Форума на Алфа Ромео
Модератор: Общи модератори
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
дали не сам видял че сте написали за вчера
айде ако искате в понеделник елате на ОМВ на тунела на люлин да се запознаем и да поогледаме взаимно каляските 

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Това със кадрите от хакнатия форума на Алфа, да не е поредено от това
http://www.dnes.bg/article.php?cat=8&id=30175

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
За кадрите не знам, но ако Алфа почнат да правят пак RWD коли, това ще е още един повод за съвместни сбирки. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
fnt написа:Acceleration написа:дали не сам видял че сте написали за вчераайде ако искате в понеделник елате на ОМВ на тунела на люлин да се запознаем и да поогледаме взаимно каляските
В колко се събирате? Може да наминем няколко Алфи
от 8 и 30 натам се сме там

Tenata написа:Това със кадрите от хакнатия форума на Алфа, да не е поредено от това
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ново поколение боксери и скоростна кутия отзад

иначе за договора м/у бмв и фиат, талянците ми се струва че искат автоматичния стоп/старт по светофарите на мини клъбмана за алфа мито, а бмв току виж намазали някой жтд за единичката.
а нашия форум кога ще го вдигат да го ева...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ч
Feanor написа:За кадрите не знам, но ако Алфа почнат да правят пак RWD коли, това щ е още един повод за съвместни сбирки.
Събсем скоро минават.Имаше цяла статия във Аб , преди време в която се потвърждаваше , че до 2010-2012 ВСИЧКИ АЛФИ минават на задно ... Остава само да чакаме да видим дали е вярно.
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- nikolaaaay
- Потребител
-
Новата 159 и новата 169 ще бъдат със задно. За 159 се търси платформа със задно и вероятно затова е договора с БМВ
. Другите варианти бяха Мерцедес и Кадилак, но преговорите пропаднаха. За 169 (ако ще се казва така) може да бъде използвана и платформа от Мазерати. Малките Алфи, като МиТо, която излиза до няколко седмици и новата 149 (2009) ще си бъдат с предно.

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
nikolaaaay написа:Новата 159 и новата 169 ще бъдат със задно. За 159 се търси платформа със задно и вероятно затова е договора с БМВ. Другите варианти бяха Мерцедес и Кадилак, но преговорите пропаднаха. За 169 (ако ще се казва така) може да бъде използвана и платформа от Мазерати. Малките Алфи, като МиТо, която излиза до няколко седмици и новата 149 (2009) ще си бъдат с предно.
RWD - right wheel drive

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
От името на администрацията на нашия форум поне мога да заявя, че никой не е правил подобно нещо и никога не би направил. Ако е някой потребител, за съжаление не можем да контролираме никого. А фактът, че форумът ви е бил пренасочен към нас малко ми понамирисва, че някой може би е искал да си помислите, че сме ние. Но не мога да твърдя нищо, след като не знам. По-лесно е да се руши. отколкото да се гради, а мисля, че всички се стремим към второто. Дано скоро да се оправите и да няма проблемис никой друг форум.