Форума на Алфа Ромео

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от nikolaaaay » 15 Юли 2008, 22:06

Не знам ква е идеята да пишем във форума на БМВ, но ако продължи повече, може да запознаем колегите с някои тенденции в развитието на италианското автомобилостроене. Например ревю със снимки на новото МиТо, новата Делта, 159 и т.н. Поне ще видят какво значи дизайн, пък може някой да преосмисли разбиранията си за автомобилите и да се пръкнат още алфисти. И без това концепциите на БМВ и Алфа са доста близки, само дето баварците не са толкова спортни и красиви.

Потребител
Аватар
Кара: е30 туринг + Saxo VTS +land Cruiser
Мечтае да кара: м5 + ГТР

Мнение от 75 turbodelta » 15 Юли 2008, 22:06

може да не е детска градина но е пълен с непораснали :winky:или поне беше пълен доде го имаше :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от mury » 15 Юли 2008, 22:08

75 turbodelta написа:може да не е детска градина но е пълен с непораснали :winky:

Тва се знае отдавна братъ :idea: :idea:Ма ми е интересно къде ни е профилктаторчето :twisted: :twisted: или с други думи мишлемчето :winky: :winky:
Последна промяна mury на 15 Юли 2008, 22:08, променена общо 1 път
Има нещо в Алфа,красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа,необяснимо е......

Потребител
Аватар
Кара: компот с палатка :)

Мнение от cvetelin » 15 Юли 2008, 22:08

nikolaaaay написа:Не знам ква е идеята да пишем във форума на БМВ, но ако продължи повече, може да запознаем колегите с някои тенденции в развитието на италианското автомобилостроене. Например ревю със снимки на новото МиТо, новата Делта, 159 и т.н. Поне ще видят какво значи дизайн, пък може някой да преосмисли разбиранията си за автомобилите и да се пръкнат още алфисти. И без това концепциите на БМВ и Алфа са доста близки, само дето баварците не са толкова спортни и красиви.

абе ти па и ти... хорта коли карат ... и праят ни с тез кирливите талянки ша са излагаме

мъро баце ... ко очакваш ... сичко е под общ знаменател

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 15 Юли 2008, 22:08

Дано това "хакерче" не направи нещо на форума че ще стане лошо. :banghead:
А за колегите от Алфа форума мога да кажа че наистина ви съчувствам. :confused: :arrow:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от 75 turbodelta » 15 Юли 2008, 22:10

mury написа:
75 turbodelta написа:може да не е детска градина но е пълен с непораснали :winky:

Тва се знае отдавна братъ :idea: :idea:Ма ми е интересно къде ни е профилктаторчето :twisted: :twisted: или с други думи мишлемчето :winky: :winky:

както знаеш това е причина за отдръпването на доста стоиностни за марката люде :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от mury » 15 Юли 2008, 22:10

Ае стига сме срали и на хората у форумо,нашия стана тоалетна,са и тоз ли да го оакаме :?: :twisted:
Има нещо в Алфа,красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа,необяснимо е......

Потребител
Аватар

Мнение от mury » 15 Юли 2008, 22:11

75 turbodelta написа:
mury написа:

както знаеш това е причина за отдръпването на доста стоиностни за марката люде :winky:

Естъествено брат,ясно ми е мноооо отдавна :idea:

Потребител
Аватар

Мнение от 75 turbodelta » 15 Юли 2008, 22:13

mury написа:
75 turbodelta написа:
mury написа:

а вероятно си наясно че на въпросните люде не им липсва форумчето дет децата си спамят там нали :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от cvetelin » 15 Юли 2008, 22:13

mury написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

Ае стига сме срали и на хората у форумо,нашия стана тоалетна,са и тоз ли да го оакаме :?: :twisted:

абе спокойно после ша си земем темата... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
тя и без тва не е за тука :mhihi: :mhihi:
някой да я премести като дойде форума в раздел спам ... опс общи приказки :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от mury » 15 Юли 2008, 22:14

75 turbodelta написа:
mury написа:
75 turbodelta написа:
mury написа:

а вероятно си наясно че на въпросните люде не им липсва форумчето дет децата си спамят там нали :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Естествено,ма нема сми дда занимаваме ората с наще глупости,кай са кога шса чуяме,малко да те поразпитам за една старица :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 15 Юли 2008, 22:15

Аз само да кажа, че всички такива разправий кой е по-по-най са безмислени и искам да кажа на всички фенове на Алфа Ромео :welcome:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от cvetelin » 15 Юли 2008, 22:16

ka4i написа:Аз само да кажа, че всички такива разправий кой е по-по-най са безмислени и искам да кажа на всички фенове на Алфа Ромео :welcome:

Време е за раздел ... Алфа Ромео
да видиш ко стаааа
теми и чудо ...
:mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от mury » 15 Юли 2008, 22:17

ka4i написа:Аз само да кажа, че всички такива разправий кой е по-по-най са безмислени и искам да кажа на всички фенове на Алфа Ромео :welcome:

Данке брат,радваме се че ни посрещате така,представяш ли си ко щеше да стане ако бяхме във форума на ФВ или Ауди,лалееееее :twisted: :twisted: :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от Ранобудниче » 15 Юли 2008, 22:18

mury написа:

Данке брат,радваме се че ни посрещате така,представяш ли си ко щеше да стане ако бяхме във форума на ФВ или Ауди,лалееееее :twisted: :twisted: :twisted:

търпят ни хората.
ама що им е да ни търпят и миризмите от кухнята, не схващам.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата