 2:3 с гол в последната секунда!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 17 Юли 2008, 13:14

Батка просто съм живял в такъв район около 5години (момчилград). И вярвай ми може да има и готини хора турци, но като населението в града е 70% турци, ти излизаш на кафе и слушаш само %&$#%$&#%&%$&#% хич не е приятно, там българите са малцинство не турците. Аз не се опитвам да налагам мнението си на някого, то си е мое и си го запазвам.

Аз съм от Хасково и те разбирам напълно,но омразата никога не е решение!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Юли 2008, 13:18

Мда, само с мразене не става, трябва и шамари да се раздават :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 17 Юли 2008, 13:34

:mhihi: моето скромно мнение е, че процента турци в момчиловград клони към 100 :mhihi: ...
ше помоля само дзвера за превод, че половината го не разбрах :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 17 Юли 2008, 13:48

anakreon написа:
Nukem написа:

Доста си прост в изказванията си да знайш ;) Българи - Турци алабала.. Това са простотии всички са хора и всичко живеем под едно небе...

Аз работя и съм работил с Българи и Турци и мога да кажа, че просто си зависи от човека... Но преките ми наблюдения са че Турците и са по-послушни ... Не създават интриги помежду си ... И повече се поддават на послушание ( подчинение имам впредвид )...

Както искаш не разбирай.. Аз пък съм от смесен брак ( майка ми е туркиня ) ... И честно казано са ако почнеш с простотии от рода ходи си у Турция и такива просто ще ми стане смешно и няма да ме обидиш... Другото което е аз съм си роден тук и си обичам България.. Бил съм в чужбина дълго време и повярвай ми знам колко си обичам страната... ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 17 Юли 2008, 13:57

Лъжи ли ? 1393 година чувал ли я някой.... :) Айде ще си спестя изказванията за турци и цигани, че и аз съм имал взаимодействия с такива. :lol:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 17 Юли 2008, 14:14

SaSo написа:Доста си прост в изказванията си да знайш ;) Българи - Турци алабала.. Това са простотии всички са хора и всичко живеем под едно небе...

Аз работя и съм работил с Българи и Турци и мога да кажа, че просто си зависи от човека... Но преките ми наблюдения са че Турците и са по-послушни ... Не създават интриги помежду си ... И повече се поддават на послушание ( подчинение имам впредвид )...

Както искаш не разбирай.. Аз пък съм от смесен брак ( майка ми е туркиня ) ... И честно казано са ако почнеш с простотии от рода ходи си у Турция и такива просто ще ми стане смешно и няма да ме обидиш... Другото което е аз съм си роден тук и си обичам България.. Бил съм в чужбина дълго време и повярвай ми знам колко си обичам страната... ;)

Бате ти хубаво така разсъждаваш...всички сме били хора, ама те чалмите се надяват да има повече такива като теб, и възползвайки се от думички като "толерантност" и "единство" - оди виж в Кърджалийско и въобще в Родопите какво става - минаретата никнат като гъби, има паметници на поробителите на Планината, но няма на Момчил... питай некой Българин, дали има шанс да влезе в управлението на Кърджали примерно, дали наша фирма може да се докопа до пари от некой фонд, или ги вземат само турски... оди влез в министерство на земеделието или заговори некой шофьор на паркинга - развален български ще чуеш... и изобщо ми посочи друга държава, с 3 министерства на етническа партия... е заради такива като теб е така, колкото и да си мислиш че разсъждаваш невинно и толерантно...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anakreon » 17 Юли 2008, 14:15

SaSo написа:
anakreon написа:
Nukem написа:

Доста си прост в изказванията си да знайш ;) Българи - Турци алабала.. Това са простотии всички са хора и всичко живеем под едно небе...

Виж сега аз не се стрямя да обиждам някой... нито пък ще ти кажа ходи си в турция. Идеята е там че щом си турчин в българия ще се държиш като българин, няма да говориш на турски кадето и да идеш (вярвам че и ти не говориш на турски навсякаде). Както казах по горе тук не е мястото за тези спорове и най-малкото което искам е да влизам в конфликт с някой от вас. Предлагам да завършим спора с и кавгата с :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 17 Юли 2008, 14:20

rever написа:Лъжи ли ? 1393 година чувал ли я някой.... :)

E така де знаем я тая история... Има ли още мрз-та?
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Юли 2008, 14:22

дайте превод де :shock:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата