Защо не ми дава да карам колата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Юли 2008, 15:26

bobi_maxo написа:Бягай пали свещ и се моли да няма жени когато ти излизаш да караш! :mhihi:
То си е каръщина твоето или късмет да се "срещаш" само с каки!
До сега всичките ми удари са само с колеги(4 броя), на жените им пращам само въздушни целувки и много ми се радват! :mhihi:

Жена ти чете...спор няма... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 15:31

bobi_maxo написа:
Nikito_nn написа:
bobi_maxo написа:Айде със здраве, има къде къде по-големи убитаци от жена зад волана, някви мислещи се за роднини на Шумахер, качили се на фоуф или друг емблематичен автомобил..

:yes:

братле това го писах в една друга тема ама ще ти го копна да не го пиша пак, че е дълго:
Сичко си опира до възпитанието, ама по добре да ми святкат и да ме секат, поне този който го прави знаш че гледа пътя.
Трипъти са ме блъскали и трите пъти карам по главен булевард и пърия път получих удар (за рожденния ден) в предния ляв калник, ТЯ ГОРКАТА ЩО ДА ВИДИ ЧЕ ИМА СТОП, втория път спирам си на светофара и получавам удар "къде?" отзад, ТО МОМИЧЕТО СИ МИСЛИЛО ЧЕ ЩЕ МИНА (а светеше червено поне от 3-4 секунди) и на трето но не и на последно място в класацията, класическия удар във вратите( за протокола да отбележа че аз бях на зелено, оная сигурно се е гримирала нещо) старата ми кола вече насякъде дрънчеше

П.П. Селенията няма граници, наистина ги има много, ама като жените втори такива няма, нямат място на пътя, като вида жена зад волана вече и пребледнявам

Бягай пали свещ и се моли да няма жени когато ти излизаш да караш! :mhihi:
До сега всичките ми удари са само с колеги(4 броя), на жените им пращам само въздушни целувки и много ми се радват! :mhihi:

Бе то и аз им пращам целувки оная като ме целуна отзад :mhihi: .......ми идеше да я накарам да ме целуне и отпред :mhihi: Ама аз не съм такъв човек, никога не съм посягал да удрям жена, много е долно това. То като я видиш колко е стресирана и чак ми става жално понякога. Може и аз да съм карък, ама все пак не е приятно на никого не го пожелавам
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 16 Юли 2008, 16:55

Стресирана била ....... пълна заблуда.
Един ден вися пред една банка да отворят, щото бях пристигнал по-рано. Купувам си един авто пазар и сядам удобно да чакам в колата като съм паркирал от дясната страна, как си пише по книгите. И изеднъж нещо ме тресе :shock: :shock: :shock: кога гледам някаква патка с ей такива крила :angel: :angel: :angel: се опитва да паркира а аз продължавам :shock: :shock: :shock: да се пуля и незнам как да реагирам. Тая си паркира напред жулна ме хубаво върна се и тамън пак да мине през мене и вече побеснях.
Викам и ти акъл имаш ли?
Ти книжка имаш ли?
На теб кой ти даде колата?
А тя извинявай :confused: Аз продължавам а тя ме гледа като като невменяема. Ще викам КАТ! а тя викай....... аз казва влизам в банката щото ще закъснея за работа, пък ти като дойде кат ме викни. Аз си останах с ожулена кола въобще не виках кат защото беше 9.30 сутринта и знам какво означава това. Въртях се псувах въртях се псувах на жена , на майка, на жена и си казах Тия пуйки само за едно стават, а някой и за това даже. После влязох в банката и кучката ми ухили на гишето :D :D :D На тръгване си мислех да му сложа един шут на голфа който караше въпросната коледна пуйка, ама си викам кой знае кой "клечи" в тоя кенеф и реших да не си цапам ръцете и подминах.
Да ме прощавате, ако някой се чувства засегнат от моя разказ ама това беше самата истина.
Извинявай Valkata, но ние ви обичаме и без да се доказвате с това си качество иначе като ти се докара чак пък толкова много само ми кажи :winky:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 16 Юли 2008, 17:34

