Толкова ли са здрави BMW ?! Нека проверим!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Толкова ли са здрави BMW ?! Нека проверим!
Пускам я тази тема, защото наистина като погледна форума доста често нещо се чупи и нещо от сорта. В анкетата не искам да влиза като ремонт смяна на масло, гуми, въздушен филтър, защото това са си консумативи!
Смятам, че на всеки ще му бъде интересно?!
P.S. някой ще каже, че има разни фактори като до това кой как кара колата и кой как я поддържа, но все пак считам, че анкетата е добра! (скромно но факт)
P.P.S. а и говорим само за ремонт на BMW

Смятам, че на всеки ще му бъде интересно?!
P.S. някой ще каже, че има разни фактори като до това кой как кара колата и кой как я поддържа, но все пак считам, че анкетата е добра! (скромно но факт)

P.P.S. а и говорим само за ремонт на BMW

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
6 месеца без да броя консумативите ,като единия ми ремонт (четки на алтернатора ) може да мине и за консуматив и става 1 година без ремонти .. в общи линии съм късметлия може би но колата (Е36) е доста здрава .. свалям шапка и на окачването .. возията може да не е супер но стъпва перфектно в завои и освен 2 шарнира друго за 2 год. не съм сменил ..
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми ко да кажа - за 6 месеца ...3 мотора,6 дифа.гумите и те са си консуматив..по дребните неща не ги броя.. 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Гласувах с 6 месеца защото толкова са изминали от както излезе от севиза моята акулка /1979г./.Купих я полумъртва и занемарена страхотно от години.Факт е,че ме докара от Попово до София /260км./ с 90-100км/ч. Много малко автомобили биха сторили същото!
След ремотите останаха няколко дребни проблема,но колицата върви на пушка и ме слуша въпреки честите издевателства.
За новите незнам но старите БМВ-та за невероятни коли
След ремотите останаха няколко дребни проблема,но колицата върви на пушка и ме слуша въпреки честите издевателства.
За новите незнам но старите БМВ-та за невероятни коли

- ///Явор
- Летящия холандец
-
що бре..сьмнения ли имашxterminat0r написа:Явор написа:ми ко да кажа - за 6 месеца ...3 мотора,6 дифа.гумите и те са си консуматив..по дребните неща не ги броя..
Яворе аз съм ти съсед теб те знам, че си лудстига плашил незапознатите с тея 3 мотора ... =)

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
ха ремноти ако не бройм смяна на крушки и други такива...преди година смених шарнири....преди 4 години смених ламбда сонда ,защото ме накараха тъпаците от Дару(беше си ОК),а то се оказа запушен от боклуци резервоар....друго нищо за 4 и нещо години....е сега съм за ремонт,но това се дължи единствено на моето невежество и на неправилна експлотация когато взех книжка....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Писал съм 1седмица щото в анкетата нямаше отговор 1ден. Предпоследното БМВ издържа само една седмица и приключи, а последното даже и несъм го карал. Ма може би аз все на такива мъртъвци попадам и за това е така, ама ако си намеря спонсори да ми купят едно Е36 купе или Е32 нещата ще са по-различни. Така че чакам спонсори. 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
Явор написа:що бре..сьмнения ли имашxterminat0r написа:Явор написа:ми ко да кажа - за 6 месеца ...3 мотора,6 дифа.гумите и те са си консуматив..по дребните неща не ги броя..
Яворе аз съм ти съсед теб те знам, че си лудстига плашил незапознатите с тея 3 мотора ... =)
абсолютно не! Точно заради това ти казвам да не ги плашиш. защото все пак почти всеки е с надеждата и мисълта, че BMW-тата са доста здрави

- need4speed
- Потребител
-
- Кара: Колкото може
Това е много относителна тема колко време са минали от последния ремонт.Най вече зависи от каране и подръжка.А хората тук карат яко.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
бе много се чупят, не си купувайте....
по-добре вземете един Голф 2 - ем повече върви, ем по-малко се чупи, ем е по-гъзарски.
Абе вие нямате ли си друга работа....
по-добре вземете един Голф 2 - ем повече върви, ем по-малко се чупи, ем е по-гъзарски.
Абе вие нямате ли си друга работа....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Xarax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS 200
Re: Толкова ли са здрави BMW ?! Нека проверим!
xterminat0r написа:Пускам я тази тема, защото наистина като погледна форума доста често нещо се чупи
Който и автомобилен форум да погледнеш , ще забележиш че темите за проблеми са най-много . Но това е така , не защото колите са калпави и се чупят лесно , а защото всяка си има определени проблеми .
На пръв поглед човек ще каже - бати и БМВ-тата , то няма една част , която да им е читава . Но когато поговориш с отделни хора , повечето ще ти кажат за 3 години съм сменил само това или за 1 година съм сменил само онова .
Аз карам форд

Със всички е така , вкл. БМВ.

Respect is everything !
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3