Форума на Алфа Ромео
Модератор: Общи модератори
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
ja написа:Лагав ти е нета... Форума лети
Беше лагав 5-10 мин. Ама аз да питам докато е рано, като знам какво може да стане. Нет-а няма как да ми е лагав, оптиката стига на 2 метра от бюрото. Все пак сме интернет доставчик у варната.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
ЗДР и от мен.Еее брадясах от чакане
Тоя форум стана като 33ката ми
Ама верно що не си чукнем един пикник с колегите от БМВ.А междувременно може ли един такъв малък подраздел на Алфа във вашия форум.

Последна промяна vikoalfa на 15 Юли 2008, 23:16, променена общо 1 път
Boxer Maniac
trouble написа:Ееее пичове, дружбата ни свърши форума вече не препраща.....и все пак тва беше повод да си поприказваме......тайната разработка на военните приключи.....Айде пак ще се видим ..on the road!!!
Е влизайте от време на време при нас да полафиме пак

За мен беше удоволствие

Дано скоро ви пуснат и форума с колкото може по малко загуби на инфо.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
tokata2 написа:Та кой с Алфа , освен аз и още 3-4 колеги от Пазарджик и 75 turbodelta ще е на Калояново в Неделя ?
Колега и от Пловдив ще се събираме май, дайте да се намерим и да го превърнем в една готина мини срещичка

Здравейте и от мен!Малко късно се включвам но искам да благодаря на всички от BMW клубът, че ни приютиха като тяхни гости и да им кажа: Вие сте най-голeмите пичове колеги!
А относно темата и случилото се с нашият форум, всички сме на едно мнение...простотията ходи по хората! NO COMENT! Още веднъж благодаря за подкрепата пичове и когато е готов заповядаите в нашият форум за да си побъбрим
[/list]

StarChild написа:Здравейте и от мен!Малко късно се включвам но искам да благодаря на всички от BMW клубът, че ни приютиха като тяхни гости и да им кажа: Вие сте най-голeмите пичове колеги!А относно темата и случилото се с нашият форум, всички сме на едно мнение...простотията ходи по хората! NO COMENT! Още веднъж благодаря за подкрепата пичове и когато е готов заповядаите в нашият форум за да си побъбрим
[/list]
Ще наминеме за почерпката

StarChild написа:Здравейте и от мен!Малко късно се включвам но искам да благодаря на всички от BMW клубът, че ни приютиха като тяхни гости и да им кажа: Вие сте най-голeмите пичове колеги!А относно темата и случилото се с нашият форум, всички сме на едно мнение...простотията ходи по хората! NO COMENT! Още веднъж благодаря за подкрепата пичове и когато е готов заповядаите в нашият форум за да си побъбрим
[/list]
Благодаря,колега за хубавите писания за нас-феновете на BMW

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

ja написа:StarChild написа:Здравейте и от мен!Малко късно се включвам но искам да благодаря на всички от BMW клубът, че ни приютиха като тяхни гости и да им кажа: Вие сте най-голeмите пичове колеги!А относно темата и случилото се с нашият форум, всички сме на едно мнение...простотията ходи по хората! NO COMENT! Още веднъж благодаря за подкрепата пичове и когато е готов заповядаите в нашият форум за да си побъбрим
[/list]
Ще наминеме за почерпката
Непременно заповядаите по всяко време!

ALFA 145 JUNIOR