Защо не ми дава да карам колата?
Модератор: Общи модератори
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Valkata остави го тоз шпер.......
Последните няколко мнения трябва да ти дават достатъчно ясен отговор на въпроса ти.......
И все пак ти пожелавам успех с преговорите за BMW-то
Последните няколко мнения трябва да ти дават достатъчно ясен отговор на въпроса ти.......
И все пак ти пожелавам успех с преговорите за BMW-то

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
slatanic написа:Ами обичта като цяло е едно на ръка.НО!БМВтата като цяло са със задно предаване и мотори разположени отпред т.е. леки задници готови да поднесат почти винаги когато искаме или неискаме
абе точно обратното е ама хайде... обикновенно задницата е с малко по-тежка при бмв-тата или са 50:50

п.с. хаха в същност ако следваме тази логика... тия с голфовете трябваше като сапуни да се носят по пътя

Последна промяна steeN на 15 Юли 2008, 23:31, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Ранобудниче
- Потребител
-
Re: Защо не ми дава да карам колата?
Valkata написа:Защо въпреки, че мисля, че не съм лош шофьор, мъжът ми не дава да карам колата ни? Щяло нещо да вземе да се прецака, карало се по-специално, не съм била наясно с особеностите на БМВ... Вярно ли е или нещо ме баламосва? Вие давате ли на жените си да карат колата ви?![]()
мога да ти предложа изпитана рецепта:
бачкаш здраво, изкарваш си парички, купуваш си собствена кола и караш

уверявам те - рецептата работи безотказно

Valkata написа:Защо въпреки, че мисля, че не съм лош шофьор, мъжът ми не дава да карам колата ни? Щяло нещо да вземе да се прецака, карало се по-специално, не съм била наясно с особеностите на БМВ... Вярно ли е или нещо ме баламосва? Вие давате ли на жените си да карат колата ви?![]()
не ти дава да караш защото човека си има ориенталско разбиране по въпроса. въпрос на аршин и възможности.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Ранобудниче написа:Valkata написа:мога да ти предложа изпитана рецепта:
бачкаш здраво, изкарваш си парички, купуваш си собствена кола и караш![]()
да, обаче в случая тая рецепта не работи:
значи имаме е36 и не ми го дава, защото било особено и т.н. после си взехме и едно старичко, но много запазено с четири фара - е30. и си мислех, че поне едното ще остане за мен. обаче пак същото. и двете той си ги кара.
та не е защото нямаме свободна кола, просто е36 не ставала да я карам сама, а другата трябвало повече да се пази. а не е да не иска да ми даде едната, но май не се чувства спокоен, ако карам сама. ако сме заедно горе-долу е добре-малко ме овиква - не дръж толкова съединителя, без толкова газ и т.н. та това е положението. ..
явно трябва друга рецепта..

There is no limit to imagination. An open mind and the courage to challenge the status quo are the basic ingredients for every innovation.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
Valka а я ни кажи таз 325-ца дет си написала че я караш от време на време......бензин ли е или дизел?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Valkata написа:Ранобудниче написа:Valkata написа:мога да ти предложа изпитана рецепта:
бачкаш здраво, изкарваш си парички, купуваш си собствена кола и караш![]()
да, обаче в случая тая рецепта не работи:
значи имаме е36 и не ми го дава, защото било особено и т.н. после си взехме и едно старичко, но много запазено с четири фара - е30. и си мислех, че поне едното ще остане за мен. обаче пак същото. и двете той си ги кара.
та не е защото нямаме свободна кола, просто е36 не ставала да я карам сама, а другата трябвало повече да се пази. а не е да не иска да ми даде едната, но май не се чувства спокоен, ако карам сама. ако сме заедно горе-долу е добре-малко ме овиква - не дръж толкова съединителя, без толкова газ и т.н. та това е положението. ..
явно трябва друга рецепта..
Другата рецепта е да си намериш ново гадже

- Hito
- Е46 Fanatic
-
ja написа:Другата рецепта е да си намериш ново гадже