Шумна работа, нужда от помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Шумна работа, нужда от помощ
Колеги, прецаках се с едно шумно гърне. Ся ми е супер шит щото аз сам си го исках това. Честно казано въобще не очаквах да е толкова "гръмко"
Отдолу генерацията си ми е оригиналната, с тая разлика че съм махнал катализатора. Има ли някакви начини да заглуша малко шума, без да сменявам гърнето или ? Очаквам предложения 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Ами на мястото на катализатора се слага резонаторно гърне.Ако си с права тръба на мястото на катализатора, сложи резонатор и ще стане по тихичка.Цялата операция струва около 40 лв., това става дума с гърнето и монтажа 

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
колега, сигурно ли е че ще се затиши достатъчно? има ли някакъв начин този който го прави да я види и да каже колко тиха ще е ?!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Ами ако примерно си отзад с оригиналното гърне и сравним звука от този с катализатор и с резонаторно гърне почти няма разлика. То по принцип ако в момента искаш да я заглушиш мисля, че това ти е решението, аз поне не виждам друг по подходящ начин.
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
ами ако наистина е така ще бъде супер. Сега отзад съм с некво обикновено гърне дето е малко. Води се спортно
. Че няма да тихо като с оригиналното гърне няма, но да не е като сега. Просто искам малко по-агресивен звук, но не хептен. Ся просто си е силно
къде мога да я направя тая манипулация ?

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
принципно в някой сервиз за ауспуси
Иначе ако кажеш от кой град си някой може и да те насочи
Мисля че ако сложиш ще постигнеш това което искаш

Мисля че ако сложиш ще постигнеш това което искаш

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
в сф съм
нема по-лесно от там
хехе. искам да знам някой добър просто. да си заслужава, а не да го сложа и да няма разлика 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Не може дасложиш резонаторно гърне на мястото на тръбата и да няма разлика, сам ще се обедиш. Ако беше от варна веднага щях да те заведа при едно момче дето се занимава с това ама.....
То не е кой знае каква работа при който и да отидеш ще ти го направи. Ама поинтересувай се все пак 

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Nikito_nn написа:Не може дасложиш резонаторно гърне на мястото на тръбата и да няма разлика, сам ще се обедиш. Ако беше от варна веднага щях да те заведа при едно момче дето се занимава с това ама.....То не е кой знае каква работа при който и да отидеш ще ти го направи. Ама поинтересувай се все пак
Аз ще трябва да я прая тая работа ма сега няма лев.. Това твоето момче не е кожодер нали

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Ами нали ти казах към 40 лв. с монтажа. Той не, че е много мой човек ама става няколко пъти ходя при него и съм много доволен и не зима скъпо, баща ми и той ходеше при него и затова ме прати там и съм доволен
Когато решиш пиши на лс. няма проблеми

Когато решиш пиши на лс. няма проблеми

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
Колега благодаря за съдействието. Сега остава да намеря такъв човек в Сф. Нека някой ако знае да сподели 

11 мнения
• Страница 1 от 1