Защо не ми дава да карам колата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 16 Юли 2008, 14:57

Biankonero написа:
Nikito_nn написа:Абе какво значение има кой каква стойка има зад волана.Стига да си му е удобно и да кара адекватно на пътя, изобщо не ме интересува, ко ще и на тавана да седне (като мистър Бийн) :mhihi:

Има значение - жените в гореописаната "поза", ако изобщо знаят що е то огледала и имат ли те приложение извън гримирането, изобщо и през ум не им минава да си отместят погледа от предния си номер... :mhihi: Че те си карат напред, на кой му пука зад тях какво стаа... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе вие какви жени имате? Че и те подлежат на дресура!
Моята си кара перфектно, и даже зимата на нея по-малко и занасяше задницата на колата от колкото на мен! :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 15:03

Biankonero написа:
Nikito_nn написа:Абе какво значение има кой каква стойка има зад волана.Стига да си му е удобно и да кара адекватно на пътя, изобщо не ме интересува, ко ще и на тавана да седне (като мистър Бийн) :mhihi:

Има значение - жените в гореописаната "поза", ако изобщо знаят що е то огледала и имат ли те приложение извън гримирането, изобщо и през ум не им минава да си отместят погледа от предния си номер... :mhihi: Че те си карат напред, на кой му пука зад тях какво стаа... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега чети по внимателно, аз казах ако кара адекватно
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Тия за които говориш ти изобщо не влизат в тази категория :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 16 Юли 2008, 15:05

Бе, голям кеф е да се возиш отзад, да си гледаш през страничните прозорци ко се движи по ТОРТОарите :mhihi: Пък кат пийна ми е най-хубаво да ме возят до магазина за още пиене :mhihi:

Айде със здраве, има къде къде по-големи убитаци от жена зад волана, някви мислещи се за роднини на Шумахер, качили се на гоуф или друг емблематичен автомобил..
Последна промяна ///M3-E36 на 16 Юли 2008, 15:12, променена общо 2 пъти
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 16 Юли 2008, 15:07

Това е за всички маняци и собственици на БМВ които си дават на жени/гаджета да карат баварките ни...и ето какво се случва когато жена/гадже ви кара колата сама! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Юли 2008, 15:07

bobi_maxo написа:Абе вие какви жени имате? Че и те подлежат на дресура!
Моята си кара перфектно, и даже зимата на нея по-малко и занасяше задницата на колата от колкото на мен! :mhihi:

Значи твоята е от 5-те процента... :mhihi:
Иначе аз ти говоря за повечето - загледай се като караш до/зад жена... ти знаеш де, ама сигурно жена ти чете... :mhihi: Сутрин за работа кога се случи да "любезнича" с некой "пилот" - как погледна - 90% жена, тук там некой дядка с каскет... :mhihi: Има и такива мъже разбира се... Ама темата е друга де...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 15:07

bobi_maxo написа:
Biankonero написа:

Абе вие какви жени имате? Че и те подлежат на дресура!

Aз мойта съм й казал, че като започне да кара шофьорския ще я обуча, един курс и при мен да искара.
А пък зимата честно да ти кажа аз и без това в права линия не карам :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 16 Юли 2008, 15:08

Айде със здраве, има къде къде по-големи убитаци от жена зад волана, някви мислещи се за роднини на Шумахер, качили се на фоуф или друг емблематичен автомобил..

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 16 Юли 2008, 15:10

cucko написа:....

Чи добрей, кво, да ида да я науча как се ползва бибитката :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 15:11

cucko, братле нещо тези снимки не бачкат ве :roll:
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 16 Юли 2008, 15:14

Nikito_nn написа:cucko, братле нещо тези снимки не бачкат ве :roll:

За да бачкат ето ти отговора...
http://pedalpumpinggirls.com/gallery_bm ... _boots.htm
Последна промяна cucko на 16 Юли 2008, 15:15, променена общо 1 път

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Re: Защо не ми дава да карам колата?

Мнение от Zaho » 16 Юли 2008, 15:14

alx написа:
Valkata написа:Защо въпреки, че мисля, че не съм лош шофьор, мъжът ми не дава да карам колата ни? Щяло нещо да вземе да се прецака, карало се по-специално, не съм била наясно с особеностите на БМВ... Вярно ли е или нещо ме баламосва? Вие давате ли на жените си да карат колата ви? :roll: :type:

не ти дава да караш защото човека си има ориенталско разбиране по въпроса. въпрос на аршин и възможности.

колега не е така щото в БГ пари малко и едвам спестявам за да си поддържам и глася колицата да си ми е арна а пък и аз едвам я карам какво остава за момиче с тоя нов керамичен съеденител това ниско окачване и протрити задни гуми Няма как да стане да се качи момиче да я кара тая кошничка !
Виж някое ново бмв с каско може :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 16 Юли 2008, 15:16

Я, колегите от сбирката в Люлин да кажат какво направи една кака оная вечер с бравото и колата на СОТ-а!? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не всички са така обаче! Мене повече ме е страх от тия с каскетите и пианиците!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 15:16

bobi_maxo написа:Айде със здраве, има къде къде по-големи убитаци от жена зад волана, някви мислещи се за роднини на Шумахер, качили се на фоуф или друг емблематичен автомобил..

братле това го писах в една друга тема ама ще ти го копна да не го пиша пак, че е дълго:
Сичко си опира до възпитанието, ама по добре да ми святкат и да ме секат, поне този който го прави знаш че гледа пътя.
Трипъти са ме блъскали и трите пъти карам по главен булевард и пърия път получих удар (за рожденния ден) в предния ляв калник, ТЯ ГОРКАТА ЩО ДА ВИДИ ЧЕ ИМА СТОП, втория път спирам си на светофара и получавам удар "къде?" отзад, ТО МОМИЧЕТО СИ МИСЛИЛО ЧЕ ЩЕ МИНА (а светеше червено поне от 3-4 секунди) и на трето но не и на последно място в класацията, класическия удар във вратите( за протокола да отбележа че аз бях на зелено, оная сигурно се е гримирала нещо) старата ми кола вече насякъде дрънчеше

П.П. Селенията няма граници, наистина ги има много, ама като жените втори такива няма, нямат място на пътя, като вида жена зад волана вече и пребледнявам
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 16 Юли 2008, 15:20

zAcK написа:Не знам за вас ма моята жена ... вече кара доста добре 8) 8) 8)
Ма като се почна с уроците:
- Какво е БМВ и защо толкова много го обичаме;
- Защо другите коли са пълни кенефи;
- Какво е задно;
- Какво е съединител и как се предава движение от коляновия
вал към скоростната и дифа;
- За какво служат предавките и как се използват;
- Полигон яко назад напред до припадане. Тръгване, спиране, естакади;
- Как се въртят гуми 8)
- После я учих как се потегля по супер брутално нагорнище без ръчна,
и какво е да ти отделя съединителя и колата да не мърда като е
на полусъединител без да държиш спирачката ;) :D 8)
- Каране в града
- Ааа и да не се шашка като види куки, щото няма книжка :mhihi:
- Изпреварване из планината на някви бавнодвижещи се кокушарници
- Колкото може повече еб.не, че без него не може :mhihi:

Та така. Тези уроци изискват много търпение и никви нерви.
Като напрай нящу дет не трябва само я целувате без да и викате
колкото и да ви боли сърцето за Бавареца. Особено обясненията
за двигатели, задно, скоростни и т.н. Ако земе нещо да се отегчава я
качвате в някой Опел или нещо подобно и тя сама си казва бахти
кенефа и така :D

P.S.
Недостатъци:
1. Жена ви иска повече от вас да кара Бавареца;
2. Иска да й купите BMW
Предимства:
1. Имате оправдание да си купите още едно БМВ :mhihi:
2. Жената е щастлива и съответно и вие :mhihi:
3. Може да си пиете и ще има кой да кара
4. Жена ви почва да се влюбва в БМВ и не се чуди за какво висите
във форума вечер или защо като мине някой E28 зяпате по него :mhihi:

С добър учител, всеки/всяка може да е отличник... ;) :lol:
Последна промяна stozashto на 16 Юли 2008, 15:21, променена общо 1 път
"... _ _ _ ..."

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 16 Юли 2008, 15:21

Nikito_nn написа:
bobi_maxo написа:Айде със здраве, има къде къде по-големи убитаци от жена зад волана, някви мислещи се за роднини на Шумахер, качили се на фоуф или друг емблематичен автомобил..

братле това го писах в една друга тема ама ще ти го копна да не го пиша пак, че е дълго:
Сичко си опира до възпитанието, ама по добре да ми святкат и да ме секат, поне този който го прави знаш че гледа пътя.
Трипъти са ме блъскали и трите пъти карам по главен булевард и пърия път получих удар (за рожденния ден) в предния ляв калник, ТЯ ГОРКАТА ЩО ДА ВИДИ ЧЕ ИМА СТОП, втория път спирам си на светофара и получавам удар "къде?" отзад, ТО МОМИЧЕТО СИ МИСЛИЛО ЧЕ ЩЕ МИНА (а светеше червено поне от 3-4 секунди) и на трето но не и на последно място в класацията, класическия удар във вратите( за протокола да отбележа че аз бях на зелено, оная сигурно се е гримирала нещо) старата ми кола вече насякъде дрънчеше

П.П. Селенията няма граници, наистина ги има много, ама като жените втори такива няма, нямат място на пътя, като вида жена зад волана вече и пребледнявам

Бягай пали свещ и се моли да няма жени когато ти излизаш да караш! :mhihi:
То си е каръщина твоето или късмет да се "срещаш" само с каки!
До сега всичките ми удари са само с колеги(4 броя), на жените им пращам само въздушни целувки и много ми се радват! :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата