Едно от най-странните неща, които са ми се случвали
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Ми щом ти казваш явно никога не съм се занимавал с такива неща
....аз преди няколко години почти откъснах половите органи на едно момче с пушка помпа......зашиха го някак си все пак.....после пък буквално обезобразих един защото беше пребил една съученичка-излезе после, че се бил надянал на някакъв перфоратор ли що ли...ма още съм на свобода и нищо ми не пише в досието-вервай ми-сега вече съм го чел щото мога
....ти що поне не си признаеш, че си мишкуваЩ....ше му нанесеш вреди с медицинско на "дъ джайънт побойника"
...., да бе, това да не е Америка-тука е булгаристан бе мишоооо-следващия път па ше те бият ма се радвай следващия път ако минеш само с бой----да нема после-"са да ви разкажа момци една мноо странна случка-вчера един ме еба, ма аз вече съм си извадил медЕцинско, че ми е пръснал сфинктера и са да ви кажа как ше го прееба в съда"...и т.н........безнадежден си-още зимата ти го казах.......

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Re: ...........
Тоо Cool написа:Ми щом ти казваш явно никога не съм се занимавал с такива неща![]()
![]()
....аз преди няколко години почти откъснах половите органи на едно момче с пушка помпа......зашиха го някак си все пак.....после пък буквално обезобразих един защото беше пребил една съученичка-излезе после, че се бил надянал на някакъв перфоратор ли що ли...ма още съм на свобода и нищо ми не пише в досието-вервай ми-сега вече съм го чел щото мога
....ти що поне не си признаеш, че си мишкуваЩ....ше му нанесеш вреди с медицинско на "дъ джайънт побойника"
![]()
![]()
...., да бе, това да не е Америка-тука е булгаристан бе мишоооо-следващия път па ше те бият ма се радвай следващия път ако минеш само с бой----да нема после-"са да ви разкажа момци една мноо странна случка-вчера един ме еба, ма аз вече съм си извадил медЕцинско, че ми е пръснал сфинктера и са да ви кажа как ше го прееба в съда"...и т.н........безнадежден си-още зимата ти го казах.......
![]()
![]()
ОФФ: Туу Куул, ако съм на твое място, не само че няма да се гордея с неща като горните, дето си написал, не само че няма да ги говоря и още по-малко да ги пиша (щот казаното отлита, а написаното остава, според добрината на "ад-мод"-ите)

Твърде лековерно си позволил да ти се промие мозъка... до прозрачност...

И преди няколкостотин години с някои момчета са ставали подобни неща, но събитията са имали по-ориенталски оттенък...
KickingKing, винаги е по-добре да имаш родителската подкрепа, пък била тя и само морална...

"... _ _ _ ..."
"Прекалено Готин",момчето е пуснало темата ако има възможност по някъв начин да се действа по случая от хора от клуба,я бой,я информация нещо-като един нормален човек ,част от едно ненормално общестяо
Нали се сещаш че ако всички в тая държава беха минали през симеоново,нямаше да е същото положение
Кикинг,ти е трябвало на момента да звъннеш на 166 да се оплачеш,да видиш как ако е имал висящи дела(а за някои може и да си го издирват) -за нула време щяха да то хванат

Кикинг,ти е трябвало на момента да звъннеш на 166 да се оплачеш,да видиш как ако е имал висящи дела(а за някои може и да си го издирват) -за нула време щяха да то хванат

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
аз 4е погледна тука в нашия квартал за една алмера с 2 врати оба4е и един дето е бабаит в квартала ако го мерна и номера е същия ще ти кажа дали е от надежда но пак без медицинско и там известяване на саответните институции си говорим напразно само ако нямаш намерение да го съдиш или обвиниш в някво нападение или тн не сам на ясно с рапвите термини

- KickingKing
- ентусиаст
-
dizel нали идеята е точно това
Милко, разбрахме колко си печен, готин и страшен ама трябва да се постараеш още малко за да ме свалиш и да ти дам телефона си
Милко, разбрахме колко си печен, готин и страшен ама трябва да се постараеш още малко за да ме свалиш и да ти дам телефона си

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
По лагера ги знам горе долу....но в случая пласиор с алмера не познавам! Не се занимавай с глупости от рода на да викаш мутри и пр. след като не сте се разбрали на място "като мъже" вече е късно. Имай в предвид че ако е откачен и му направиш нещо ще си отдаде цялото време за да те намери и тогава ще си изкара целия гняв на тебе. Пускай си жалби...обаждай се от време на време да ги натискаш, и оня гъз сам ще дойде при тебе да те моли да отеглиш жалбата...тогава му казваш да ти брои 2 бона на ръка и я отегляш. Гарантирам ти че повече няма да те пипне!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
А ако е от лагера в 6то го знаят със сигурност....тоя квартал се следи под лупа
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ми ако е тоия от нашия квартал требва ви кажем 4е има яко ветър в главата и хи4 не муе добре на мом4ето и е краино гаресивен и си е в играта от бая време

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Бате споделям мнението на повечето, изказали го досека - реагирал си неадекватно.
Не знам колко си или не си здрав и боец, но пък поне един път да не го тсафардосаш - е*ах те в здравите нерви
Вече е късно за познати лекари и медицинско, по-добре намери познати полицаи. Има хора от форума, които могат да ти съдействат. Ако не, пробвай с някаква сума пари. Едно да ти съдействат, да пуснат преписка по случая, а второ по регистрацията да ти дадат адреса, да вземеш две-три приятелчета с теб (аз само в тази тема преброих толкова желаещи) и да го посапунисаш.
Не знам колко си или не си здрав и боец, но пък поне един път да не го тсафардосаш - е*ах те в здравите нерви

Вече е късно за познати лекари и медицинско, по-добре намери познати полицаи. Има хора от форума, които могат да ти съдействат. Ако не, пробвай с някаква сума пари. Едно да ти съдействат, да пуснат преписка по случая, а второ по регистрацията да ти дадат адреса, да вземеш две-три приятелчета с теб (аз само в тази тема преброих толкова желаещи) и да го посапунисаш.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- KickingKing
- ентусиаст
-
Аз адреса вече го имам и го знам кой е, сега само проверявам дали не е продадена колата случайно, че да не го отнесе некой друг
Времето за медицински и глупости не е минало има си законни срокове за тия неща.

Времето за медицински и глупости не е минало има си законни срокове за тия неща.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колеги минавайте на лични и ги трийте, че стават издънки и ушевите могат да представят това от форума в съда като доказателство.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4