Едно от най-странните неща, които са ми се случвали
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- KickingKing
- ентусиаст
-
Едно от най-странните неща, които са ми се случвали
По принцип гледам да се движа по-бързо из София и за това ходя с колело насам натам включително и на работа. Е, може да не е престижно, но пък е бързо и върши работа. Та днес както си се прибирам и си се движа по колозедачната алея на Цар Борис 3 към 19:30 стигам до Нестеров където някъв тип, които идва отсреща на самият булевард прави ляв завой на червено и минава с колите, които се движат по "новият булевард" (все се чудя що във всеки квартал има един "нов булевард") и аз си минавам пред него и разпервам ръце и му викам "Къде бееее, къде?" и си продължавам, а тоя тръгва след мене минавайки през ръба на бордюра (гумата пропищя иначе нямаше да го чуя) и тръгва да спира малко пред мен... Дааа аз па карам колело от вчера и тия номера не ги знам, та газим и гледам и той тръгва да ме гони и по мое лично мнение мина на червено оотново. Обаче аз хитрият Петко слизам в последният момент на булеварда, а той по-хитър и прегази некви бордюри, направи забранен завой (както казах на червено) и ме подгони по булеварда. Викам тоя ми разказа играта на задната броня, па и немам такава на колелото и в първата дупка в оградата се ръгам на полвин метър преди да ме настигне и тоя ме гледа. Слушам музика аз ама тоя се чуваше, че бучи яко та я спрях ама той беше вече далеко, а и аз се ръгнах през квартала и се мушнах м/у блоковете и по градинките и го видях как минава в обратната посока да ме търси. Викам си шукаритетна работа избегахме и нема проблеми та излизам на следващата пряка (която не знам как се казва ама е тая на хотел Славия, перпендикулярна на Цар Борис 3).
Та глеам една такава бръкма стои на нея и тръгва викам тоя па не мое да е той и тръгвам с/у него и ООООооо изненада оказа се, че съм грешал
Са е моментът да кажем, че караше мега мутренската кола Нисан Алмера от 1996 некъф лайняно син цвят и аз гледам на левия тротоар колчета и гледам да мина м/у тях, та се засилвам натам ама те тия нисани мноо бързи та ме фана преди да се мушна помежду им. Като видях, че ша ме нацели и понеже съм присъствал на една две такива катастрофи скочих леко и от там през капака и прелитам едно колче (баси интересното ако го бех нацелил), а колелото на някъде си тръгна и неква мацка до него дет се возеше почна да му цвинкя "Ууу, ааа ти добре ли си беее". В тоя момент изрудът излиза и го гледам некво дебело трътлесто човече, което почва да ми задава въпросът знам ли аз колко висящи присъди имал и как аз ще съм му последната.
В тоя момент в мойта глава стана неква каша, защото първо никога не съм очаквал некой дебил с кола тон и косур да блъсне целенасочено колоездач щото пишката му не е станала и жена му го е ядосала. Айде това го приемам, случва се по филмите, случва се и на живо, но второто ми объркване идва от писъците на тая овца с него. В крайна сметка ако е такъв играч тря би трябвало да е свикнала и да не се обажда, а като казах играч аз тръгвам към него тоя почва ми задава въпроси от "Стани богат" без право на жокери ?!?! Тука аз вече тотално загубих каквато и да е злоба и агресия, но при заемане на него от позиция тип боксьорка, от аматьорски клас "слоница", с двете ръце пред тялото си с нисък гард, открита чутура взаемствана от един тъп Хармленинканси филм вече беше почнало да ми става забавно...
Но мойто душевно забавление спря внезапно когато осъзнах, че тоя дето е с глава под мене и широк 2 пъти колкото мене наистина иска да се бие и замахва. Е да ама аз карам с частична екипировка, което включва и каска и само приклекнах и си наведох главата и той ме уцели точно където исках - в тенекето (дет е от пластнаса) марка 661
. Като се изключи, че тя се размести (явно се беше разхалбила от летенето ми над неприятни обекти и по-точно приземяването) нищо не усетих и почнах да се чудя тоя как точно ме е ударил, че не усетих нищо и да си намествам каската (все пак се очакваха още удари) и в това време тоя ме бутна. Полягвайки на земята (удобна работа да носиш кърпа на клуба в раницата си... мекично и сигурно
) си оправих каската и гледам тоя ша ме рита, та даже и успя при което ми уцели пак нея, скупата и устната, та са е малко подута. Аз съм ял мартинси едно време от някой, които имаше повече сила от хлебарка и след два ритника имах аркада не знаех къде е горе, къде долу и аз кой съм ама викам не ме е нацелил сигурно. Гледам го аз, че пак замахва и само си сложих крака.
От тука нататък моята душевност отново пострада когато "изядох" три ритника, които и трите бяха в моят леко повдигнат и не стегнат крак и не успяха дори да го подместят, а при вторият дори го бутнах с моя крак и той залитна назад, третият беше жалък опит, които не струваше нищо. Честно казано не доумявах как човек, които има смелост да ме блъсне и да се бие с мен е такъв смешко и реших да ставам и да приключваме с това, обаче ставайки го хванаха 2-3ма минувача и неговата фльорца с лилава коса беше излязла и тя да вика нещо (не разбрах какво, не говоря хипопотамски).
Та тръгна си той, а от много загрижените хора остана само един тип, които ми даде телефона си за свидетел. По случайност се обадих и на Лъки и той бил там някъде ама явно не е спрял и не съм го видял, та и той евентуално ще помогне. Сега се чудя дали да подавам жалба щото знам, че нищо нема да направят куките и само ще загубя мойто време и това на свидетелите ама ако някой от вас има връзки и може да му намери адреса изобщо няма да се занимавам с глупоти дето няма да доведът до нищо.
Иначе аз съм добре - подута устна, одрано коляно и изкривена шина на задната капла, но просто такова държание не може да се толерира и да се търпи! Заеби боят - всеки ден се бият хора и се спукват ама да блъскаш целенасочено човек с 30-40 км/ч не е приятно. Нали вдругиден тоя с колелото няма да успее да скочи и ще свърши потрошен или под колата. Нали няма да има късметът да прелети над колчето а ще си раздере коремът в него. Нали ще е брат/сестра/син/дъщеря на някой от нас. Та моля ви не изкарвайте агресията си на случайни хора, заради по-маловажни глупости, за които не са виновни. А някой ако може да помогне с адресът на гореспоменатият номерът му е СА 1042 КС син Нисан Алмера ще има едно много голямо черпене от мен.
Та глеам една такава бръкма стои на нея и тръгва викам тоя па не мое да е той и тръгвам с/у него и ООООооо изненада оказа се, че съм грешал

Са е моментът да кажем, че караше мега мутренската кола Нисан Алмера от 1996 некъф лайняно син цвят и аз гледам на левия тротоар колчета и гледам да мина м/у тях, та се засилвам натам ама те тия нисани мноо бързи та ме фана преди да се мушна помежду им. Като видях, че ша ме нацели и понеже съм присъствал на една две такива катастрофи скочих леко и от там през капака и прелитам едно колче (баси интересното ако го бех нацелил), а колелото на някъде си тръгна и неква мацка до него дет се возеше почна да му цвинкя "Ууу, ааа ти добре ли си беее". В тоя момент изрудът излиза и го гледам некво дебело трътлесто човече, което почва да ми задава въпросът знам ли аз колко висящи присъди имал и как аз ще съм му последната.
В тоя момент в мойта глава стана неква каша, защото първо никога не съм очаквал некой дебил с кола тон и косур да блъсне целенасочено колоездач щото пишката му не е станала и жена му го е ядосала. Айде това го приемам, случва се по филмите, случва се и на живо, но второто ми объркване идва от писъците на тая овца с него. В крайна сметка ако е такъв играч тря би трябвало да е свикнала и да не се обажда, а като казах играч аз тръгвам към него тоя почва ми задава въпроси от "Стани богат" без право на жокери ?!?! Тука аз вече тотално загубих каквато и да е злоба и агресия, но при заемане на него от позиция тип боксьорка, от аматьорски клас "слоница", с двете ръце пред тялото си с нисък гард, открита чутура взаемствана от един тъп Хармленинканси филм вече беше почнало да ми става забавно...
Но мойто душевно забавление спря внезапно когато осъзнах, че тоя дето е с глава под мене и широк 2 пъти колкото мене наистина иска да се бие и замахва. Е да ама аз карам с частична екипировка, което включва и каска и само приклекнах и си наведох главата и той ме уцели точно където исках - в тенекето (дет е от пластнаса) марка 661

От тука нататък моята душевност отново пострада когато "изядох" три ритника, които и трите бяха в моят леко повдигнат и не стегнат крак и не успяха дори да го подместят, а при вторият дори го бутнах с моя крак и той залитна назад, третият беше жалък опит, които не струваше нищо. Честно казано не доумявах как човек, които има смелост да ме блъсне и да се бие с мен е такъв смешко и реших да ставам и да приключваме с това, обаче ставайки го хванаха 2-3ма минувача и неговата фльорца с лилава коса беше излязла и тя да вика нещо (не разбрах какво, не говоря хипопотамски).
Та тръгна си той, а от много загрижените хора остана само един тип, които ми даде телефона си за свидетел. По случайност се обадих и на Лъки и той бил там някъде ама явно не е спрял и не съм го видял, та и той евентуално ще помогне. Сега се чудя дали да подавам жалба щото знам, че нищо нема да направят куките и само ще загубя мойто време и това на свидетелите ама ако някой от вас има връзки и може да му намери адреса изобщо няма да се занимавам с глупоти дето няма да доведът до нищо.
Иначе аз съм добре - подута устна, одрано коляно и изкривена шина на задната капла, но просто такова държание не може да се толерира и да се търпи! Заеби боят - всеки ден се бият хора и се спукват ама да блъскаш целенасочено човек с 30-40 км/ч не е приятно. Нали вдругиден тоя с колелото няма да успее да скочи и ще свърши потрошен или под колата. Нали няма да има късметът да прелети над колчето а ще си раздере коремът в него. Нали ще е брат/сестра/син/дъщеря на някой от нас. Та моля ви не изкарвайте агресията си на случайни хора, заради по-маловажни глупости, за които не са виновни. А някой ако може да помогне с адресът на гореспоменатият номерът му е СА 1042 КС син Нисан Алмера ще има едно много голямо черпене от мен.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- KickingKing
- ентусиаст
-
Опа забраих да кажа. Темата не я пускам да се оплаквам, а по-скоро някой ако може да помогне с ония специалните отношения
А и си открих 2 синки.. явно съм се приземил на колена... К'во да правиш навик от задната прашка
Интересно беше как от 20 човека свидетели само един се нави иначе народът ни е много смел на думи
А сега отивам с две мацки на кино, та да не ми се налага да блъскам някой по-късно от нервоза

А и си открих 2 синки.. явно съм се приземил на колена... К'во да правиш навик от задната прашка

Интересно беше как от 20 човека свидетели само един се нави иначе народът ни е много смел на думи

А сега отивам с две мацки на кино, та да не ми се налага да блъскам някой по-късно от нервоза

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Човек... трябваше да го понабиеш, не знам...
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Извади си медицинско. Намери си адвокат. Заведи дело. Повикай свидетеля си. Осъди го за няколко хиляди лева. Нали иска да си му следващото висящо?! 

