Форума на Алфа Ромео

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от vas2308 » 16 Юли 2008, 9:46

Здр . колеги от БМВ - отдавна съм регистриран в този форум и го чета. Сега и ще пропиша :roll:
E21- Ex,145 1.8 TС - Ех;156 SW 2,4 JTD- Ex
164 Super 2.0 ТС;155 - 2.5 V6 12v;GTV 3.0 V6 24v

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 16 Юли 2008, 9:49

Fear написа:Toва с общите мероприятия е добра идея. :winky:

Аз снощи бях на едно BMW мероприятие, ама спрях далече, да не ме разпознаят по колата, че не съм от "тяхните". :mhihi:

Колега от наще си бе:) Всички стават от наще рано или късно ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 16 Юли 2008, 10:14

raid написа:
ne0. написа:супер! и без това алфистите сме хора дето не са ни стигнали парите за бмв

мдаам, всички с коли различни от бмв сме така :mhihi:

Това пренасочване от алфа форума при нас, май ни побратимява сериозно ! БРАТЯ ДО ГРОБ !!! Сега сме по силни ЗАЕДНО ! Ако го пипнем хакера , сега вече много повече хора ша го шамарят ! Аз лично имам желание да го нокаутирам и да му счупя краката - ама а дано да го барна някъде(да не дава господ , да е в някоя тъмна уличкаи да съм опотребил алкохол) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :maad: :box: :box: :box:

:bgflag:
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от pantzer3 » 16 Юли 2008, 10:27

bouncer написа:колеги,

благодаря за топлия прием! ето че всяко зло - за добро! запознахме се, полафихме си, за общи мероприятия се говори даже.....екстра!
аз лично съм регистрирам отдавна и чета форума, защото ми е интересен и смятам да продължа по същия начин! О

Още веднъж благодаря....и имате по една бира от нас!

Ммммммддааааааа..... Побратимяването май е вече факт !!! Ся ша почнат едни общи мероприятия , едни бири, едни мезета..... отиде коня у ряката ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bowdown: :bchug: :driving: :bchug: :guitarist: :bchug: :have one: :yammy: :smoke: :welcome: :welcome: :welcome:

:bgflag:

ентусиаст
Аватар

Мнение от pantzer3 » 16 Юли 2008, 10:29

trouble написа:Всичко е тайна разработка на военните......

И аз тей викам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от pantzer3 » 16 Юли 2008, 10:37

nikolaaaay написа:Не знам ква е идеята да пишем във форума на БМВ, но ако продължи повече, може да запознаем колегите с някои тенденции в развитието на италианското автомобилостроене. Например ревю със снимки на новото МиТо, новата Делта, 159 и т.н. Поне ще видят какво значи дизайн, пък може някой да преосмисли разбиранията си за автомобилите и да се пръкнат още алфисти. И без това концепциите на БМВ и Алфа са доста близки, само дето баварците не са толкова спортни и красиви.

Аве брат !? Камикадзе ли си да говориш така точно тук ??????????? Ам помисли малко - че боли глава !!! Всички алфисти излязоха готини пичове и веднага тръгнаха уговорки де ша са напиваме , а ти от де са пръкна тука ве ????? Мисли малко ко говориш или марш от тука !!! Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fnt » 16 Юли 2008, 10:38

Здавейте, тази неприятна случка взе че ни събра.
Сега остава да се разберем за дата на обща среща :roll:

Потребител
Аватар
Кара: BMW E61 530xi '08

Мнение от RoMeO_156_GTA » 16 Юли 2008, 11:17

fnt написа:Здавейте, тази неприятна случка взе че ни събра.

ИзображениеИзображениеИзображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 16 Юли 2008, 11:24

RoMeO_156_GTA написа:
fnt написа:Здавейте, тази неприятна случка взе че ни събра.

Те от опит да ни скарат...
Готини хора сте. Ще се радвам и на обща сбирка. Пък и в Бургас се събирате недалеч от нашите сбирки и сме си ходили нагости до колкото помня. :D
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

Потребител
Аватар

Мнение от TaNo. » 16 Юли 2008, 12:33

Agande написа:Колеги хайде наистина да направим една сувместна сбирка :mhihi:
А за Калояново в неделя можем да организираме нещо заедно.
Към колегите от Алфа форум - Със Скоклев може да съберем двете марки той вашата, аз нашата. Ше стане интересно ми се струва ;)

Неска от 19 часа имаме малка среща на бара на бензиностанция Итали и ще поговорим за тръгването към Калояново. Ако сте навити можем да се съберем някаде и да тръгнем заедно ;)

Потребител
Аватар

Мнение от viky » 16 Юли 2008, 13:19

Колеги,
Поради технически причини достъпът до www.clubalfaromeo.com и www.alfaromeo-bg.com е временно преустановен. В момента се работи по възстановяване на връзката и отстраняване на повредите в сървъра. Очакване достъпът до сайта и форума да бъде възстановен до петък, 18.07.2008. Имаме основания да считаме, че знаем кой седи зад нерегламентирания достъп и данните са предадени на ГДБОП. Надяваме се да проявите разбиране и търпение.
С уважение УС на КАРБ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fnt » 16 Юли 2008, 13:35

viky написа:Колеги,
Поради технически причини достъпът до www.clubalfaromeo.com и www.alfaromeo-bg.com е временно преустановен. В момента се работи по възстановяване на връзката и отстраняване на повредите в сървъра. Очакване достъпът до сайта и форума да бъде възстановен до петък, 18.07.2008. Имаме основания да считаме, че знаем кой седи зад нерегламентирания достъп и данните са предадени на ГДБОП. Надяваме се да проявите разбиране и търпение.
С уважение УС на КАРБ

Дано го :dummy:

старши ентусиаст
Аватар

1

Мнение от Любо Мегов » 16 Юли 2008, 13:40

nikolaaaay написа: И без това концепциите на БМВ и Алфа са доста близки, само дето баварците не са толкова спортни и красиви.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: това ме развесели

сега остава да дефинираш какво е спортен и какво красив

как определяш една кола колко е спортна: мощност, завиване, цялостно управление, гъвкавост на двигателя?

като имаш смелост да пишеш такива неща тук, поне се аргументирай :!: за да могат после момчетата с твоите аргументи да те оборят 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Юли 2008, 13:47

Te да ни го дадат на нас виновника, ние знаем какво да го правим.Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Re: 1

Мнение от vas2308 » 16 Юли 2008, 14:15

Любо Мегов написа:
nikolaaaay написа: И без това концепциите на БМВ и Алфа са доста близки, само дето баварците не са толкова спортни и красиви.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: това ме развесели

сега остава да дефинираш какво е спортен и какво красив

как определяш една кола колко е спортна: мощност, завиване, цялостно управление, гъвкавост на двигателя?

като имаш смелост да пишеш такива неща тук, поне се аргументирай :!: за да могат после момчетата с твоите аргументи да те оборят 8)

абе колега що му се вързваш - провокация - не му обръщай внимание - не е от известните ми алфисти ;)
E21- Ex,145 1.8 TС - Ех;156 SW 2,4 JTD- Ex
164 Super 2.0 ТС;155 - 2.5 V6 12v;GTV 3.0 V6 24v

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата