Защо не ми дава да карам колата?
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
dare__devil написа:Зак, какви доводи изтъкна за тезата , че останалите коли са кенефи , или просто го постави като факт без обяснения
Ако може да мен да обясниш защо е така, може и на лично да не цапаме
По темата, мисля , че колите са лични вещи и не трябва да се карат от повече от 1 човек, било то БМВ или Москвич

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
dare__devil написа:Зак, какви доводи изтъкна за тезата , че останалите коли са кенефи , или просто го постави като факт без обяснения
По темата, мисля , че колите са лични вещи и не трябва да се карат от повече от 1 човек, било то БМВ или Москвич
Като покараш известно време БМВ ще разбереш сам не е нужно да ти се обяснява,щото то с обяснение нестава

- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
Имам доверие само на един човек в шофирането на моята кола
Преди време на бащата за един ден я бях дала и ми я върна с ожулен калник 

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
дай аз да я покарам малкоPsyxodelia написа:Имам доверие само на един човек в шофирането на моята колаПреди време на бащата за един ден я бях дала и ми я върна с ожулен калник

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Братле след като си купих БМВ-то осъзнах че аз друга марка кола повече няма да си купя.Разправях го това на някои мои приятел ите ми се смееха и сички си накупиха някакви други кошници.На едното момче брат му обаче си зе и той БМВ и тоз моя авер още от първия път като му се качи и каза цитирам "БМВ-то си е БМВ, мойта ше я махам и аз да си зема едно такова, що ли не те послушах" и не е само той така. Както каза един от колегите в една друга тема другите коли са за возене, а БМВ-то е за каране.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Nikito_nn написа:dare__devil написа:Зак, какви доводи изтъкна за тезата , че останалите коли са кенефи , или просто го постави като факт без обяснения
Братле след като си купих БМВ-то осъзнах че аз друга марка кола повече няма да си купя.Разправях го това на някои мои приятел ите ми се смееха и сички си накупиха някакви други кошници.На едното момче брат му обаче си зе и той БМВ и тоз моя авер още от първия път като му се качи и каза цитирам "БМВ-то си е БМВ, мойта ше я махам и аз да си зема едно такова, що ли не те послушах" и не е само той така. Както каза един от колегите в една друга тема другите коли са за возене, а БМВ-то е за каране.
Аз отдавна си го казах така...понеже и тогава исках ама тогава баварките вървяха по около 10к и нагоре...а аз не можех да си го позволя...пък сега карам ис-а,а след ис-а пак ще е бмв с по-голям матор...защото на по-малък ще ми е трудно

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
cucko написа:Nikito_nn написа:dare__devil написа:Зак, какви доводи изтъкна за тезата , че останалите коли са кенефи , или просто го постави като факт без обяснения
Аз отдавна си го казах така...понеже и тогава исках ама тогава баварките вървяха по около 10к и нагоре...а аз не можех да си го позволя...пък сега карам ис-а,а след ис-а пак ще е бмв с по-голям матор...защото на по-малък ще ми е трудно

Аз много преди да си купя мойта си бях казал че БМВ купе е колата за мен и да видиш къв цирк бях като обикалям автосалоните, влизам и като видя само че ням БМВ купе, кръгом и в следващия

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Мишел написа:vicho написа:Мишел написа:ръцете на "10 и 10" ,както ги е учил инструктора,
Тук много грешиш. Той инструктора не е прост, ако покараш малко на 10 и 10 ще разбереш, че е възможно най-удобната и най-ефективната поза за каране, просто всеки се е излегнал в колата и държи волана с 2 пръста или една ръка.
Ами пробвала съм и да ти кажа нямам никаква реакция, лоста ли можеш да хванеш, ръчната ли да дръпнеш, какво?
Като си се вкопчил с две ръце във волана? Говорим за градско каране предимно.
Не става дума да си се излегнал, но с две ръце нали съм ги виждала, набрала се на оня волан, хванала го все едно ще избяга, седалката набита в таблото чак, кукувици, и гледа отпред пред бронята ако има как да види!

Права си! По-добре е седалката ти, да е залепена за тази отзад и да имаш място да се излегнеш хубаво

Само за едно нещо съм съгласен, че ги има тези, които освен, че държат волана с 2 ръце, не го пускат за сменяне на предавка.

и те така
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
vicho написа:Мишел написа:vicho написа:Мишел написа:ръцете на "10 и 10" ,както ги е учил инструктора,
Тук много грешиш. Той инструктора не е прост, ако покараш малко на 10 и 10 ще разбереш, че е възможно най-удобната и най-ефективната поза за каране, просто всеки се е излегнал в колата и държи волана с 2 пръста или една ръка.
Ами пробвала съм и да ти кажа нямам никаква реакция, лоста ли можеш да хванеш, ръчната ли да дръпнеш, какво?
Не става дума да си се излегнал, но с две ръце нали съм ги виждала, набрала се на оня волан, хванала го все едно ще избяга, седалката набита в таблото чак, кукувици, и гледа отпред пред бронята ако има как да види!
![]()
![]()
![]()
![]()
Права си! По-добре е седалката ти, да е залепена за тази отзад и да имаш място да се излегнеш хубавоСъщо така съм сигурен, че дърпаш ръчната доста често, докато шофираш, нали?
А и за седалката във волана си има обяснение, ама по-добре прегледай клипчета в нета за шофиране, белким ти влезне нещо в главата
, не си мисли, че знаеш всичко, а и както личи от това, което пишеш, то е доста малко.
Само за едно нещо съм съгласен, че ги има тези, които освен, че държат волана с 2 ръце, не го пускат за сменяне на предавка.![]()
и те така
Щото карат аутоматика

vicho написа:
Права си! По-добре е седалката ти, да е залепена за тази отзад и да имаш място да се излегнеш хубавоСъщо така съм сигурен, че дърпаш ръчната доста често, докато шофираш, нали?
А и за седалката във волана си има обяснение, ама по-добре прегледай клипчета в нета за шофиране, белким ти влезне нещо в главата
, не си мисли, че знаеш всичко, а и както личи от това, което пишеш, то е доста малко.
Само за едно нещо съм съгласен, че ги има тези, които освен, че държат волана с 2 ръце, не го пускат за сменяне на предавка.![]()
и те така

Дано си научил твоята да кара като свят!!!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
Мишел написа:абе мацеvicho написа:
и те така![]()
![]()
що му се изсмя така
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дано си научил твоята да кара като свят!!!
- Access_Denied
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
Мишел написа:vicho написа:Мишел написа:ръцете на "10 и 10" ,както ги е учил инструктора,
И аз се завирам под таблото и краката ми опират във волана, но не защото искам да видя пред бронята, а просто защото не стигам съединителя. Не е особено удобно и много се дразня така ма к'во да се прави. По-малка кола не искам.
За мен BMW не е мания, а религия!
Re: ..
bavareca_86 написа:абе маце![]()
![]()
що му се изсмя така
![]()
Щото стана малко "Де го чукаш, де се пука", ама айде....
Не искам да се хапеме излишно. Темата е съвсем друга от това къде е мойта седалка и дърпам ли аз ръчна или не.....

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Абе какво значение има кой каква стойка има зад волана.Стига да си му е удобно и да кара адекватно на пътя, изобщо не ме интересува, ко ще и на тавана да седне (като мистър Бийн) 

- Гост
-
Nikito_nn написа:Абе какво значение има кой каква стойка има зад волана.Стига да си му е удобно и да кара адекватно на пътя, изобщо не ме интересува, ко ще и на тавана да седне (като мистър Бийн)
Има значение - жените в гореописаната "поза", ако изобщо знаят що е то огледала и имат ли те приложение извън гримирането, изобщо и през ум не им минава да си отместят погледа от предния си номер...