Малко Хелп ако може
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Малко Хелп ако може
Колеги болката ми е такава ( по скоро е дилема ) :
8-ма серия ( 840 или 850 ) или М3 Е46.
Дали в БГ ще се намират части за Осмака или ще трябва да правя разни поръчки дето ше ги чакам по месец-два.
Дали пък и при М няма да е по същия начин.
Хората с М-ките във форума мисля са повече от тези с 8-ма серия ( не съм 100% сигурен ) и мога да се посъветвам с тях за е46-цата. Обаче досега не ми е известен някой с 8-ца, така че ако има такъв и ми види темата може да се разпише , за да мога да добия поне малка представа за звяра 8.
Мерси предварително на отзовалите се
8-ма серия ( 840 или 850 ) или М3 Е46.
Дали в БГ ще се намират части за Осмака или ще трябва да правя разни поръчки дето ше ги чакам по месец-два.
Дали пък и при М няма да е по същия начин.
Хората с М-ките във форума мисля са повече от тези с 8-ма серия ( не съм 100% сигурен ) и мога да се посъветвам с тях за е46-цата. Обаче досега не ми е известен някой с 8-ца, така че ако има такъв и ми види темата може да се разпише , за да мога да добия поне малка представа за звяра 8.
Мерси предварително на отзовалите се

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
емчовицата според мен няма място до 8-ия,ще бяга повечко,ама нали... 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
За М3 частите се намират по-лесно мисля от тези за осмака ....
Щото не искам да чакам по 1 месец доставки и т.н. Пък дали ще намеря такава част, дали няма да намеря....
Като цяло и двата изруда ми пълнят душицата и разхода на гориво не ми е проблем, а и двете май излизат горе долу на едни пари в БГ ( с акциз ) .
БеЕмВиста , колега аз не взимам колата за да ме гледат хората и да се покажа.... ако исках това щях да си зема от моделите предназначени за тая работа. Двете коли ми харесват на мен и не ми пука от хорското мнение.
За мен тва е нещо като да избереш примерно между Ферари 599 ГТБ Фиорано или Ламборгини Гаярдо
Така че.... разбирате колко ми е трудно нали
Щото не искам да чакам по 1 месец доставки и т.н. Пък дали ще намеря такава част, дали няма да намеря....
Като цяло и двата изруда ми пълнят душицата и разхода на гориво не ми е проблем, а и двете май излизат горе долу на едни пари в БГ ( с акциз ) .
БеЕмВиста , колега аз не взимам колата за да ме гледат хората и да се покажа.... ако исках това щях да си зема от моделите предназначени за тая работа. Двете коли ми харесват на мен и не ми пука от хорското мнение.
За мен тва е нещо като да избереш примерно между Ферари 599 ГТБ Фиорано или Ламборгини Гаярдо
Така че.... разбирате колко ми е трудно нали

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Не бе колега не това имаш предвид да си земеш осмака да се изфукаш пред нас в форума аз много харесвам осмака ама немога да си го купа знам как на събора доиде една осмица и на колегите им светнаха очите да видат дзвера на живо не са много хората които наистина ще ценят колата ако си я купат мисла че ти си си от тази малка група 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
еми аз си карам е46цата .. хехе
то тия две коли са доста различни ..
за частите на е46цата . .всичко вече идва с доставка за 3дни мах при вари или дару

то тия две коли са доста различни ..
за частите на е46цата . .всичко вече идва с доставка за 3дни мах при вари или дару

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Наистина са доста различни, но са ми двете най-големи слабости. Мисля да направя 2 инвестиции ( 2-рата е в бъдеще ) : първо си купувам едната и после другата и до края на живота ми приключвам с колите. Просто не вярвам да има друга кола която да си заслужава да я карам..... Въпреки че като се замисля една Е30 никога не е излишна

- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Не се заблуждавайте! Просто няма място за сравнение! Като започнем от годината-имат разлика около 10г,вървенето изобщо не може да се сравнява,840 и 850 са тежки двигатели,не са развъртяни така както М3! Аз имам 2 М3-ки Е36 3,2 6скорости 321Hp и никога не бих си и помислил да ги заменя за 850 или нещо такова! Просто колите не са от един клас! 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
не случайно БМВ 850ЦСИ е наречен Ferrary Killer, и то не случайно. Мисля че се водеше и супер кар, а не само спорткар като М3.
От там нататъка ти си преценявай.
Според мен 8-цата никога няма да остарее но всичко по нея си е до желание и тн.
От там нататъка ти си преценявай.
Според мен 8-цата никога няма да остарее но всичко по нея си е до желание и тн.

Те не са от един клас, и нямат място за сравнение,философийте на двете коли са напълно различни. М3 не съм карал, но съм карал 850i и 850CSI, та мнението ми е ако взимаш осмака си вземи ЦСИ, етва вече е реликва и няма да те кара и за миг да съжалиш някога че не си взел М3. Успех, с частите няма да имаш ядове, освен ако тая която вземеш не става единствено за донор 

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2