Форума на Алфа Ромео
Модератор: Общи модератори
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Да се посмеят гостите докато чакат http://www.vbox7.com/play:cbda1d8d 

- Illusion
- Бургаското явление
-
Марто, те гостите сигурно спят вече. Утре, ако още нямат форум, може към морето да одйдат да отбият времето.
Много е неприятна историята с форума ви. Мога и да си представя какво ви е като погледна колко е часа и се замисля защо не съм в леглото, ами чета нашия.

Много е неприятна историята с форума ви. Мога и да си представя какво ви е като погледна колко е часа и се замисля защо не съм в леглото, ами чета нашия.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Ранобудниче
- Потребител
-
спят, но пък се и будят чат-пат.
ще си оправим форумчето.
за да приключим с инсинуациите - човекът, от когото зависи това да се случи, в момента е (поради доста неприятен повод) в невъзможност да се заеме с въпроса.
загубата на близък вероятно е по-важна от форума.
крайно време е да проявим разбиране и търпимост, колеги.
на бмв-домакините - благодарим.
в Сф пием бири в четвъртък
ще си оправим форумчето.
за да приключим с инсинуациите - човекът, от когото зависи това да се случи, в момента е (поради доста неприятен повод) в невъзможност да се заеме с въпроса.
загубата на близък вероятно е по-важна от форума.
крайно време е да проявим разбиране и търпимост, колеги.
на бмв-домакините - благодарим.
в Сф пием бири в четвъртък

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
моите съболезнования колеги, но да погледнем от забавната страна на нещата ще се срещнеме да пиинеме по едно заедно само дето не разбрах къде и кога ще се видим. голям кеф ще е да сме заедно на някоя сбирка 

- Furious 155
- Потребител
-
- Кара: Alfa Romeo 155 1.8 TS
Acceleration написа:моите съболезнования колеги, но да погледнем от забавната страна на нещата ще се срещнеме да пиинеме по едно заедно само дето не разбрах къде и кога ще се видим. голям кеф ще е да сме заедно на някоя сбирка
Здравейте и от мен! Идеята за сбирка хич не е зле, обаче ми се струва че може да се изроди доста лесно в друго мероприятие и пак да почне едно мерене на п***и...

колеги,
благодаря за топлия прием! ето че всяко зло - за добро! запознахме се, полафихме си, за общи мероприятия се говори даже.....екстра!
аз лично съм регистрирам отдавна и чета форума, защото ми е интересен и смятам да продължа по същия начин! О
Още веднъж благодаря....и имате по една бира от нас!
благодаря за топлия прием! ето че всяко зло - за добро! запознахме се, полафихме си, за общи мероприятия се говори даже.....екстра!
аз лично съм регистрирам отдавна и чета форума, защото ми е интересен и смятам да продължа по същия начин! О
Още веднъж благодаря....и имате по една бира от нас!