Toyota Avensis Executive vs. Skoda Octavia Laurin&Klemen
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Значи моето мнение е Шкода да не взимаш...Карам октавия комби 2005 /старото купе/ и за 2 години и се е*а мамата. За 75к км 3 пъти се прави съединител, веднъж или 2 пъти водна помпа и цялата се разкърца...Новата шкода не съм я карал, но тея които казват че шкодите са като пасатите са в голяма грешка!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
xeterov написа:По-скоро Турция vs Чехия.
Действително голяма част от моделите на Тойота се произвеждат в Турция, но Авенсиса точно се сглобява в Англия.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Няколко пътувания извън БГ. Винаги един резултат,Октавията върви повече и при това зарежда към 5 литра по-малко на бензиностанцийте!
Тойотата вози по-комфортно,но някакси супер бездушно и слугински.
Ако ще я шофирам бих избрал Шкодата,ако ще се возя избирам Тойотата.
Тойотата вози по-комфортно,но някакси супер бездушно и слугински.
Ако ще я шофирам бих избрал Шкодата,ако ще се возя избирам Тойотата.
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
boris_dy написа:Шкодата вози стегнато, но в никакъв случай не и твърдо.На мен лично ми допада като возия.И с 2,0ТД върви доста прилично.За Авенсиса знам само,че първият е по качествен от втория/ приятел със служебни автомобили/,а за Октавия обратното.
И аз знам, че първият авенсис е много по-приятен за каране, като знам 1.6 vvti колко добре се изпъваше и си лепеше 210 без проблем. А с това тежко купе на новия авенсис, тойота направо си убиха двигателите.

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
MakMakoB написа:boris_dy написа:Шкодата вози стегнато, но в никакъв случай не и твърдо.На мен лично ми допада като возия.И с 2,0ТД върви доста прилично.За Авенсиса знам само,че първият е по качествен от втория/ приятел със служебни автомобили/,а за Октавия обратното.
И аз знам, че първият авенсис е много по-приятен за каране, като знам 1.6 vvti колко добре се изпъваше и си лепеше 210 без проблем. А с това тежко купе на новия авенсис, тойота направо си убиха двигателите.
Като говорите за "първия Авенсис" имате предвид модела преди 2003-та или след 2003, но преди фейслифта?
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3