Бате мани мен 2 пъти са ме гонили да ме тепат....единият път с скутера ме засече некав с некво бусче бяло...щех да се пребия и от там един среде пръст ..тоя полудя и ме погдони...както и да е избягах му през ноща без фар с 60км в час..другият път карам корело пред СВА в овча купел и 1 жена щеше да ме отнесе...при което аз и викам разни работи на маика....оказа се че колата зад нея "Зелено Ауди б4 Комби" е мъжът и побесня и тръгна да ме гони през поляните като откачен замалко да ме хване даже ме закачи ама аз продължих да си го псувам..минах при доверието и там има едни гуми и освен Г класа друга кола няма да мине ( Може и лада нива нещо от сорта) та спрях да си почина при което се обръщам и тоя минал с щаигата и пак ме подгони при което аз му теглих среден пръст и през едни бордюри ...та има ги секакви психопати ам после като мина баща ми с скутера тоя пидал се напраи че него вижда (Тоя с бусчето) Те като видят че неси с кола и се мислят за повече.....
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- deadairplane
- Потребител
-
А бе човек тоя те е търсил и гонил из целия квартал и накрая целенасочено и нарочно те е блъснал, това си е опит за убииство от всякъде. За такова нещо няма да е висяща присъда. Съди го дупка не няколко хиляди а много пъти по няколко трябва да искаш, а затвора отделно. Ако подадеш жалбата за опит за убийство това е углавно престъпление и прокуратурата ще се занимава с него после можеш да започнеш едно гражданско дело за кинти. А когато става въпрос за опит за убийство и лилавата к*рва ще свидетелства даже, там няма не искам няма недей, за такова нещо свидетелстването не е доброволно, а тя е била в колата и неможе да каже "нищо не видях". Ако тръгнеш да се саморазправяш куките ще изкарат тебе виновен.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колега, добре не си то трепал, че после лекари, полицаи, адвокати, тя сложна работата.
Само почакайте тая тема да я надушат "каубойците" и ще има поне 15 предложения за разстрел.
RESPECT
by t060
Само почакайте тая тема да я надушат "каубойците" и ще има поне 15 предложения за разстрел.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Послушай Акселератора...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
KickingKing написа:Опа забраих да кажа. Темата не я пускам да се оплаквам, а по-скоро някой ако може да помогне с ония специалните отношения![]()
А и си открих 2 синки.. явно съм се приземил на колена... К'во да правиш навик от задната прашка![]()
Да ти имам здравите нерви!!!

ivantchoG написа:Послушай Акселератора...
Да! И deadairplane също!

"... _ _ _ ..."
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
kiko написа:е добре де ти освен с думи не го ли нападна и ти? поне да му беше теглил една храчка да не си капо
- KickingKing
- ентусиаст
-
Посъветвах се с един двама приятели и утре ще пусна жалбата, но може би по-късно защото първо искам да го проверят какъв е и намерихме хора (май май), а и искам да се чуя с адвоката си.
Медицинско реално няма за какво да вадя щото имам едно ожулено коляно и устната даже не си личи, че е подута (слагах студено) и 2-3 синки... Виж колелото добре, че ми е марка та издържа на удара
На въпросите за боят аз наистина очаквах да излезе некъф луд тип и като го видях тоя са стъписах и застанах на място. Последвалите неща (въпросите, смешната стоика и ударите тип 2 годишно детенце) верно ме накараха да се чувстам тъпо и като го видях, че в боят е по-зле и от мене поставих Иван Петров едно стъпало по-нагоре в пирамидата на еволюцията. Знам, че звучи смешно и то верно си е така ама в крайна сметка не се ли очаква такива неща да правят некви луди дет ша те гръмнат ако ги погледнеш само, а не тоя дет от 3ти до 8ми клас са му пикали в чантата с учебниците всички останали от класът му?
Но то наистина си е опит за убийство... Добре че рипам много и вадим късмет
Медицинско реално няма за какво да вадя щото имам едно ожулено коляно и устната даже не си личи, че е подута (слагах студено) и 2-3 синки... Виж колелото добре, че ми е марка та издържа на удара

На въпросите за боят аз наистина очаквах да излезе некъф луд тип и като го видях тоя са стъписах и застанах на място. Последвалите неща (въпросите, смешната стоика и ударите тип 2 годишно детенце) верно ме накараха да се чувстам тъпо и като го видях, че в боят е по-зле и от мене поставих Иван Петров едно стъпало по-нагоре в пирамидата на еволюцията. Знам, че звучи смешно и то верно си е така ама в крайна сметка не се ли очаква такива неща да правят некви луди дет ша те гръмнат ако ги погледнеш само, а не тоя дет от 3ти до 8ми клас са му пикали в чантата с учебниците всички останали от класът му?
Но то наистина си е опит за убийство... Добре че рипам много и вадим късмет

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Slavi_m написа:Трябваше да го набиеш,после нямаше да мислиш дали да го съдиш и какво ще изгубиш от това,а щеше да си тръгнеш с кеф..Пък после нека той те съди,защото е блъснал колоездач!
Ти щеше ли да го набиеш

57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4