Едно от най-странните неща, които са ми се случвали

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 16 Юли 2008, 23:59

Ми щом ти казваш явно никога не съм се занимавал с такива неща :roll: :roll: :roll: ....аз преди няколко години почти откъснах половите органи на едно момче с пушка помпа......зашиха го някак си все пак.....после пък буквално обезобразих един защото беше пребил една съученичка-излезе после, че се бил надянал на някакъв перфоратор ли що ли...ма още съм на свобода и нищо ми не пише в досието-вервай ми-сега вече съм го чел щото мога :idea: ....ти що поне не си признаеш, че си мишкуваЩ....ше му нанесеш вреди с медицинско на "дъ джайънт побойника" :mhihi: :mhihi: :mhihi: ...., да бе, това да не е Америка-тука е булгаристан бе мишоооо-следващия път па ше те бият ма се радвай следващия път ако минеш само с бой----да нема после-"са да ви разкажа момци една мноо странна случка-вчера един ме еба, ма аз вече съм си извадил медЕцинско, че ми е пръснал сфинктера и са да ви кажа как ше го прееба в съда"...и т.н........безнадежден си-още зимата ти го казах....... :lol: :lol: :lol:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 17 Юли 2008, 0:22

Прост народ,слаба държава!Всеки сам да си вади изводите.
И както казва народът:
-Само една черна нинджа може да убие друга черна нинджа! :mhihi:
Иначе давай колега съди мизерника!С тебе сме! :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Re: ...........

Мнение от stozashto » 17 Юли 2008, 0:53

Тоо Cool написа:Ми щом ти казваш явно никога не съм се занимавал с такива неща :roll: :roll: :roll: ....аз преди няколко години почти откъснах половите органи на едно момче с пушка помпа......зашиха го някак си все пак.....после пък буквално обезобразих един защото беше пребил една съученичка-излезе после, че се бил надянал на някакъв перфоратор ли що ли...ма още съм на свобода и нищо ми не пише в досието-вервай ми-сега вече съм го чел щото мога :idea: ....ти що поне не си признаеш, че си мишкуваЩ....ше му нанесеш вреди с медицинско на "дъ джайънт побойника" :mhihi: :mhihi: :mhihi: ...., да бе, това да не е Америка-тука е булгаристан бе мишоооо-следващия път па ше те бият ма се радвай следващия път ако минеш само с бой----да нема после-"са да ви разкажа момци една мноо странна случка-вчера един ме еба, ма аз вече съм си извадил медЕцинско, че ми е пръснал сфинктера и са да ви кажа как ше го прееба в съда"...и т.н........безнадежден си-още зимата ти го казах....... :lol: :lol: :lol:

ОФФ: Туу Куул, ако съм на твое място, не само че няма да се гордея с неща като горните, дето си написал, не само че няма да ги говоря и още по-малко да ги пиша (щот казаното отлита, а написаното остава, според добрината на "ад-мод"-ите) ;) , ами лично ще се свра в някоя миша дупка и ще си поръчам двама бодигардове като четирикрили гардероби да пазят всеотдайно отвън и да не позволят на никого, да опита дори, да ме измъкне от скривалището ми!!! Това е в случай, че ми е останал поне малко разсъдък, разбира се... Трябва да се има предвид, обаче, че това с разсъдъка е мнооого трудна работа... и не се отдава на всеки...
Твърде лековерно си позволил да ти се промие мозъка... до прозрачност... :roll:
И преди няколкостотин години с някои момчета са ставали подобни неща, но събитията са имали по-ориенталски оттенък...

KickingKing, винаги е по-добре да имаш родителската подкрепа, пък била тя и само морална... :)
"... _ _ _ ..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 17 Юли 2008, 1:45

"Прекалено Готин",момчето е пуснало темата ако има възможност по някъв начин да се действа по случая от хора от клуба,я бой,я информация нещо-като един нормален човек ,част от едно ненормално общестяо :mhihi: Нали се сещаш че ако всички в тая държава беха минали през симеоново,нямаше да е същото положение :mhihi:
Кикинг,ти е трябвало на момента да звъннеш на 166 да се оплачеш,да видиш как ако е имал висящи дела(а за някои може и да си го издирват) -за нула време щяха да то хванат ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 17 Юли 2008, 9:09

аз 4е погледна тука в нашия квартал за една алмера с 2 врати оба4е и един дето е бабаит в квартала ако го мерна и номера е същия ще ти кажа дали е от надежда но пак без медицинско и там известяване на саответните институции си говорим напразно само ако нямаш намерение да го съдиш или обвиниш в някво нападение или тн не сам на ясно с рапвите термини
ИзображениеИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 17 Юли 2008, 9:52

dizel нали идеята е точно това
Милко, разбрахме колко си печен, готин и страшен ама трябва да се постараеш още малко за да ме свалиш и да ти дам телефона си :mhihi:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 17 Юли 2008, 10:15

По лагера ги знам горе долу....но в случая пласиор с алмера не познавам! Не се занимавай с глупости от рода на да викаш мутри и пр. след като не сте се разбрали на място "като мъже" вече е късно. Имай в предвид че ако е откачен и му направиш нещо ще си отдаде цялото време за да те намери и тогава ще си изкара целия гняв на тебе. Пускай си жалби...обаждай се от време на време да ги натискаш, и оня гъз сам ще дойде при тебе да те моли да отеглиш жалбата...тогава му казваш да ти брои 2 бона на ръка и я отегляш. Гарантирам ти че повече няма да те пипне!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 17 Юли 2008, 10:16

А ако е от лагера в 6то го знаят със сигурност....тоя квартал се следи под лупа
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 17 Юли 2008, 12:32

ми ако е тоия от нашия квартал требва ви кажем 4е има яко ветър в главата и хи4 не муе добре на мом4ето и е краино гаресивен и си е в играта от бая време
ИзображениеИзображение
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 17 Юли 2008, 16:29

Бате споделям мнението на повечето, изказали го досека - реагирал си неадекватно.
Не знам колко си или не си здрав и боец, но пък поне един път да не го тсафардосаш - е*ах те в здравите нерви :mhihi:
Вече е късно за познати лекари и медицинско, по-добре намери познати полицаи. Има хора от форума, които могат да ти съдействат. Ако не, пробвай с някаква сума пари. Едно да ти съдействат, да пуснат преписка по случая, а второ по регистрацията да ти дадат адреса, да вземеш две-три приятелчета с теб (аз само в тази тема преброих толкова желаещи) и да го посапунисаш.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 17 Юли 2008, 17:58

Аз адреса вече го имам и го знам кой е, сега само проверявам дали не е продадена колата случайно, че да не го отнесе некой друг :mhihi:
Времето за медицински и глупости не е минало има си законни срокове за тия неща.
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 17 Юли 2008, 18:51

Колеги минавайте на лични и ги трийте, че стават издънки и ушевите могат да представят това от форума в съда като доказателство.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Предишна

Назад към Извън Темата