МОЛЯ ЗА СЪВЕТ ЗА ЗАКОПУВАНЕТО НА БМВ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
ReDLine написа:колега ти доколкото разбрах си със 318и сега ги гледах и като цена не са никак зле въпроса е(как е проблеми имал ли си разхода лети ли)ина4е ми хареса ако е без проблемна може да взена 318и и др което е 118/120кс(СТИГАТ ЛИ ДА ДЪРПАТ КОПЕТО)
Аз съм със 318 от 2002ра, 146 коня и тук стигат. За по-стария двигател не знам, той е и 1.9. Абе стигат, какво се правя и аз. Хората какви пичи въшки карат, пък аз... 118/120 коня са достатъчни да теглят Е46ца, имайки предвид, че много от стъклените/метални неща по купето са заменени със пластмаси. Аз за няколкото месеца, откакто я имам 18ката проблеми от тези "сериините" за модела не съм имал, да чукна на дърво. Сменях ламбда сонди, това ми беше проблема, но това е при всяка кола.
Масла и филтри излизат към 400лв. в Дару Кар. Колата се кара лесно, но съм съгласен с колегата по-горе, който спомена, че ще ти е тясно сигурно. На мен ми я продаде семеен човек, с две малки дечица, жена му имала магазин за обувки и я продаде, защото му беше тясна. Каза, че отивал за Е класа

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
колега,
5 > 3
по комфортна возия, по голяма кола общо казано и по скъпа подръжка за 5-та серия, щом имаш дете, виж как е багажника на 3-та и 5-та серия и реши
за тези пари вземи бензин, не стигат за читав дизел (320д 150 кс или 525Д 163 кс и 2те коли са комън реил)
така че те съветвам м/у 520 или 320 бензинки, моторите са 1 кам 1 (от 99 г) а преди нея им липсва по един вАнус, ще останеш доволен от звука на редовия 6-так /да не говориме за V8-ka/
но ако крака те сърби и искаш като си без детето колата да я караш като 3-ка, то с твоите пари може да си вземеш спокоино една 528 193 кс и тогава всичко заспива
бих взел 3ка ако НЕ съм семеен и само 3-ка КУПЕ наистина е много красиво но за лимузина бих избрал 5-та серия
5 > 3
по комфортна возия, по голяма кола общо казано и по скъпа подръжка за 5-та серия, щом имаш дете, виж как е багажника на 3-та и 5-та серия и реши
за тези пари вземи бензин, не стигат за читав дизел (320д 150 кс или 525Д 163 кс и 2те коли са комън реил)
така че те съветвам м/у 520 или 320 бензинки, моторите са 1 кам 1 (от 99 г) а преди нея им липсва по един вАнус, ще останеш доволен от звука на редовия 6-так /да не говориме за V8-ka/
но ако крака те сърби и искаш като си без детето колата да я караш като 3-ка, то с твоите пари може да си вземеш спокоино една 528 193 кс и тогава всичко заспива

бих взел 3ка ако НЕ съм семеен и само 3-ка КУПЕ наистина е много красиво но за лимузина бих избрал 5-та серия

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
bmw540 написа:колега,
5 > 3
но ако крака те сърби и искаш като си без детето колата да я караш като 3-ка, то с твоите пари може да си вземеш спокоино една 528 193 кс и тогава всичко заспива![]()
Евала колега за написаното!!!
А наистина замисли се за 520i,обаче салед феиса(септември 2000г.) и двигатела е добре да бъде двоен ванос ама задели поне 1000още

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
plamen_hh написа:Ако търсиш някъква надежност смени марката
Не знам дали се мислиш за оригинален, но както виждаш хората си вадят грешни изводи по такива изказвания. Не знам ти колко БМВ-та си имал, но в моето семейство само БМВ се е карало и в общи линии модела сме сменяли, марката НИКОГА!!!
Успех

Realize..
Real eyes..
Real lies..
за6то да се мисля за орегинален просто не разбрах какво искаха да кажат нема зна4ение
ами 320 ако зимам 6те е комби попринцип
аз имам познати семеини със дете сис некви яриси и такиа малки лаина
баварката ми харесва просто не мога все о6те да се ориентирам за мотора какъв да е 4увал съм за 6естака 4 е наи здравия мотор на бмв
ма с това 15/100км не6то мн ме бута към 320д нз ко 6 праа некак 6 го измисла хода питам по познати дет са имали и дет са праили такива
и нз но за 5цата там ве4 за тая ламя немам толко пари да я гледам

аз имам познати семеини със дете сис некви яриси и такиа малки лаина
баварката ми харесва просто не мога все о6те да се ориентирам за мотора какъв да е 4увал съм за 6естака 4 е наи здравия мотор на бмв
ма с това 15/100км не6то мн ме бута към 320д нз ко 6 праа некак 6 го измисла хода питам по познати дет са имали и дет са праили такива
и нз но за 5цата там ве4 за тая ламя немам толко пари да я гледам

- Гост
-
Поста на Пепинко не беше по твой адрес колега, виж кой е цитирал...
Иначе бензина харчи 12-13, според колко ти е тежък крака... на 15 отиваш ако постоянно сменяш на 3к+ обороти...
А шестако е наистина един много здрав и балансиран мотор, идеално изпълва предния капак...даже за акумулатора не е останало место...
Освен късмет с избора да ти пожелая... и няма да съжаляваш, което и да избереш... 

Иначе бензина харчи 12-13, според колко ти е тежък крака... на 15 отиваш ако постоянно сменяш на 3к+ обороти...

колега напрао го сънувам туи БМВ побърках се мн ме кефи салона в бяло и 4ерно или бежаво ли е нз но напрао къса а за мотора нз имам един колега маняк на тема БМВ тои казва 6така ма нз имам приятел работи във промобаил и ми каза 4 подържат 40 320д и освен за масло филтри и тези не6та за по седиозни не идват мен само турбото ме пла6и бая.Братов4ет ни кара 320д е46 и казва 4 за 1 година не е отварал предния капак но от др страна 4ух 4е 6естака е доказан борец 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
друго си е шестачето,а ква е46 ше зимаш комби наи ти предлагам (така като гледам семеиното положение),вътре с бежова интериор ама от онея убавите седалки(рекаро),ако има мпари естествено

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
ReDLine написа:колега напрао го сънувам туи БМВ побърках се мн ме кефи салона в бяло и 4ерно или бежаво ли е нз но напрао къса а за мотора нз имам един колега маняк на тема БМВ тои казва 6така ма нз имам приятел работи във промобаил и ми каза 4 подържат 40 320д и освен за масло филтри и тези не6та за по седиозни не идват мен само турбото ме пла6и бая.Братов4ет ни кара 320д е46 и казва 4 за 1 година не е отварал предния капак но от др страна 4ух 4е 6естака е доказан борец
Не знам колко 320d поддържат, но пиши в търсачката 320d и ще видиш колко теми ще излезнат. 320i със сигурност е по-малко проблемен! В крайна сметка, всичко зависи как си поддържаш колата. Ако някой не му пука много за нея и космическа совалка да кара, пак ще има проблеми и ще говори... ми смени марката, много я чупя

П.П. Нищо личо към теб, напротив, даже си ми симпатичен. Наистина говорих за колегата, кото съм цитирал. Ти е ясно, че искаш съвет и мисля, че е редно всеки да си даде компетентно мнението, за да не те заблуждава

Последна промяна Пепинко на 19 Юли 2008, 14:38, променена общо 1 път

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- Bavarcho
- Пантерчо
-
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3