Biankonero написа:
bobi_maxo написа:Бягай пали свещ и се моли да няма жени когато ти излизаш да караш! :mhihi:

Тя никога не чете форума, за нея това си е чиста загуба на време! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 17:46

bobi_maxo написа:
Biankonero написа:

Тя никога не чете форума, за нея това си е чиста загуба на време! :mhihi:

Странно и мойта мисли така, Защо ли? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 16 Юли 2008, 18:23

загуба на време :mhihi: :mhihi: :mhihi: а огледалото какво е :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 16 Юли 2008, 18:23

Ще се модерирате ли сами или да влизам довечера да ви измодерирам аз?! :confused:
:lol:
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 16 Юли 2008, 19:27

ShoxXx написа:Знаеш ли какво е шпер?

С 2 думи "Шпер" е диференциал с блокаж! :roll:
Но това какво общото има с факта, че не му дават на момичето да кара колата?! За това сте мъже, да разбирате /кой разбира, кой си мисли че разбира/ от такива неща и да помагате, тЕ това е работа в екип - един може 1, друг - друго! :) Пак какво лошо има да покара малко, то само с гледане не се става шофьор....

п.п. На мен лично ми дава от време, на време да подкарвам Е30-ката ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Даже, докато нямах книжка по-често даваше :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Re: Защо не ми дава да карам колата?

Мнение от someone » 16 Юли 2008, 19:48

Valkata написа:Защо въпреки, че мисля, че не съм лош шофьор, мъжът ми не дава да карам колата ни? Щяло нещо да вземе да се прецака, карало се по-специално, не съм била наясно с особеностите на БМВ... Вярно ли е или нещо ме баламосва? Вие давате ли на жените си да карат колата ви? :roll: :type:

Сега, да споделя. Жена ми ми помогна да стигна до същината на въпроса ти и ми препоръча да ти отговоря така:

"Не защото обича колата си повече от теб!"

Според моята жена това щяло да бъде достатъчно за да се успокоиш ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 19:57

BAYRON написа:загуба на време :mhihi: :mhihi: :mhihi: а огледалото какво е :lol: :lol:

:yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 16 Юли 2008, 19:59

KIARA_G написа:
ShoxXx написа:Знаеш ли какво е шпер?

С 2 думи "Шпер" е диференциал с блокаж! :roll:
Но това какво общото има с факта, че не му дават на момичето да кара колата?! За това сте мъже, да разбирате /кой разбира, кой си мисли че разбира/ от такива неща и да помагате, тЕ това е работа в екип - един може 1, друг - друго! :) Пак какво лошо има да покара малко, то само с гледане не се става шофьор....

п.п. На мен лично ми дава от време, на време да подкарвам Е30-ката ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Даже, докато нямах книжка по-често даваше :mhihi:

ние тие завойчета ги знаем :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KIARA_G » 16 Юли 2008, 20:06

Stanchev написа:
KIARA_G написа:...

Кои - левите, десните или обратните?! :roll: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 16 Юли 2008, 20:08

Във колата като вложиш някой лев, всеки път като се качиш го усешташ, а при жената го няма това осештане. Такаче двете неща не трябва да се съчетават :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 16 Юли 2008, 20:11

KIARA_G написа:
Stanchev написа:
KIARA_G написа:...

Кои - левите, десните или обратните?! :roll: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

не, тия със ряз на задна :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KIARA_G » 16 Юли 2008, 20:17

Stanchev написа:не, тия със ряз на задна :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
То където 1-ва, там и задна, знае ли се викаш... :mhihi: :mhihi:
п.п. Хайде стига ОФФ - разбрахме, че и те не си даваш колата ;)
Изображение♥™

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата